Pregunta culinaria: Com fregir el bacon sense que esquitxi ?

Temes que fa més de dos mesos que no tenen activitat.
Carles
Carles
Carles
Entrades: 2252
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

Pregunta culinaria: Com fregir el bacon sense que esquitxi ?

EntradaAutor: Carles » 11 nov. 2003, 14:14

Hola a tothom !

Doncs això ..... algú sap algun "trucu" per feregir el bacon sense que esquitxi ????
Per que els ultims cops que n'he fet m'ha deixat la cuina perduda :-(

Adeu !

fritz
Barretina
Barretina
Entrades: 360
Membre des de: 22 set. 2003, 12:01

fregir bacon

EntradaAutor: fritz » 11 nov. 2003, 14:59

Hola Carles:
Ès molt senzill...sense ben gota d'oli, a la planxa ben calenteta i ja esta, ès bo igual i es del tot impossible que esquitxi...



fritz
pd: espero resposta a una modificació, gracies i ens veiem pel butinet

marels
Recontro
Recontro
Entrades: 48
Membre des de: 30 març 2003, 15:36

EntradaAutor: marels » 11 nov. 2003, 16:44

Hola Carles,
Si a la cansalada li treus la part de la crosta o la part aquella més dura que no se com es diu, al fregir-la no t'esquitxara.

P.D. I si es per no enbrutar la cuina també li pots ficar una tapa a la paella.

Adeu i que vagi de gust

larvi
Botifarra
Botifarra
Entrades: 103
Membre des de: 20 des. 2002, 02:38

EntradaAutor: larvi » 11 nov. 2003, 18:09

Carles, el bacon, per els britanics.

Els butifarrerus mengem cansalada biada, joujujoujojujo
i per que no esquitxi, una mica de sal a la paella, joujoujjou

P.D. eiiiiiii que totom mengi el que vulguiiiiiiii, festeta i xerinolaaaaaaaaaaaaa, i força gana, ja sigui beicon o cansalada catalana, oleeeeeeeeee

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2252
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

EntradaAutor: Carles » 11 nov. 2003, 20:44

Hola !

Gràcies per les respostes:
O sigui .... si trec la crosta, fico sal a la paella, i no fico oli ..... no te que esquitzar ni una gota .......

Aquesta nit ho provo i us dic que tal !

Adeu !

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2252
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

Expedient X amb un troç de "beicon".

EntradaAutor: Carles » 12 nov. 2003, 01:28

Hola !!

Avui a la nit per sopar ..... no m'he pogut estar de fer-me un entrepà de Baicon per provar els vostres sistemes.

La idea de fer-lo sense oli, no m'ha acabat de convençer ..... es la gracia del baicon, tot l'entrepà olios .....

Així que primer he provat només amb un tall de baicon i treirent-li el "crostó" del costat, però res ...... ha esquitxat bastant :-(

Aixi que al segon tall, li he ficat sal ..... i també ha esquitxat !!! Potser no tant com el primer .....

Després hi ha la idea de la tapa ...... però aleshores, com el gires ?
I segons la llei de murfi, segur que quan destapis, fot la esquitxada mes gran.

El que no he provat, es treure el crustó i ficar-hi sal a al vegada ........ el pròxim entrepa de baicon (i amb la dieta sana que porto, serà aviat), us dic que tal.

Adeu i gracies !

PD: Estic obert a mes solucions .....

alp2500
Barretina
Barretina
Entrades: 709
Membre des de: 02 oct. 2002, 12:00

EntradaAutor: alp2500 » 12 nov. 2003, 09:24

A veure Carles la millor manera perque no t'esquitxis es que encomanis l'entrepà de cansalada birada fumada al bar de la cantonada , llavors segur que no et tacaràs mes i de pas podràs fer una birres a la nostra salud

i a mes contribueixes a l'expansió de l'economia del pais

vinga una abraçada

psc

betzi
Contro
Contro
Entrades: 21
Membre des de: 29 gen. 2003, 21:22

BOna recepta....jejeejej!!

EntradaAutor: betzi » 12 nov. 2003, 09:40

HOla Carles, :lol:

De trucos ni han bastants....però quan tens gana...tan se val si esquitxa o no la cansalada....jejeejej!

EL millor secret perk no t´enbruti la cuina es no ficar-hi gens ni mica d´oli...ja que ella mateixa treu el greix i es va fregint a foc lent...despres si vols torrar el pa per ferte el bocata,un cop treta la cansalada o "bacon" i fikes unes gotetes d´oli d´oliva Verge (.... :lol: i si pot ser de les Garrigues encara millorr. :wink: ..jejjeejeje....) i ja eta et surtira un entrepà mmmmmmmm.....boníssimmmmm.

BOn profit smuakssssss :P

larvi
Botifarra
Botifarra
Entrades: 103
Membre des de: 20 des. 2002, 02:38

EntradaAutor: larvi » 12 nov. 2003, 11:17

Ja tinc la sol.lucio definitiva carles.

Fem una reunio culinaria a casa teu,joujoujuo, i cadascu que sespavili a fer lo millor que pugui, el que quedi menys tacat guanya.

P.D. com a premi podria ser un val per un entrepa de truita al bar de la cantonada, amb birreta i tot. joujoujuojuojujo

festeta i xerinola segur que nu en faltaria, i unes manetes tb caurien, juojouuojjuo.

DeepButi
Barretina
Barretina
Entrades: 1385
Membre des de: 12 nov. 2002, 11:30

Parlem bé el català

EntradaAutor: DeepButi » 12 nov. 2003, 11:25

bacó -ona
1
m a Penca de porc salada, cansalada. b Cansalada viada fumada.
2 m Porc

O sigui, beicon :evil: pels anglesos. Si vols que no t'esquitxi comença per anomenar-la correctament, o bacó o cansalada viada fumada (i que n'és de maco el nostre idioma).

Apa, tingueu diccionaris.


Torna a “Relíquies”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 45 visitants

cron