20è Campionat Social de Botifarra Clib Natació Lleida 2013

Informació sobre Campionats de Botifarra.
Angeles
Barretina
Barretina
Entrades: 932
Membre des de: 09 des. 2002, 11:36

20è Campionat Social de Botifarra Clib Natació Lleida 2013

EntradaAutor: Angeles » 03 nov. 2013, 22:01

20è CAMPIONAT SOCIAL DE BOTIFARRA CLUB NATACIÓ LLEIDA 2013

Inscripcions, normativa i calendari que regulen el torneig:

Inscripcions:

– El plaç d’inscripció serà fins el dia 16 de novembre a les oficines del Club (telèfon 973243788) i es formalitzarà per parelles.
– El preu serà 25€ per participant, inclou sopar de clausura de 20€ i 5€ destinats per a permís. Aquest import es farà efectiu al moment de l’ inscripció.

Normes:

– Es jugarà una lliga a doble partida entre totes les parelles inscrites. El torneig es realitzarà els diumenges a les 17 hores, en el local de botifarra del CNLL, assignant-se un punt a la parella guanyadora per cada partida guanyada.
– Per mutu acord entre les parelles es podran jugar partides previstes en el calendari en dates posteriors, tot i que aquestes no s’inclouran en la classificació setmanal fins la data en que estaven previstes. Tanmateix, les instal•lacions romandran obertes els dissabtes per a poder disputar partides, tant del dia següent com partides posteriors.
– La totalitat de les partides s’han de finalitzar en la data prevista en el calendari, no obstant s’ha previst reservar el cap de setmana següent, a la finalització del campionat, per a la disputa d’alguna jornada no realitzada en el seu moment.
– Amb la finalitat de poder concretar partides fora del dia i horari establert s’expondrà, al taulell d’anuncis de la pròpia sala de joc, els llistats de jugadors inscrits així com a mínim el telèfon d’un dels dos components de la parella.
– En cas que un membre de la parella no pugui assistir a la jornada, estarà permès que un substitut pugui jugar per ell, sempre que aquest jugador no hi participi a la lliga.
– Aquesta normativa té la finalitat de facilitar de desenvolupament del campionat en les dades previstes i facilitar als participants la màxima flexibilitat possible.
– Les partides no jugades per incomparescència d’una parella i no recuperades durant la lliga, es comptabilitzarà com a perduda a la parella no presentada.
– Si hi hagués qualsevol incidència, la comissió organitzadora tindrà la potestat a poder decidir al respecte.

Calendari:

– L’inici del campionat serà el diumenge dia 17 de novembre a les 17 hores, moment en el qual es facilitarà el calendari oficial del campionat.
– No es marcarà com a jornades de joc els diumenges de pont o festes de Nadal. Es podrà jugar amb l’acord entre els participants.
– El sopar de clausura i l’entrega de premis es realitzarà al restaurant del Club Natació Lleida el dissabte següent de la finalització del campionat.

Organitza Mcnel.

Si teniu qualsevol dubta podeu consultar al móvil 660466111

Torna a “Campionats”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 26 visitants

cron