Solució Cuelgue de partides.

Temes que fa més de dos mesos que no tenen activitat.
AlbertM, el Turkil

Solució Cuelgue de partides.

EntradaAutor: AlbertM, el Turkil » 16 oct. 2002, 18:50

He estat observant que moltes partides es pengen per culpa de gent que té connexions lentes, fins aquí he estat fi, eh? ;) Kin descubriment!!

En fi...
Después d'instal.lar-me un modem de 56 Kbps i fer unes quantes partidetes he pogut observar que on està el problema.

El problema resideix que la partida és penja perquè la conexió està treballant molta estona al 100% tot a causa perquè no estan arriban només les dades de la partida que estem jugant sinó també totes les dades que es generen amb l'entrada, sortida, comentaris, xats, etc... que m'entres juguem s'estan movent en la pantalla de sota.

He provat de fer partides per la nit conectat al servidor alternatiu i allí no és penja mai cap partida.

Solució 8)
1. Mentres un usari està en una partida, i més si és el creador, aquest no rebi totes les dades que genera el xat del servidor.
2. Que es pugui activar una casella, que faci l'anteriorment esmenat, i que aquesta a més a més portés de comentari que es recomanable per a conexions inferior a 64kbs.

P.S. també afecten programes com el messenger que molta gent té activats, cosa que seria bo al iniciar una partida sortigués un missatge dient: "Si tens una connexió lenta, si us plau tanca qualsevol programa de missatgeria instantànea."

Torna a “Relíquies”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 83 visitants

cron