Problemes amb els "foros"

Temes que fa més de dos mesos que no tenen activitat.
noi_bo
Barretina
Barretina
Entrades: 155
Membre des de: 26 oct. 2002, 15:16

Problemes amb els "foros"

EntradaAutor: noi_bo » 08 maig 2003, 12:21

Bones butinaires:
Voldría que algun responsable del canal m'expliqués com és possible que desde fa un temps els foros funcionin tan malament. He llegit opinions que diuen que no hi ha cap problema pero discrepo totalment. No em puc desloginar mai, la data mai està actualitzada i això representa que de vegades no pots veure els missatges que la gent ha escrit (per exemple ara mateix estic teoricament a 24 d'Abril i no puc llegir cap missatge posterior a aquesta data). He provat de tornar-me a baixar el programa pero no serveix absolutament de res. Es una verdadera llastima perque això abans funcionava molt bé pero dedueixo que s'ha introduit algun canvi que ha resultat nefast. Demano siusplau a veure si algu em pot explicar que és el que passa i si te solució....
D'altre banda voldría fer una consulta sobre un tema que veig que interessa a uns quants usuaris del canal. Es possible que els controladors del canal puguin tenir accés a les converses que hi han dins les partides i que inclús poden "gravar-les"? . M'agradaría també tenir resposta a aquesta questió doncs crec que és un tema prou trascendent ja que afecta a l'intimitat de les persones. Gracies per endevant i espero amb impaciència les respostes a les qüestions plantejades.

DeepButi
Barretina
Barretina
Entrades: 1385
Membre des de: 12 nov. 2002, 11:30

EntradaAutor: DeepButi » 08 maig 2003, 13:22

Uff! em pensva que era l'únic amb problemes als foros.

Per si serveix d'alguna cosa a l'hora d'averiguar què passa, aquí van els meus símptomes:
* la primera pàgina sempre és la mateixa (desde el 8 d'abril). Ni <ctrl>+<F5>, ni Eliminar archivos temporales de Internet arreglen el problema
* a la primera pàgina consto com "no loginat" tot i que ho estic, ja que als foros individuals surt el nom.
* canviar d'usuari no ha resolt el problema, passo de Enric_Cp a DeepButi i viceversa i segueix exactament igual
* desde la pàgina del butinet es poden veure els missatges i "normalment" desde la principal dels foros puc accedir als foros individuals, però de tant en tant hi ha missatges que no hi són, com si també guardes versions anteriors

... tot plegat fa empipador accedir-hi, però ens anem apanyant ... en qualsevol cas gràcies per l'esforç de mantenir-ho per amor a l'art (l'art de la botifarra, clar! :) )

Pel què fa a l'accés a les converses privades ... buff!! quin bulos que arriben a còrrer, hi ha gent que ha vist massa películes d'espies :twisted: ... de veritat algú s'ho creu això? ... Ja posats a fer també podríem dubtar que els arrobes ténen més manilles o qualsevol cosa així, vinga home, siguem serios.

Apa, manilles i fallos.

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2252
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

EntradaAutor: Carles » 08 maig 2003, 13:54

Hola Noibo !

Tractarem els temes d'un en un.

Primer el tema foro: Tots els problemes del foro, son deguts al famos proxy de telefonica que va instl·lar ara deu fer un mes o dos. Justament quan van començar els problemes.
Estem buscant formes de solucionar-ho desde el ButiNET, però es complex, per que repeteixo, no es culpa nostra, sino de Telefonica, que no dona la web real, sino una copia que te guardada al proxy, per estalviar-se ample de banda.
Aquest es el motiu que a algunes persones li van be, els que no tenen res a veure amb telefonica (Exemple, ciutat de sal desde alemania).
(Hi han solucions personals per cada usuari per evitar el proxy, però es bastant complexa).
En resum, els foros funcionen correctament, però telefonica no us ensenya la ultima web, sino una mes antiga.


