LES LLISTES NEGRES

Temes que fa més de dos mesos que no tenen activitat.
corpetit
Barretina
Barretina
Entrades: 869
Membre des de: 31 des. 2004, 02:07

LES LLISTES NEGRES

EntradaAutor: corpetit » 24 jul. 2008, 16:40

Bóra-narda.

Una possible futura millora del butinet. Tinc curiositat per saber com serà. Com que no en tinc ni idea, intentaré aportar alguna cosa.
Peach, crec que “lo cortés no quita lo valiente”, una millora és el control sobre els abandonaments, una altra poden ser les anomenades llistes negres. D’aquí que m’he permès el luxe d’obrir un altre post, per tal que tothom que vulgui hi digui la seva.
Penso que quan creem una partida hauríem de poder configurar els requisits d’entrada a la mateixa a voluntat nostra. Almenys alguns determinats requisits. Requisits per tal d’evitar que alguns nicks entrin en una partida que creem. Fins i tot podria servir per no permetre que ens convidin a nosaltres. Alguns exemples, n’hi ha molts més, podrien ser els següents:

1.- L’esmentada i pròpia llista negra.
És a dir, la nostra llista pròpia dels nicks que no volem que entrin (o ens convidin a la seva) en una partida creada per nosaltres. Automàticament, quan algun personatge d’aquests vulgui entrar a la partida, que li posi que no és benvingut i que no pugui accedir-hi. D’aquesta manera evitaríem kikejar-lo contínua i indefinidament. El mateix si fóssim nosaltres els no desitjats.
Dintre d’aquesta llista que cada jugador confeccionarà, es podria permetre fer un doble click a cadascun dels seus integrants, de manera que s’obrís una pantalleta que ens permetés posar els motius pels quals no el volem. També estaria bé que cada cop que hi escrivim ens sortís la data (no l’hora) d’entrada del nostre registre o comentari (amb el temps pot haver canviat la seva postura).

2.- Un altre paràmetre a configurar podria ser l’ajuda que volem o, més ben dit, que no volem que tinguin els integrants de la partida.
Pel mateix motiu d’abans, per no haver-los de fer fora de la partida i que tornin a entrar una i altra vegada. Personalment, no m’agrada jugar contra o amb algú que utilitzi ajuda nul·la. Senzillament, no em ve de gust fer de policia.

3.- Un altre podria ser el color que desitgem que tinguin els jugadors de la partida. Fins i tot i simplement introduint una sola xifra, podríem escollir el percentatge màxim d’abandonaments que desitgem que tinguin els jugadors d’aquella partida.

4.- Un altre paràmetre podria ser el temps de reacció de cada jugador.
Efectivament, podríem determinar la velocitat del jugador que volem a la nostra partida. Per exemple, a mi no em convenç una partida en què un jugador està 5 o més segons de mitjana per tirar una carta. D’aquesta manera, si no tenim tot el temps del món i volem fer partides amb més celeritat, ens entrarien a la nostra partida jugadors ràpids a l’hora de decidir-se. Es podria posar com a requisit i en segons, el temps de reacció mitjà que desitgem dels jugadors.

5.- Nombre mínim de partides realitzades pels jugadors al butinet. Em sembla un criteri més objectiu per determinar el nivell del jugador, que no pas el que cadascú s’autoadjudica. Ja sabem que ara potser no vol dir res, que un jugador en pot saber molt i no haver jugat mai al butinet o pot jugar-hi molt i no saber-ne tant, però pot ser indiciari i, en un futur, quan hi hagi jugadors que faci anys que rodin i rondin pel nou butinet i en tinguin el cul pelat de jugar, llavors, potser sí que servirà d’alguna cosa. Ara, si us plau, no em digueu que és una manera de discriminar al jugador novell. No, simplement, en hores punta, quan tenim 300 usuaris al butinet, a algú li pot interessar jugar amb els jugadors que han fet més partides, almenys aquí, al butinet. De tota manera, segueix sent opcional i variable a voluntat. Cadascú que restringeixi com vulgui l’accés a la seva partida.

El que no estic d’acord és que aquestes llistes negres es facin extensives a la resta d’usuaris. Crec que haurien de ser personals i intransferibles de cada jugador.
Això sí, sempre opcionals, que qui vulgui les configuri i qui no vulgui, doncs que no ho faci.

Us convido a esmentar més paràmetres o requisits i, encara que sempre els podrem modificar a voluntat, si som massa exigents, al final potser no ens entrarà ningú. Sempre ens quedaran els robots. Adéu.

DeepButi
Barretina
Barretina
Entrades: 1385
Membre des de: 12 nov. 2002, 11:30

EntradaAutor: DeepButi » 24 jul. 2008, 16:57

corpetit ha escrit:Sempre ens quedaran els robots.

Ah, no us ho havia dit? A la propera versió, els robots no voldran jugar amb els abandonadors, faran les seves pròpies llistes negres i, fins i tot, es permetran dir allò tan mono de "però que fas animal! Toca'm l'oro coi!"

:wink: :wink: :wink: :P :P :P

I després hi ha qui diu que sóc un liante! Grrrrrrrrr :roll:

peach
Barretina
Barretina
Entrades: 381
Membre des de: 27 juny 2004, 21:12

EntradaAutor: peach » 24 jul. 2008, 17:03

jo només havia dit q m'agradaria fer un clic amb el botó dret i configurar amb qui no vol jugar, (sense més raons q no vull) eh... (q al final ens farà falta un PERT per començar a jugar...) :roll:

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2252
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

EntradaAutor: Carles » 24 jul. 2008, 17:25

Hola !

A veure, no confonguem les llistes negres amb la personalització de les partides.

Les llistes negres, faran el que tu dius. Amb un click pugis afegir a algú, i aquest ja no pugi entrar a les teves partides, enviar-te privats, etc.


Desprès, hi ha la configuració de les partides (també previst), que com tu dius, pugis triar qui hi entra segons les seves "estadístiques".

Adéu !


Torna a “Relíquies”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: Bing [Bot], Google [Bot] i 39 visitants

cron