Robots de la v1.0.8

Temes que fa més de dos mesos que no tenen activitat.
DeepButi
Barretina
Barretina
Entrades: 1385
Membre des de: 12 nov. 2002, 11:30

Robots de la v1.0.8

EntradaAutor: DeepButi » 10 març 2003, 10:13

En primer lloc, avisar-vos que són una versió Beta. Tot i que els hem probat carinyosament (vegeu http://www.annoyances.org/exec/show/article09-200) si detecteu algún error us agraïré la informació.

Les versions 3.0.x (podeu comprobar la vostra amb /ver) encara no aprenen la manera de jugar de cada jugador, cosa que sí fan els seus germans grans. Estem a l'espera de resoldre entrebancs tècnics per a que puguin fer-ho. Si no hi ha novetats, a la versió 3.1.x estarà operatiu.

Totes les opinions seran benvingudes, però en principi NO discuteixo estratègia, això deixem-ho pels fòrums específics ...

Aviso: no cal que sortiu de manilla perquè els robots NO us donaran l'as, són així :)

Tingueu manilles ... i que la força dels robots us acompanyi.

noi_bo
Barretina
Barretina
Entrades: 155
Membre des de: 26 oct. 2002, 15:16

EntradaAutor: noi_bo » 10 març 2003, 21:44

Felicitats DeepButi. He jugat amb els teus "fillets" hi he de dir que ho fan prou bé, son simpatics, no xerran massa i no s'emprenyen. Estic segur que no ha estat una gens facil i que hi has hagut de passar un munt d'hores en tot això.
La feina del robots és més important del que molta gent pensa doncs son molts els butinaires que han aprés a jugar amb ells (amb la primera versió!!! increible!!! jeje). He sentit testimonis de gent que no coneixía la buti i que abans de llençar-se a jugar a les partides obertes han aprés la dinamica del joc (a tirar cartes vaja) amb els robots. Pero ara s'ha fet un pas endevant important doncs aquesta segona versió està molt millorada en vers la primera.
Espero que no t'adormis i que el teu afany farà que vulguis superar-te i en el futur poguem gaudir tots de versions molt més avançades (podran tenir sexe algun día els robots????).

PD. Aprofito per felicitar el Carles per la nova versió 1.0.8 del Butinet. Gracies per contemplar una versió oriental (ara obligada segons diuen). Totes les millores estan molt bé i crec que tots els butinaires ens alegrem de que cada vegada tot això funcioni més bé encara.

Visitant

EntradaAutor: Visitant » 11 març 2003, 12:02

:D :D :D Moltes gracies DeepButi per els nous robots. Abans no hi havia manera de jugar una partida amb cara i ulls, i ara gaudeixo amb passió. Les noves versions seran rebudes amb l'agraïment que ens caracteritza als butinaires. Per cert, lo del noi_bo amb el sexe dels robots no es tonteria. Les butixates que conec tenen un nivell que esgarrifa.

DeepButi
Barretina
Barretina
Entrades: 1385
Membre des de: 12 nov. 2002, 11:30

EntradaAutor: DeepButi » 18 març 2003, 16:46

La versió 3.0.1beta (podeu verificar la vostre amb /ver) té el mal vici de denunciar renuncios inexistents ... dels propis robots! :shock: ... acompanyats normalment d'avisos d'error tipus "No s'ha pogut borrar", "Òndia no la trobo" i similars.

En primer lloc, gràcies a tots els ButiNetaires que heu tingut la paciència d'avisar/ajudar. Gràcies especials a Sònia i blues per la seva col·laboració.

Després de llargues nits d'insomni el misteri està resolt ... recolliu la basa massa depressa i els robots no ténen temps de veure les cartes que s'han jugat :P :shock: :P ... Va en serio, no és exactament això però la causa és que recolliu la basa massa depressa. Simplement esperant una miqueta per recollirla el problema desapareix!!.

L'explicació tècnica és una miqueta més complexe i la deixo per en Carles que és l'expert ... Esperem tenir-ho resolt a la propera versió.

Gràcies de nou a tots ... tingueu MOLTES manilles.


Torna a “Relíquies”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: Bing [Bot] i 46 visitants