Pel que fa al tema log de les partides ........ docs es un rumor que fa MOLT de temps va corent pel ButiNET. I ralment sense cap funament, ni logic ni tecnologic.
Quan algu crea una partida, la crea al SEU PC, o quan algu s'uneix a una partida es connecta AL PC del que l'ha creat. Per tant en cap moment pasa pel servidor del ButiNET, la connexio es peer2peer (usuari a usuari). Es imposible logineixar les partides, ja que NO PASA pel butinet la informacio de les partides.

A mes, quan vaig fer el butinet, vaig voler preservar al màxima la privacitat dels usuaris, i per exemple, no es pot saber, ni desde quin ordenador es conncta. quin idioma fa servir, quina versio fa servir, quina instal.lacio es, etc etc ......... (molta gent m'ho ha criticat, per que ara mateix, no se quanta gent fa servir el ButiNET realment, si ho hagus fet ho sabria).
Per tant, encara M'IMPORTA MENYS el que la gent es diu a les patides.

L'únic que es podria logineixar (dic que es poria), es el XAT GNERAL, però ni això es fa, degut a la quantitat de disc dur necessaria per fer-ho, ni que no ho trovaria etic.

Per acabar, nomes es logineixa les IP's dels usuaris, per questions logiqus de seguretat. Però CAP arroba hi te accés. Només hi tinc accés jo. I molts cops la gent em preunta: "tal nick que ara no entra, amb quin nick entra ara ?". Com podreu saber. mai he respost a aquesta pregunta ...... es informació privada.

Pel que fa als poders dels arrobs ..... questio tambè bastant questionada ..... nomes aclarir que els arrobes nomes tenen els poders necessaris per poder fer fora a algu en cas de problemes. RES MES !!!!!!
No tenen cap tracte especial del Butinet (o sease de mi), ni paguen menys que els altres, ni cobren res .....

Ta clar ?
Adeu.

Masos
Barretina
Barretina
Entrades: 210
Membre des de: 16 set. 2002, 23:40

EntradaAutor: Masos » 08 maig 2003, 15:05

Hola noi-bo, jo que no tinc cap poder especial et puc explicar com faig per veure els foros actualitzats:
a) entro i em logino
b) pregunto quin son els ultims temes que jo no hagi vist
c) quan entro als ultims temes (que ja els he vist) premo Ctrl+F5 i m'ho actualitza
d) tot i aixi quan entro al tema on diu que hi ha alguna opinió nova encara em surt l'antiga.
d) torno a premer Ctrl+F5
e) ohhhh miracle !!! ja tinc la nova opinio.
f) i així successivament.

jiji
Botifarra
Botifarra
Entrades: 100
Membre des de: 18 set. 2002, 23:48

EntradaAutor: jiji » 08 maig 2003, 18:22

Noi_bo!!!!! MAREDEDEUDETOTSELSSANTS!!!!!! :shock: numés ta contestaré
lo de si els arrobes t'espiem 8) 8) perque lo tècnic el Carles t'ho ha explikat millor que ningú (nu te keixaràs ara eh?? jejeje)

La veritat és que al llegir el teu escrit no se què pensar :shock: si amb la cançó akella que ara tothom tatareja "....no me llames ilusoooo...porque tengo una ilusión...." etc etc :?: :twisted: o bé que una sobredossi de CIA FBI 007 i CESID te fa sospitar de tothom :?: :twisted: o bé que a les partides dius secretitos de dificil confesión... :?: :?: :?: pilliiiiiiiiiiiiin!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: jejejeje...

