Pàgina 1 de 1

Tinet

Publicat: 15 juny 2011, 11:41
Autor: peach
En nombre de Marian (mafalda) os comunico la pérdida de Jordi (Tinet) el sábado pasado.

Los antiguos del lugar lo recordaremos siempre atento y con una sonrisa luchando cada partida como ha sido ejemplar su lucha por la Vida este último año, sabiendo q le había tocado una mala mano...

Le despido aquí, como le saludaba al entrar al xat: marinero de lucessssssssssss.... y todo mi cariño para Marian y Natalia.


Publicat: 15 juny 2011, 12:39
Autor: Carles
El meu condol per tota la família. Ànims en aquests moments difícils Mafalda i Natalia.

Publicat: 15 juny 2011, 22:36
Autor: Angeles
Una gran pèrdua la de Tinet.

Tot i que feia molt temps que no el veia el recordo tal com diu peach. Amb un somriure súper afectuós i amb una mirada molt tendra.

Uns mals moments per a tota la família a la que acompanyo en el sentiment.

Descansa en pau Tinet.

Jordi en el nostre cor

Publicat: 16 juny 2011, 12:32
Autor: Trileru
Sempre és una mala notícia quan una persona ens deixa, però si a més a més, un la coneix, encara és més colpidor. Només puc dir que en Jordi era un gran jugador, però millor, molt millor persona amb un somriure sempre per tothom.
Marian, Natalia, us acompanyem en el sentiment, i tant de bó tots tinguessim la fabulosa familia que ha tingut fins l'ùltim moment en Jordi.
Descansa en pau i reserva'm una cadira a la teva taula, perquè no és un adeu, es un fins aviat.

Tinet

Publicat: 16 juny 2011, 18:36
Autor: Muntana
Tinet estic segur que al cel aviat i faras tants amics/amigues com has deixat aqui, Marian Natalia de tot cor ho sento, una forta abraçada. Josep

Publicat: 16 juny 2011, 19:23
Autor: DeepButi
Marian, un petó ben gros. Veu ser de les primeres persones que vem coneixer al ButiNet i sempre el recordarem amb un somriure.

Sefa i Enric

Publicat: 17 juny 2011, 00:35
Autor: malik
Mafalda, acabo de verlo ahora, como lo siento..... animo mafi... a seguir luchando, no keda otra.... y perdoname k en este tiempo k si sabia k tinet estaba mal, no me pusiese en contacto contigo, yo llevo una mala temporada tambien, pero no es escusa, deberia haberlo hecho. Un abrazo fuertisimo

Publicat: 13 oct. 2011, 22:49
Autor: mafalda
he trigat molt ho se i no tinc cap mes excusa que dir que han sigut uns mesos molt dificils. Us vull agreir als que heu escrit i als que ho volian fer i no ho han fet perque moltes vegades no se sap que dir en aquets casos, el vostre recolçament i carinyo. Grácies en nom de la natalia i meu i ja ens veurem per aqui algun dia.
Un petó molt fort per tots
marian

Publicat: 07 des. 2011, 21:06
Autor: jmf
mafalda Tinet , Tinet mafalda aquestos nicks sempre estaràn al record dels qui varem tenir el plaer de la vostra companyia per mi sempre estareu al cuadre d'honor del butinet una abraçada ben forta, i un fins aviat