compatibilitat windows vista

Temes que fa més de dos mesos que no tenen activitat.
quepesat
Contro
Contro
Entrades: 5
Membre des de: 30 set. 2005, 15:21

compatibilitat windows vista

EntradaAutor: quepesat » 03 abr. 2008, 19:29

bones!!
tinc problemes o amb la conexió o no se amb que. Per poder conectarme cada cop m'he d'instal.lar el programa. I després, quant el tinc instal.lat se'm desconecta solet. No se si es problema meu, del ordinador, del windows vista o de la conexió. si algú em pot dir alguna cosa al respecte, merci.

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2237
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

EntradaAutor: Carles » 04 abr. 2008, 10:33

Hola quepesat !

Doncs, no crec que sigui cosa del Vista, ja que ningú ha notificat aquest problema abans.

Jo diria que deu ser cosa de la connexió.

Abans de tenir Vista, et funcionava be ??
Un cop se't desconnecta, només se't torna a connectar si l'instal·les de nou ? Te dona cap error ?

Adéu!

quepesat
Contro
Contro
Entrades: 5
Membre des de: 30 set. 2005, 15:21

EntradaAutor: quepesat » 04 abr. 2008, 11:23

bones carles,

respecte a lo de quedar-se penjat, també pensoq ue és la conexió. i respecte al tema de que l'he de tornar a instal.lar, si em surt un error. que li falta "dll". més tard vaig llegir que hi havia un problema amb el vista i les solucions pertinents.
merci!!

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2237
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

EntradaAutor: Carles » 04 abr. 2008, 11:31

Quina DLL diu que li falta ?? (o ja ho has solucionat)

Adéu !

quepesat
Contro
Contro
Entrades: 5
Membre des de: 30 set. 2005, 15:21

EntradaAutor: quepesat » 04 abr. 2008, 11:34

noi hi diu cap dll especifica. i posa: no sa pogut carregar la dll.

merci!

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2237
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

EntradaAutor: Carles » 04 abr. 2008, 11:40

Això t'ho diu al obrir el butinet, o al provar de jugar amb els robots ??

Adéu !

quepesat
Contro
Contro
Entrades: 5
Membre des de: 30 set. 2005, 15:21

EntradaAutor: quepesat » 04 abr. 2008, 11:41

al provar de jugar amb els robots

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2237
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

EntradaAutor: Carles » 04 abr. 2008, 11:44

Això si que es "culpa" del windows vista. Una possible solució està pels fòrums (la que dius que ja has provat).

Adéu !

BET
Barretina
Barretina
Entrades: 515
Membre des de: 13 gen. 2003, 21:38

EntradaAutor: BET » 04 abr. 2008, 12:07

a solucio es aquesta :

Publicat: 12 Nov 2007 21:43 Assumpte: Donant permisos es soluciona

No sé ben bé perquè està tant restringit el Windows Vista. El problema tal com comenta algú més amunt en aquest tema és que el butinet quan corre amb un usuari normal no té permisos dins la carpeta Boots.
Per donar-li permisos nomes cal:
Feu click a Codi:
Inicio -> Equipo -> C: -> Archivos de programa -> ButiNET

En aquesta carpeta feu click amb el botó dret sobre la carpeta Boots i escolliu Propiedades. A la pestanya de Seguridad feu click a Editar.
En la finestra que apareix escolliu de la llista Nombres de grupos o usuarios el que diu Usuarios i marqueu la casella Permitir de la opció Modificar de la llista Permisos de Usuarios.
Premeu Aceptar a totes les finestres obertes i ja està.


Torna a “Relíquies”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 34 visitants

cron