Bones

Temes que fa més de dos mesos que no tenen activitat.
Topo
Contro
Contro
Entrades: 10
Membre des de: 23 oct. 2002, 20:21

Bones

EntradaAutor: Topo » 27 feb. 2003, 09:54

Després de no se quan temps, sou una mica aborrits, no???

Masos
Barretina
Barretina
Entrades: 210
Membre des de: 16 set. 2002, 23:40

EntradaAutor: Masos » 27 feb. 2003, 21:28

Escolta Topo..........tú lo que has de fer es escriure més als foros; no saps lo que trobo a faltar el teu impecable estil epistolar, les teves explicacions d'una claredat meridiana i les teves fantàstiques redaccions.
Natros.......que en sabem tan poc d'estes coses, necessitem algú que ens prediqui sobre la botifarra, necessitem un guia espiritual.

I es clar que estem avorrits !!!
Au........ens veiem.

Per cert.......com es que matines tant?

alex_g7
St. Vicenç
St. Vicenç
Entrades: 65
Membre des de: 18 set. 2002, 21:42

EntradaAutor: alex_g7 » 22 març 2003, 10:08

Aquesta es bonissima Topo,pero que vols dir aborrits ?,en els Foros o jugant a la Buti.Home aborrit tambe trobo jo mirar un Telenoticies ,i per aixo ja no el miro ,pero si que mirare una partida de buti a un bar ,perque no ho trobo aborrit. Si tu trobes aborrit el Foro ,no hi entris ,perque per molt divertit que sigui per nosaltres ,tu sempre el trobaras espés.
Gracies .

jiji
Botifarra
Botifarra
Entrades: 100
Membre des de: 18 set. 2002, 23:48

EntradaAutor: jiji » 24 març 2003, 02:44

mmm.... topo!!! m'estàs retant?? perque si m'hi posu a viam qui es l'avorrit aki eh?? :twisted: :twisted: :twisted: (aix!! senyor!! és que n'hi ha que els hi hem de fer tot eh?? fins i tot treure'ls de l'avorriment!!!!! :lol: jejeje) pos vinga aceptamos pulpo... proposa tema i a viam qui és l'avorrit aquí...el duel està començat!!! alea jacta est (lanena ho he dit be??? jejeje :roll: :wink: )

Una abraçada!!!!!


jiji/montse

Topo2

bones!!

EntradaAutor: Topo2 » 24 març 2003, 22:28

Bones, i gràcies per les vostres respostes. (Poca feina, no?)

Primer m'agradaria dir-vos, q el q es fa avorrit, òbviament són els foros, ho sento però els temes centrals, o si més no amb major nombre de respostes, doncs si no em falla la memòria, des del dia en q es van obrir, no han estat res més q una defensa a ultrança per part de tothom, dels seus sistemes, les seves idees, ......, però clar, no d'una manera integradora, ni per descontat docent, sinó, pel contrari, més aviat descalificant i grollera, en la q la gent és desfoga durant uns minuts de la seva mediocre existència.

Un foro de butifarra, tan sols ha de ser una via més, per a q la gent pugui intercanviar idees, tan sols amb l'esperit de millora en un joc q ens fa disfruta o pasar una bona estona, o com en el meu cas, conèixer gent amb les mateixes aficions q jo mateix i ampliar més si més no el grup d'amics.

No crec q sigui una qüestió de proposar temes, em sembla q els temes plantejats són prou interessants, normalment no solen fallar les idees, sinó les persones, o sigui q qualsevol tema q tingui cabuda dins d'aquest foro, ben vingut sigui.

En segon lloc, us he de confessar q fins i tot, em resulta avorrit jugar, jo com molts d'altres tan sols podem disfrutar d'aquest joc, gràcies al butinet pq per diferents motius no disposem de temps per fer-ho en altres llocs i sincerament em comença a cansar q la gent no acabi les partides, sigui grollera amb els rivals o fins i tot amb els propis companys.
També, us he de confessar, q un gran inconvenient q té el butinet, és q no pots saber si la gent amb la q jugues és del teu nivell, excepte q el coneguis, en definitiva, si serà principiant o bé experimentat.
En el segon cas em sembla perfecte pq sempre és un repte i un plaer jugar amb gent q en sap molt per apendre, o fins i tot amb l'esperança de guanyar-los, però tot i ser comprensiu, i entendre q tothom comença algun dia, he de dir-vos q jugar amb gent molt fluixeta amb un ordinador, és desesperantment avorrit.

Bé, em sap greu però tinc gana, i crec q amb això, ja os podreu explaiar de gust.


Apa, fins un altra.


