Pàgina 1 de 1

FELICITACIO TROBADA SANT JOAN DE VILATORRADA

Publicat: 02 des. 2002, 03:18
Autor: Visitant
<emil> BONA NIT A TUTOM
<emil> PERDUNEU SI ESCRIC EM MAYUSCULAS
<emil> EM GRADARIA DI TRES COSES
<emil> PRIME
<emil> DUNA LAS GRASIES EN CARLES PER ABE CREAT
<emil> LA BUTINET
<emil> DONS EL DISAPTE BAIG TINDRE OPORTUNITAT DE CUNEIXA
<emil> GEN MOL MACA
<emil> SEGON
<emil> DUNA EL MEU RECUNEIXEM A UNA PERSONA
<emil> Q LIDEC BASTAN
<emil> I Q CREC Q TUTOM LI DEU
<emil> ES LA MAM-MA ROUS
<emil> MAM-MA ETS LA MIJO
<emil> Y TERCE
<emil> JASTIMA DE MARATO
<emil> EM DISCULPU PUBLICAMENT
<emil> PER NO ABE TINGUT MES CUNTACTE EM LA GEN
<emil> DONS BAIG ESTA UN XIC ACOLLONIDO
<emil> JAJAJJA
<emil> I EM DISCULPU
<emil> PER NO ABE DESPEDIRME DE BUSALTRES
<emil> SOBRETOT LAGEN Q CUNEC
<emil> DE DEBO EM BA SAPIGUE GREU
<emil> PRO LAS COSES BAN SE ASIANIVERSARI
<emil> PER XERRA UNA ESTONA MES I CUNEIXEMS OK USENTO CUMPANY Y CUMPANYAS

Publicat: 02 des. 2002, 03:20
Autor: Visitant
emil, moltisimes gràcies per això que m'han fet arrivar, nomès he volgut posarlo aqui, ja q m'ha emocionat molt i si tens tota la raò del mòn, tenim que felicitar al Carles per aquet gran programa que ha creat i que podem disfrutar d'ell sense rès a canvi i ha unit a tanta gent, :P aprofitan que el dia 3 es l'aniversari butinet, crec que es el millor moment de poder donar les gràcies i felicitar al nostre @Carles i donarli molts ànims per tot el seu esforç i la seva feina que cada dia va millorant, igual que ha totes les persones que poden ajudar de una manera o d'altre i ens benefia a tots :D

PER MOLTS ANYS CARLES no canvis mai t'estimem i t'apreciem moltisim, continua durant molt anys fent gaudir a la gent del teu programa. :wink:

Publicat: 02 des. 2002, 03:24
Autor: rous
buaaaaaaa, la del missatge d'amunt soc jo que no m'he donat conte de que no tenia el login posat disculpeu :oops: amuakkkkk@@@@@@@@@@@@ :wink:

Publicat: 02 des. 2002, 16:32
Autor: martawei
:P :P Rous, encantadora.... smuacccsssss.... sempre a punt per una lloança cap als altres!!! Si... siiiii, una gran mama per tots!!!! :wink:
Jo també volia felicitar a tots els organitzadors/es del campionat de Sant Joan. Al "Deu" Carles, a tots els @, a la Mare de "Deu", a la Núria,... bé a tothom que d'una manera o altre va contribuir al gran èxit de la trobada.
En poques paraules: increible i genial!!!!!!!!

Emil... smuacs també per a tu, una abraçada a tots i ens veiem a la pròximaaaaaaa!!

Publicat: 02 des. 2002, 18:07
Autor: CiutatDeSal
Ostres, ostres, ostres ...

Això és com els badalls .. un comenca i de cop i volta tothom el segueix ... i jo q sóc un bago i se'm donen molt be els badalls ... pos no podia ser menos. :wink:

Teniu tot la raó i jo només volia afegir-hi la part que em toca ... apart de que el sol fet de crear el programa i donar continuitat a aquesta moguda organitzant trobades i tot el rotllo és d'agrair i d'aplaudir ... jo em sento molt afortunat d'haver pogut participar també amb vosaltres.

I, encara que en Quiquet em va donar les gràcies, en acabar el campionat, per haver jugat a distancia, els que us les mereixeu de veritat sou tots els que l'heu organitzat i, especialment, en Carles. que va organitzar tot aquest sidral dels participants per Internet.

Per cert ... quan és la propera??? :)

Publicat: 02 des. 2002, 18:56
Autor: .eiG
Nomes hem vull afegir a les felicitacions de l'emil (no siguis tant serio amb la Wina) :D i CiutatdeSal (si ho se no et guanyo) :)
Jo era la primera vegada que veia en directe els "butinaires" i realment tots son molt WAPOS I WAPES,(com diuen en el xat) :wink: PRECIOSOS, i SIMPATICS.
Pero realment els mes WAPOS :D :) , son la Marededeu i el Parededeu, sense ells no ens coneixerem.
No vull ser pesat pero els @s sou els millors, gracies.

Publicat: 02 des. 2002, 19:01
Autor: mauri
ENHORABONA!!!!
Al Carles per crear Butinet (ets el Deu), als organitzadors-es per l'esforç i l'éxit d'ahir (SOU COLLOUNTS), als participants per ser-hi i per haver-hos pogut coneixer (sou magnífics), a tohom en general. Per part meva m'ho vaig pasar d'alló més bé, tot i que no vaig poder estar al sopar ni al ball. segur que en el pròxim m'haureu de tornar a aguantar (se que aixó es dificil).
També vull donar les gràcies al Quiquet_saladet, a Lanena_dolceta (o sucre), a la rous... per que gràcies a ells vaig poder configurar i participar cada dia d'una estona molt agradable amb vosaltres, i gràcies a això vaig poder anar a St. Joan de Vilatorrada.
Buff, com m'enrotllo, ja us deixo, però no abans sense felicitar a la meva parella de joc, en la primera partida que feiem vam hacer d'interrompre una estoneta, una trucada l'informava que la filla anava de part. FELICITATS joanroig57, per tornar a ser avi i per ser tant benparit !!!

Salut i seguiu aixi !!!

y para terminar sólo dos palabras: "Más pollo!"

Publicat: 02 des. 2002, 19:35
Autor: Enric_Cp
Organització perfecte, campionat rodó, participants extraordinaris, dinar 'apretadet' :D , ambient ... m'he quedat sense paraules (i en mi, ja és difícil :shock: ).

Només un interrogant: "qui és el malparit que li va robar a en Carles el llibre que li havien regalat?" No té perdó!! :evil: :evil:

Publicat: 04 des. 2002, 02:37
Autor: xupi
Moltes felicitats @Carles, i a tota la resta de @, es un programa genial !!!, i una gent molt maca.