ranking?

Temes que fa més de dos mesos que no tenen activitat.
jamicalo
Contro
Contro
Entrades: 8
Membre des de: 05 maig 2006, 18:04

ranking?

EntradaAutor: jamicalo » 16 jul. 2008, 15:27

Hola,

vull preguntar si seria possible construir un ranking on aparaguessin els usuaris i les partides guanyades, perdudes, etc... seria engrescador...

salut,
Jordi

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2252
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

EntradaAutor: Carles » 16 jul. 2008, 16:13

Si jamicalo, està previst :-)

Adéu !

primavera
Barretina
Barretina
Entrades: 241
Membre des de: 01 nov. 2003, 19:32

EntradaAutor: primavera » 17 jul. 2008, 01:06

:shock: ... però, :shock: ... però, :shock: ... però ..... perquè sou tan competitius??? :twisted: :twisted: :twisted:
Açò no és un joc per distreure's i relacionar-se amb altres persones???
És que la botifarra és un esport dels Jocs Olímpics i us voleu entrenar??? :lol:
Igual és això i jo no m'he enterat :oops: -com últimament estic un poc desconnectada... :cry: -

primavera :wink:

llam15
Contro
Contro
Entrades: 7
Membre des de: 10 jul. 2008, 22:41

EntradaAutor: llam15 » 17 jul. 2008, 18:17

primavera ha escrit::shock: ... però, :shock: ... però, :shock: ... però ..... perquè sou tan competitius??? :twisted: :twisted: :twisted:
Açò no és un joc per distreure's i relacionar-se amb altres persones???
És que la botifarra és un esport dels Jocs Olímpics i us voleu entrenar??? :lol:
Igual és això i jo no m'he enterat :oops: -com últimament estic un poc desconnectada... :cry: -

primavera :wink:


no es axo, es simplement que es un alicient per saber si realmen en saps o no del tema!!i ja posats, no es el mateix jugar contra un que en sap mes o menys, ja que, particularment, a mi m agrada saber que puc guanyar als millors i que, obviment, algu a priori per sota meu em pot guanyar!!

competitivitat...no...i si, pero sempre sana, els jocs, son per distreures, pero no crec que ningu jugui per perdre!!xD

salut!!!

llam15
Contro
Contro
Entrades: 7
Membre des de: 10 jul. 2008, 22:41

EntradaAutor: llam15 » 17 jul. 2008, 18:24

Carles ha escrit:Si jamicalo, està previst :-)

Adéu !


una cosa, crec que el ranking hauria de ser "doble"; es a dir, que tu pots tenir un ranking individualitzat, i despres un altre per "parelles"; el de parelles nomes contabilitzaria amb aquells que es juga normalent o que es faci una llista(maxim 5-10 persones) i que cada vegada que akelles parelles juguin juntes sumint punts!!com ho veus el tema Calres??


un altre tema estaria be que es pugues tria a la partida amb qui vols anar, en partida publica, ja que axo nomes ho pot fer el creador, hi per no abusar de partides privades...doncs estaria be poder triar


i un altre cosa, a banda dels possibles campionats estaria be poder planteja reptes!!(dit d una altra manera, pi que serviria de ranking tmb!!que parrelles s apuntin en un forum per quedar i fer partides i llavors poder fer reptes, uns als altres.

enu deixo d atabalarte que deus anar de cul, i mes jo tocant el varis!!xD

salut!!

batet
Barretina
Barretina
Entrades: 184
Membre des de: 14 set. 2003, 21:53

EntradaAutor: batet » 17 jul. 2008, 18:40

De totes les millores, aquesta de la classificació crec que es el menys necessari. Com a molt penjar a la Web o aquí al Fòrum un cop al mes el resultat de les partides o estadístiques de abandonaments.

jamicalo
Contro
Contro
Entrades: 8
Membre des de: 05 maig 2006, 18:04

EntradaAutor: jamicalo » 18 jul. 2008, 16:09

Hola,

Gracies a la persona/es que fan possible que podem gaudir del butinet!