PD: Com a proposta pels @, que us semblaria incloure en el soft del butinet un contador de partides realitzades associat a cada nick??? Amb aquest possiblement es podria donar alguna idea als demés del nivell de cadascú (una mica nasi, ... però...).

all
Contro
Contro
Entrades: 20
Membre des de: 29 gen. 2003, 08:27

EntradaAutor: all » 29 març 2003, 11:41

Sr topo nomès una aclaracio el que juguis mes partides no vol dir que en sapigues mes
ja que jo porto jugant tota la vida i no en tinc ni idea, i com el meu cas segur que en hi ha mes
asiau

Topo2

EntradaAutor: Topo2 » 02 abr. 2003, 09:57

Si mes no seria una opcio.
(No van els accents, XDDD)

S'accepten propostes noves.

Quiquet
Barretina
Barretina
Entrades: 165
Membre des de: 18 set. 2002, 15:55

EntradaAutor: Quiquet » 02 abr. 2003, 22:01

Topo2
Estic molt d'acord amb all, el fet de jugar moltes partides no fa que en sapigues mes. He vist padrins que s'han pasat tota la vida jugant de la mateixa manera i que no han apres estils diferents i ni siquiera han considerat opcions de joc que tots hem apres a costa de perdre. Personalment penso que el que pot fer que aprenguis es lo que tu consideres molt aburrit, que es jugar amb gent que en sapiga mes que tu. Per tant malament avançarem amb el nivell del Butinet si els que considereu que en sabeu tant no jugueu amb la gent que considereu que en sap menys, o be que comença.
Com sempre sols es una opinió, però jugant amb gent nova pots descobrir, a pesar dels riscos evidents, gent que en sap molt i molt.
Els altres ja ens coneixes.
Vinga moltes manilles tinguis
:-)

6_euros
St. Vicenç
St. Vicenç
Entrades: 72
Membre des de: 14 gen. 2003, 22:21

EntradaAutor: 6_euros » 02 abr. 2003, 23:53

Ara si que l'has clavat Quiquet!

S'apren jugant, com aquell jugador d'un club d'escacs arribarà al nivell del jugador que mes hi sap al poble amb molta facilitat.

I és aqui on el gran error del Butinet 8 no soluciona aquest fet; la separació d'occidental i oriental, molta gent penso que hagués evolucionat (no dic en quina direcció) trobant-la més atractiva o trobar gent amb qui t'agrada jugar.

Com si Siurana li dones (que ja ho fa) de fer un barri perque els Gitanos hi visquin a part; oh, es que son aixi! (o es que aquestos juguen aixi), oh! i si mirem d'integrar-los amb la majoria!!.

Aixi doncs, considero aquesta separació un gran error; aixo si, espero que aprofitant l'Eix, les trobades i els campionats s'acabi Evangelitzant tota aquesta gent.... o si mes no, que algun dia el fill de Rufu, All o Noi_bo; o els nets d'Enric li diguin, padrí.... has pensat mai de tirar el rei per, al menys, fer dubtar al rival ja que el tens perdut igual!.


Vinga, a cuidar-se

Enric_Cp
St. Vicenç
St. Vicenç
Entrades: 63
Membre des de: 12 oct. 2002, 20:16

EntradaAutor: Enric_Cp » 03 abr. 2003, 13:11

6_euros,
discrepo de la teva apreciació respecte al paper de la versió 8 amb la separació obligada/lliure. Sempre he estat molt respectuós amb totes les formes de jugar entre altres motius perquè sóc un apassionat dels jocs -de tots els jocs- i crec fermament que en la diversitat hi ha riquesa.

Això no treu que cada conjunt de normes dóna lloc a jocs diferents i per tant disposar de versions diferents només fa que clarificar a quin joc estàs jugant i evitar discusions inútils. Quan jugues en una de les versions aprens a jugar d'una manera i quan jugues amb l'altre versió aprens a jugar d'una altra, però sempre aprens.

Donar el rei perquè igualment el tens perdut no és pas una cosa que em falti per apendre, crec que la majoria de jugadors "obligats" entenem perfectament el perquè i -al menys jo- podem apreciar la bellesa -deixa-m'ho dir així- de la jugada. Però això no vol dir que ens hagi d'agradar més.

A mi no m'agrada haver de fer més arrastres dels imprescindibles. A mi m'agrada saber que si el company surt de manilla i els contraris donen ... jo què sé ... 4 i 6 ... el 2 i el 3 els té el company (si no els tinc jo, clar) ... A mi m'agraden coses d'aquestes, però repeteixo, el mot bàsic és "agrada". Igual que m'agrada més la botifarra que el bridge, o els escacs que l'hex, o el tarot que el domino ... tots ells jocs respectables i on es pot apendre molt.

És una qüestió de gustos, m'agraden les deduccions "matemàtiques" (no "pot" tenir el 3) més que les "psicològiques" (em "sembla" que no té la sota) tot i que les dues variants ténen sempre components dels dos tipus.