DEIXA'T ESTAR DE RUMANÇOS HOME!!!! que als arrobes (parlo per mi) ens importa tres pepinus (amb tot el respecte del món) el què la gent s'expliki o es deixi d'explikar en privat a part que entenem perfectament el sentit de la paraula PRIVAT i de fet jo mateixa no gastaria ni un minut del meu temps ni un megabait del meu disc dur per guardar cap log aliè (de fet ni propi tantsols per lo que dic... :oops: :oops: :oops: )

una abraçada totalmet públika!!!

jiji/montse 8) 006'9

PD: i ara que ja te contestat,,, en confiança... ejem,,, esu,,, que... jo...glups,,, QUIN ES EL TEU SECRETITO???????:mrgreen: jejeje

noi_bo
Barretina
Barretina
Entrades: 155
Membre des de: 26 oct. 2002, 15:16

EntradaAutor: noi_bo » 08 maig 2003, 22:08

Reholes a tots:
Abans de res moltes gracies Carles per haver dissipat els meus dubtes. El tema dels "foros" em feia anar de corcoll feia díes. Respecte a la possibilitat de llegir el que es parla a les partides opino que és bó que hagis explicat com funciona el tema. Penso que entre els usuaris hi ha una gran ignorancia de com funciona el sistema i crec que és normal que la gent especuli sobre determinades coses. Consti que jo no ho deia a nivell personal entre altres coses perque tot i que no m'agradaría em sería absolutament igual que em llegissin pero no tothom pensa com jo (recordem que hi ha gent que pel sol fet de sortir a les fotos de les trobades s'ha mig emprenyat). Només he volgut copsar una teoría que estava molt extesa pero fins ara mai aclarada del tot.
També vull donar les gracies a la Masos... he provat això del Ctrl-F5 i tot i que de vegades he d'insistir una mica funciona.
Per acabar Carles i jiji us vull dir que a vosaltres potser no us importa el que la gent parla en privat pero he de dir que no tohom es així. En aquesta vida hi ha gent de tota mena i de tota condició i per tant podeu posar la ma al foc per a vosaltres pero mai generalitzar doncs cadascú té els seus propis interessos...
Be em deixo de "rollos" pero mirant la vessant positiva m'en alegro de que els "foros" funcionin tal i com han de funcionar, es a dir com un racó de debat i d'opinió. Gracies a tots/es.

blues
Botifarra
Botifarra
Entrades: 115
Membre des de: 18 set. 2002, 15:57

quina creu!

EntradaAutor: blues » 09 maig 2003, 08:12

Res...

això, que a vegades me dona la impressió d'estar a la llar d'infants...

Visitant

EntradaAutor: Visitant » 09 maig 2003, 18:02

Ostres ... no vull semblar perapunyetes però he de discrepar amb el Carles. Començant pel fet que no estic a Alemania :wink:, sinó a Austria i acabant amb que jo tampoc ho veig be del tot :wink:.

Per exemple, la data de la portada dels fòrums no és la actual (ara mateix em diu 7 de maig a la portada). Fent Ctrl+F5 se soluciona el problema.

El login ara em va be, cap problema. Tant a la pàgina pincipal dels fòrums com als missatges apareixo loginat. Per desloginar ... el mateix ... he de desloginar-me i després Ctrl+F5 per veure'm realment com a convidat.

Amb els missatges passa el mateix ... alguns no els veig ... o les icones que em diuen si hi ha missatges nous apareixen contradictòries entre la portada inicial dels fòrums i les portades dels apartats (Dubtes, Modificaciones, ...). Tot això ho puc solucionar amb Ctrl+F5, de nou.

En definitiva, jo també he d'anar pels fòrums amb un dit al Ctrl i un altre al F5 per tal d'anar actualitzant cada una de les pàgines. O sigui que malgrat no tenim telefònica, també dec estar sota els efectes (... no ... de la cervesa no, ho prometo, encara que no soni creible ...) d'algún proxy :wink:

Lo del log dels xats ... bueno, la gent malpensada continuarà pensant A per molt que els diguis B deu mil vegades. La veritat, per mi com si de veritat ho feu, no m'he d'amagar de res i el que dic ho pot llegir tothom. Però, deixant de banda temes tècnics, em semblaria molt raro que el Carles o qualsevol @ es dediqui a això ... molt poca feina s'ha de tenir per anar escoltant les converses dels altres.