Lo del ranking: una simple proposta...

salut,
Jordi

emfalta1bull
St. Vicenç
St. Vicenç
Entrades: 71
Membre des de: 18 oct. 2005, 12:14

EntradaAutor: emfalta1bull » 18 jul. 2008, 21:48

primavera ha escrit::shock: ... però, :shock: ... però, :shock: ... però ..... perquè sou tan competitius??? :twisted: :twisted: :twisted:


No es tracta de ser competitius o no, pero un ranking es poc menys que obligat en un joc com aquest.
Mes a mes, si tenim una sala per''experts'', penso que nomes si hauria de poder entrar amb un minim de puntuacio sobre aquest teoric ranking.
perque ''experts'', no vol dir res, si nomes un mateix ho diu.
Jo soc un gran ''expert'', en perdre es clar..... :lol:

primavera
Barretina
Barretina
Entrades: 241
Membre des de: 01 nov. 2003, 19:32

EntradaAutor: primavera » 19 jul. 2008, 00:56

A emfalta1bull:
Discrepo. Fonamentalment en allò de la "sala per a experts". Us recordo com hem (si, hem, encara que jo no recordo que haja escrit res al respecte, estava d'acord amb allò que escrivien alguns companys) criticat/menystingut a aquells que s'autoproclamaven "experts": sols cal donar una ullada per aquest fòrum per tal de recordar-ho.
Crec que este joc és per entretindre's i conéixer gent d'arreu dels Països Catalans i de més enllà.
Que hi ha "primus inter pares"? Naturalment! Però això ja ho sabem tots a base de perdre una i altra vegada quan juguem contra ells!!! No cal posar-los damunt d'una peana, i estàs fent això quan afirmes que a aqueixa sala s'hi hauria de poder entrar amb un mínim de puntuació.
Jo, ara, puc jugar molt poques vegades. La conseguiré mai, eixa puntuació? Però, a mí particularment, que no sóc gens competitiva i que prefereixo el treball ben fet i si és en equip, millor, això em dóna igual.
Ara bé, has pensat per exemple (i sols com a exemple, no estic generalitzant, que quede clar) en els butinaires que enlloc d'estudiar es connectaran per fer uns, dues, tres, quatre o "x" partidetes per veure si van pujant en el rànquing? A això se li diu foment de la ludopatia, i francament, això no m'agrada.
Estimat emfalta1bull: jo també sóc experta ... en despistes. En eixos despistes que fan que pergues una partida quan la tenies pràcticament guanyada! :wink:

(Carles: sé que ho llegiràs. Pots comptar amb tota la meua admiració i gratitut pel que has fet, però.... no en açò d'aquesta sala ni del rànquing. Ho sento. Espero que ho entengues)

De bon rotllo, educadament, amb tot el respecte del món, sense acrituzzz, etc..... i, si us plau, que no es "pique" ningú.

primavera

emfalta1bull
St. Vicenç
St. Vicenç
Entrades: 71
Membre des de: 18 oct. 2005, 12:14

EntradaAutor: emfalta1bull » 19 jul. 2008, 02:06

Fomentar ludòpates!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...... :? :?
Primavera, ...estimada, ...vols dir que no en fas un gra massa?.

A veure, els estudiants, que estudiïn i es deixin de romanços, els que treballen, que treballin, i els que juguem, juguem.

Jo jugo per passar l'estona nomes, però, m'agrada guanyar, i si els rivals son bons millor que millor.
Es clar que jugant amb ells saps si son bons o no, però també m'agradaria poder veure la meva progressió.
Segur que ara jugo molt millor que al començar a jugar, això no es difícil, perquè vaig començar de zero patatero.
Entenc que un ranking, entre d'altres coses et permet veure això, i com a repte personal es bo.

De bon rotllo, es clar i amb el meu mes gran respecte i admiracio :roll: , aixo ja queda molt pilota :D

rimbombante
St. Vicenç
St. Vicenç
Entrades: 77
Membre des de: 28 oct. 2003, 18:44

EntradaAutor: rimbombante » 19 jul. 2008, 10:58

Salut a tothom!

Fonamentalment estic d'acord amb l'escrit de l'amiga primavera. Ara bé, com que hi ha sensibilitats de tota mena, entre les quals se n'hi inclou alguna lligada amb la competitivitat i, evidentment, totes han de ser democràticament respectades, aleshores advoco per tal que aquest rànquing sigui totalment voluntari. En poques paraules, que qui vulgui el pugui tenir i que els que no el vulguem en puguem restar absents (i alleugerits).

En altres escrits es reclamava poder posar nom a les partides. Un altre reclamació a tenir en compte! Sembla que no acabarem mai, amic Carles! Carca que sóc, és una altra reivindicació que no em sedueix de cap manera: tornar a aguantar noms de partida com molt bons, els millors, superiors o bons o fora, més lligats amb pràctiques pseudofeixiste que no pas amb la pràctica del nostre joc, us ben assiguro que no em motiven gens ni mica. Advoco en aquest cas en favor de mantenir el nom de les partides tal com està!

