Pàgina 1 de 1

POCS JUGADORS A LA TAULA

Publicat: 07 març 2009, 08:32
Autor: corpetit
Hola, què tal?, bon dia,

Carles, en determinades franges horàries es triga força temps per poder formar una partida. De vegades s’ha d’esperar més de 10 minuts, i clar, és una mica incòmode haver d’estar mirant la pantalleta tota l’estona o cada dos per tres.
Normalment, et poses a navegar o a fer altres coses i t’oblides per uns moments de la creació de la partida.
Llavors, o t’avisen des del general i no hi ha cap problema. O bé, amb tota la raó del món, la majoria de vegades marxen i creen una altra partida. Quan hi tornes per a donar un cop d’ull, generalment ja estan marxant o ja n’han començat una altra perquè eren 3 els que esperaven i només els mancava un, el qual es pot apuntar tot seguit.

La proposta seria: es podria fer d’alguna manera que t’avisés quan la partida està complerta?

Pregunta: actualment hi ha alguna manera de fer-ho?

Si la resposta és no, es podria fer el següent o alguna cosa semblant?

Opció 1: Es podria fer que quan tots els jugadors hagin clickat a “preparat”, la pantalla de la partida (amb les cartes) s’obrís directament. S’obrís i la veiessis independentment del què estiguessis fent en aquells moments. És a dir, que tingués total preferència respecte el que estiguessis fent llavors.
Aquesta opció tindria el problema que si, realment algú ha marxat de debò, els altres començarien la partida i l’haurien de fer fora, de manera que li comptaria com a abandonament. Però també evitaria que algú deixés una partida oberta pels segles dels segles.
També tindria el problema de no poder elegir el quart jugador com a parella.

Opció 2: Potser més senzilla i menys transgressora, es podria fer que quan tots els jugadors han clickat a “preparat” t’avisés automàticament d’aquesta circumstància. L’avís podria ser mitjançant un rètol vermell, exactament igual com si algú et demanés i/o un senyal sonor (sirena). Els dos avisos es podrien fer desconnectables (per a qui els pugui molestar). O desconnectats per defecte i que es puguin activar a "opcions".

A poder ser, que funcioni tant si ets el creador de la partida com si no.

Adéu.

Publicat: 07 març 2009, 12:37
Autor: Carles
Okis, es possible si, em miraré quina es la millor forma.

Adéu !