La veritat sigui dita, la de bits que hem gastat (abans era tinta) discutint aquest tema no sé si val la pena. Jo diria que la majoria de bons jugadors, obligats o lliures, no tenen problemes amb cap dels dos sistemes i a mi particularment només em "desesperen" aquells que no entenen la importància de donar o no la petita; aquells que sobre la manilla et donen el vuit, quan hi tornes perquè fallin ténen el set i quan els hi comentes et contesten "ah, si?, doncs no m'hi he fixat ... però és igual el set que el vuit, no?". Això no té res a veure amb obligat o lliure sinò en no entendre la importància de les cartes.

I ho repeteixo per enèsima vegada ... les dues variants em semblen valuosíssimes.

Apa tingueu manilles.

PD. Els meus néts ... mmm ... de moment els fills no estan per la labor! a veure si s'animen d'una @#~¬ vegada.

CiutatDeSal
Barretina
Barretina
Entrades: 159
Membre des de: 18 set. 2002, 16:17

EntradaAutor: CiutatDeSal » 03 abr. 2003, 14:20

Pel que fa a la proposta de topo, no em sembla gens malament. Partint del punt de vista que no hi ha cap manera de saber del cert la qualitat d'un jugador (a més, no trobo que hi hagi d'haver cap interès en saber-la amb precisió), un marcador de número de partides jugades ens pot donar una idea ... ni més ni menys que el número de partides jugades, és clar.

Clar que també es podria pensar en guardar estadístiques al servidor sobre, número de partides jugades/guanyades/perdudes/ .... i tot el que es vulgui, però això tampoc ens dóna cap idea ... o es podria guardar el número de vegades que un jugador abandona una partida a mitges?? ... suposo que sí que es pot ... però ... es pot guardar el número de vegades que aquest jugador abandona per mala connexió i el número de vegades que abandona per mala idea??.

En defintiva, considerant que no hi ha cap manera de saber amb precisió la qualitat dels jugadors ... sí que és interessant saber la experiencia dels jugadors al butinet i em sembla interessant el que proposa topo.

Lo de obligada/lliure. No és la primera vegada que es critica això. I, si em permeteu donar la meva opinió, jo crec que està prou be. No és qüestió de dividir a la gent (tu ets lliure i jo obligat, o al revés), sino de donar informació del tipus de joc que juga la gent d'aquella partida (en una altra partida, el mateix jugador pot jugar a l'altra modalitat).

Perquè si no, tal com passava a la versió 1.0.7, hi havia gent que s'emprenyava quan algú tirava el 7 sobre el 8, tenint el 4 i el 5 (per exemple), perquè es pensaven que allò era fer trampes, i ni tan sols sabien que hi ha molts llocs on la botifarra sempre s'ha entès d'aquesta manera.

Només és una manera d'aclarir i donar informació als jugadors i evitar aquests malentesos. Jo, personalment, a vegades jugo a les partides lliures i a vegades a les obligades, tot i que encara no m'he acostumat a no servir la petita (excepte a l'hora de carregar de cara).

DeepButi
Barretina
Barretina
Entrades: 1385
Membre des de: 12 nov. 2002, 11:30

EntradaAutor: DeepButi » 03 abr. 2003, 16:07

Topo, CiutatDeSal,
a la propera versió dels robots que confiem alliberar en breu, aquests guarden algunes estadístiques de partides i punts guanyats/perduts, tant pel creador com pels altres humans i òbviament també pels propis robots ... però naturalment només de partides on hi participi al menys un robot.

No sé si serveix de gaire res perquè ademés de necessitar al menys un robot efectivament pots marxar de partides a mitges ... però per algún lloc es comença.

Que no us prenguin els asos ...

Topo2

Bones!!

EntradaAutor: Topo2 » 20 maig 2003, 18:35

Bones!!

Quan de temps sense publicar cap resposta, però en fi, ja toca.

Primer, m'agradaria dir, q aquest no és el foro d'occidentals-orientals, o sigui si no li sap greu a ningú, us remeteixo al apartat corresponent per q feu les vostres aportacions, gràcies.

Tot i q vaig obrir aquest apartat ja fa un temps, la gent encara no ha aportat un sistema millor, q no perfecte, al q es va suggerir, pel q entenc q, o no en coneixeu cap altre (q es pugui aplicar en aquest cas), o bé, no us sembla tan malament la proposta.


Em sembla q l'aportació en aquest camp feta per "DeepButi", és el primer pas en aquest sentit, encara q poder primer, caldria registrar els nicks per poder jugar, i després començar amb el tema estadístic.

Tb aprofito l'ocasió per recordar a tothom, q si molt cert és q tothom comença algun dia, també és cert q tothom pot jugar amb qui vulgui.

