Pàgina 1 de 1

Adeu Salpa/Salvat/Saltri..... AMIC Salvador

Publicat: 15 des. 2009, 13:54
Autor: plana
Dons si, ahir en Salpa ens va deixar. Ja feia temps que el seu cos i el seu cap anaven a un ritme diferent, pro ell mai perdia el seu gran sentit de l'humor i l'optimisme.

Ara mateix tinc una barreja de sentiments que van de la ràbia a la tristesa; i d'entendre que es llei de vida, fins no entendre perquè han de morir persones com el Salpa.

Vagi des de aquest lloc que ell estimava, el meu mes sincer condol a la seva esposa, filla, netes i gendre.... encara que en aquests casos es difícil trobar les paraules adequades.

Descansa en pau AMIC Salpa

Publicat: 15 des. 2009, 14:32
Autor: bifarra
Un petó, Salpa!!

Publicat: 15 des. 2009, 17:29
Autor: Angeles
Bon descans allà on siguis.

Tot el meu carinyo a la teva família, especialment a Cris7. Una abraçada.

Publicat: 15 des. 2009, 18:31
Autor: uosa
Adeu salpa, moltes gracies pel teu apreci,ets un dels meus tresors del butinet,bon viatge amic.
Una abraçada Cris,ja saps que tens la meva amistat i suport.

Publicat: 15 des. 2009, 19:58
Autor: josep1945
A reveure salpa i gràcies per els moments compartits.
El nostre condol per tota la família.

Teresa i josep m.

Publicat: 15 des. 2009, 21:25
Autor: malik
Adios SALPA, hasta siempre eres uno de los caballeros del butinet, te echaremos de menos. Un abrazo a la familia

Publicat: 15 des. 2009, 23:02
Autor: DeepButi
Sempre és trist perdre persones apreciades.

Un petó Cris.

Sefa - Enric

Publicat: 16 des. 2009, 00:21
Autor: Adonis
Benvolgut amic : La teva emprèn-te perdurarà entre tots els que varem tindre el plaer de gaudir de la teva amistat i companyia. El meu més sentit condol a la família i en especial a la Cristina, per la pèrdua del pare.
Descansa en Pau amic.

Publicat: 17 des. 2009, 10:49
Autor: mariah
Adéu Salpa , no tenia el plaer de conèixer però em consta la gran persona que erets, però si conec a la cris7, i per això volia deixar el meu condol aquí per ella i a tota la família cris ànims .....

Mariah

Publicat: 17 des. 2009, 23:26
Autor: divina
Be salpa, el teu amic m'ho va dir i em va deixar ben sorpresa, sempre et recordare amb molt agraiment per la teva ajuda desinteresada juntament amb la teva filla, ojala haguesin mes personas així.
Dirte que alla on estiguis sempre t'acompany la llum.
I el meu condol sincer a la teva familia i amics.
Divina

Publicat: 19 des. 2009, 00:46
Autor: Cacho4
Fia dies que no mirava la web del butinet i, la veritat, trobar-te estes coses és dolorós. Sobretot quan coneixes a la persona i has passat bons moments en ella i, encara més, si se trata d'una persona com salpa, persona simpàtica i jovial que me fia riure.

Adeu amic, segur que allà a on vaigues duràs la teua simpatia, la teua felicitat i la faràs extensiva a tots els qui t'envolten. I segur que els ensenyaràs a jugar a la butifarra, mentres tasteu unes galletetes ...

A tu, Cristina (i família), donar-te el meu condol. Poc se pot fer en un moment com este i, per molta paraula que se diga, la pena només la curarà el pas del temps.

Adeu salpa, hasta sempre.

Publicat: 20 des. 2009, 17:41
Autor: Muntana
Sempre es dificil dir quelcom en aquets moment, pero Cristina em quedare a la memoria el record de la felicitat que reflexaveu quan vareu arribar el dia del campionat a Saitja ara ja 3 anys, aquesta es l imatge que sempre em sortia de vosaltres quan parlava amb un o l'altre Josep

Publicat: 30 des. 2009, 18:25
Autor: Aivlis
Gairebé mai miro els forums, i avui que ho faig, llegeixo que s'ha mort el salpa, no el coneixia, però si a la cris, i per ella i tots els seus, el meu condol. Una abraçada molt gran cris.

Publicat: 06 gen. 2010, 21:27
Autor: alp2500
Ostres desprès de tant de temps sense entrar als forums i un cop que ho faig m'he de trobar aquesta mala notícia, salvador de veritat que em fot ràbia que hagis marxat. Molta ràbia perque encara que darrerament això del butinet i jo no anem massa a l'hora sempre era gratificant parlar amb tu. Sempre tenies alguna cosa per acabar la conversa. La veritat que erats l'optimisme en persona, i això era gratificant quan tenies un mal dia perquè erats capaç de capgirar aquesta situació.
El meu sincer condol a tota la familia , i a tu aprenent sempre et portaré en els meus records.

P,s.c.