Més coses. La sala d'experts i la sala aprenents. Permet-me, Carles, des del meu més profund respecte per una feina ben feta i altruista que sempre t'he reconegut, que se'm dibuixi un lleuger somriure: has vist mai en el nostre joc algú que no sigui mestre de mestres? Mira, a la sala d'experts no penso entrar-hi mai, que hi juguin aquests mestres de mestres! Consti, però, que he entrat en partides d'aquestes anomenades d'experts en les quals he trobat gent amb un nivell ben minso, potser inferior al meu (que ja és ben poca cosa); alhora que he entrar en partides amb noms diguem-ne normals on el nivell de joc dels participants em donava cinquanta voltes i on, en acabar, et deien: gràcies per entrar. Proposo un canvi de nom en les sales de joc: que la d'experts s'anomeni sala d'egòlatres campions del món (amb la contradicció que de campió del món només n'hi pot haver una parella) i l'altra sala sigui anomenada sala d'amics on s'incloguin tant els bons jugadors no egòlatres com aquells que tenen ganes de jugar o d'aprendre. D'aquesta manera, t'ho asseguro els semàfor d'abandonaments només seria necessari en la sala dels campions del món, o no?

Per acabar, dir-te que preveig una longevitat escassa, i una afluència ben minsa a la sala d'aprenents.

Gràcies per tot, Carles. Una abraçada!
Cordialment,
josep, rimbo o rimbombante

plana
Barretina
Barretina
Entrades: 903
Membre des de: 22 oct. 2002, 23:15

EntradaAutor: plana » 19 jul. 2008, 14:51

Ja deia la meva mare: "Para gustos colores"... (ella era de Palanquinos, un poblet de Lleó), jo també soc dels que creu que els rànkings son per altre tipus de jocs o d'esports. Aqui té una excesiva influència la sort i el temps lliure que tinguis per poder jugar mes partides que els altres, d'aquesta manera les estadístiques o rànkings que es facin, mai seran el reflexe del "teóric" nivell dels jugadors.
La meva proposta seria, com es fà en altres llocs de jocs a Internet, poder triar si vols que les teves partides siguin competitives o no. D'aquesta manera, nomès sortirian al rànkig les persones que volguesin competir.... i tots contents!!!!.... o no
El que si que crec que seria interessant es, com algú a comentat, poder crear la teva propia "llista negra" on poder incloure aquells nicks que et demostrin que no son del teu gust. No crec que sigui tan interessant la "llista blanca"....(en aquesta entren tots el que no estiguin a la "negre"
En quant a la Sala d'Experts (no sería millor de fantasmes??)... No comment....
aisenyor!!!!
plana l’ha editat per darrera vegada el dia: 19 jul. 2008, 15:07, en total s’ha editat 2 vegades.

Milena
Recontro
Recontro
Entrades: 50
Membre des de: 23 maig 2007, 15:45

EntradaAutor: Milena » 19 jul. 2008, 14:59

Jo també crec que s'ha de poder fer una llista negra personal, per evitar jugar amb aquells jugadors que una no vol jugar, perquè la carreguen o pitjor. També que als privats no hi pugui accedir qualsevol.
O millor que es pugui denegar l'accès a certes persones.
Amb lo de mestres estic d'acord amb el rimbo.
També suggeriria des de la meva absoluta ignorància que ara que el xat serà de pagament, es respecti per igual els drets i obligacions de tots els usuaris. Per allò tan català de "qui paga mana".
I ja que pagaran tots....

Sort!!!
:) :)

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2252
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

EntradaAutor: Carles » 19 jul. 2008, 15:42

Hola !

A veure, una petita explicació del tema:
- La sala Principiants, es per que si algú està cohibit de jugar amb experts, pugin tenir un lloc de trobada. Ara hi entra poca gent, es questó de deixar-lis temps per que ho coneguin.
Per exemple, ahir jo vaig fer una partida amb 3 principiants i ela anava explicant el per que de les jugades, i els 3 ben contents. O sigui, que la sala principiants no es només per principiants.

- La sala experts, doncs jo tampoc hi crec ... ara mateix hi entra qui vol i qui s'autoanomena experts. Els "experts" demanaven una solució, i crec que aquesta es bona per tots. Als "experts" els agrada .... doncs que la facin servir. Si algú no vol, pos que no hi entri :-p

El ranking ... pos serà optatiu, qui vulgui tindrà el numeret le ranking, qui no vulgui no.

Pel que fa la llista negra ... espero que estigui en breu.

Adéu !

kimiric
Contro
Contro
Entrades: 20
Membre des de: 02 abr. 2003, 09:51

EntradaAutor: kimiric » 28 jul. 2008, 16:26

sort que el ranking sera optatiu
una cosa aixi pot fotre enlaire l'esencia del joc
a mi ja em pots esborrar de ferme ranking
salutacions


Torna a “Relíquies”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 35 visitants