Nota: Quiquet, no tu prenguis malament, però no pots fer segons quines afirmacions, pq sino, la gent et pot respondre.
Quantes partides públiques jugues?
Jo moltes, de fet quasi bé totes, amb el q es pot apuntar qui vulgui del nivell q vulgui, sense excloure a ningú. Això no vol dir, q de vegades m'agradaria jugar amb gent amb "solvència", i no ho puc fer, pq o no hi ha ningú conegut, o pq la gent crea amb uns noms q per mi, i és una opinió personal, creuen q són els millors i francament, sense comentaris.

Au fins quan vulgueu.

Sense cap intenció d'iniciar cap mena de polémica, si algú té una suggerència millor, doncs ja sap on ha de compartirla.

PS: Tinc mal de cap, fins un altra. :wink:
PS: Si me passat, doncs, ja ho arreglaré la pròxima vegada. :roll:

PS: Gràcies pel teu suport CiutatdeSal. :lol:

PS; No penso mai amb el nick, me cagon el copon.

Quiquet
Barretina
Barretina
Entrades: 165
Membre des de: 18 set. 2002, 15:55

EntradaAutor: Quiquet » 20 maig 2003, 20:19

Coi Topo2:
Pos si que tardes si en respondre, la meva contesta era del 4/04 no ta mal.
En fi, si que m'ho prenc malament si. Que coi saps tu de amb qui jugo o deixo de jugar, si m'apunto o no a partides publiques o sempre les faig privades. Nomes faltaria.
L'element no era aquest. Mira per a fer partides privades nomes t'has de pendre la molestia de saber com es fa. Jo seré el primer en donar te un cop de ma, si vols clar.
Amb lo de saber amb qui jugues. Insisteixo ho saps el primer dia que hi jugues. si en sap, si no en sap,si es simpatic, si no ho es, si l'hi agrada xerrar per els descosit o es un maleducat. Per tan la selecció posterior es fa en funció de la teva propia experiencia i cap altra sistema la pot substituir.
Amb sona a nacisme del mes pur voler calificar a la gent per el seu cabell, per la seva alçada o per qualsevol altra criteri.
En el Butinet hi ha gent que en sap un OU i amb les que mai voldria jugar-hi. En canvi n'hi ha d'altres que no en tenen punyetera idea però amb les que val la pena invertir el temps lliure.
Juga partides i coneixerás gent, després juga amb qui vulguis.
Si no saps crear-la et donare un cop de má, si no pots crear pq estas en una red privada, millor que et dediquis a treballar i no a jugar.
No volies polémica, pos no facis judicis de la gent i no la tindrás
Au

Topo2

Bones!!

EntradaAutor: Topo2 » 21 maig 2003, 21:15

Bones Quiquet!!

Aquest cop no caldrà q t'esperis tant.

En el meu missatge anterior no crec q et digues cap cosa de l'altre món, però com puc veure no et prens les crítiques massa bé, si es que creus que és una crítica, mentres q tu et creus amb el dret de dir el q vulguis o de qui vulguis segons sembla.

En primer lloc, doncs si et sap greu, em disculpo, encara q per ser del tot sincer amb tu, segueixo pensant el mateix.

En segon lloc, em sembla q jo me limitat a formular una pregunta i no he fet cap afirmació, i em sembla q tu no pots dir el mateix.

A mi m'és totalment indiferent el q facin els altres o el q deixin de fer, cosa q t'inclou a tu és clar, però davant de tot, el q cal ser és respectuós amb l'altra gent, cosa q sembla has oblidat, i no descalificar-la, ni insultar-la, i sobretot no fer afirmacions tan a la lleugera sobre el q són o deixen de ser persones q no coneixes.


Tb es cert, q encara q sigui una de les moltes coses inconfessables de l'ésser humà, en certa manera, podriem dir q és part de nosaltres, "calificar" als altres, cosa q no té pq ser necessàriament dolenta, com tu explícitament recalques, pq encara q no t'agradi, un pot ésser més bo jugant a un joc de cartes q un altre, i no per això ser mala persona, ni res q se li assembli. Amb això et vull dir, q jo califico a les persones q conec, pel q em sembla q és mereixen, sempre tenint en compte q no hi ha ningú q tingui la veritat absoluta, i pots equivocar-te completament, però el q si tinc molt clar, (i tu em sembla q no tant, segons el q escrius), és q tothom és mereix el benefici del dubte.

Crec q de moment, l'únic al q podriem calificar d'alguna cosa és a tu, pq ets l'únic q fa un "judici", per cert bastant negatiu de mi, sense cap mena de fonament, tan sols em catalogues de "nazi" pq un dia vas llegir una publicació q no et va agradar, i si vols saber q en penso, en la meva curta experiència, la vida no es tan fàcil com això.


Pel q fa, a crear partides privades, tinc un bon amic, q em va ensenyar com és feia, però de tota manera. Gràcies.

Atentament, Topo.


Torna a “Relíquies”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 55 visitants