No us canseu

CiutatDeSal
Barretina
Barretina
Entrades: 159
Membre des de: 18 set. 2002, 16:17

EntradaAutor: CiutatDeSal » 09 maig 2003, 18:05

Bravo, quin crack ... això em passa per tenir tantes finestres de IE obertes i fent coses diferents a cada una.

El anterior era jo, suposo que estava clar.

blues
Botifarra
Botifarra
Entrades: 115
Membre des de: 18 set. 2002, 15:57

EntradaAutor: blues » 09 maig 2003, 19:25

Anonymous ha escrit:Lo del log dels xats ... bueno, la gent malpensada continuarà pensant A per molt que els diguis B deu mil vegades. La veritat, per mi com si de veritat ho feu, no m'he d'amagar de res i el que dic ho pot llegir tothom. Però, deixant de banda temes tècnics, em semblaria molt raro que el Carles o qualsevol @ es dediqui a això ... molt poca feina s'ha de tenir per anar escoltant les converses dels altres.


Home jo afegiria: Culló, a més, que avorrit!!! jajjajajajjajajajja de totes formes... si fa més de dos dies que estàs connectat a internet el bush ja us té apuntats i llegeix tot el que dieu... així que aneu en compte... per si de cas.... juaaaaaaaa

ostres ho sento és que no ho puc evitar, saps que pasa que collons ho rebuscada que és la gent ostres santes... mira d'entrada podriem pensar que els de telefónica ens llegeixen els missatges avans d'enviar-nos-los o que el carter llegeix les nostres cartes... i no ho fem i segur que és més probable que no pas el Carles se miri no sé qué dels servidors ... de totes formes, escolteu pensar ja va bé... aneu fent, jo com que no penso ara m'aniré a fotre la birra que el Ciutat no s'ha begut...

ah, que ho oblidava ... viva la madre que me parió! Ostres!!! tu m'he quedat a gust...

Jo també us estimo...

blues
Botifarra
Botifarra
Entrades: 115
Membre des de: 18 set. 2002, 15:57

EntradaAutor: blues » 09 maig 2003, 19:35

Viam... el proxy de telefònica és la putada més gran que s'ha inventat... i ho dic jo que em dedico a fer webs... no sabeu la de vegades que m'haig de barallar amb el client i explicar ho del Control+F5... però en fi...

Per cert, la versió 6 d'explorer soluciona molts d'aquest problemes, tot i que encara haurem de fer servir Control+F5, però mira algo és algo... :)

Vaaaaaaa no us enfadeu amb mi... és que m'avorreixo...

DeepButi
Barretina
Barretina
Entrades: 1385
Membre des de: 12 nov. 2002, 11:30

EntradaAutor: DeepButi » 12 maig 2003, 12:36

Doncs a mi el Ctrl+F5 em funciona a tot arreu ... EXCEPTE la primera pàgina que és sempre la del 9 d'abril a les 11:23p.m. ... misteris de la infumàtica, que és allò que es deu haver fumat el Bill Gates ...

CiutatDeSal
Barretina
Barretina
Entrades: 159
Membre des de: 18 set. 2002, 16:17

EntradaAutor: CiutatDeSal » 13 maig 2003, 10:38

jajajajajaj, si ... i el cabrón no comparteix :evil:

blues
Botifarra
Botifarra
Entrades: 115
Membre des de: 18 set. 2002, 15:57

EntradaAutor: blues » 13 maig 2003, 11:51

... de totes formes el que jo veig raro, és que el caché de timofònica treballi amb pàgines dinàmiques... veiam els foros en teoria no són pàgines estàtiques si no que se generan a mesura que son demanades pels usuaris, en aquest cas el caché de timofònica no actua i mostra sempre la versió correcta... així que potser hi ha algun problema afegit amb el tema foros...

DeepButi
Barretina
Barretina
Entrades: 1385
Membre des de: 12 nov. 2002, 11:30

EntradaAutor: DeepButi » 19 maig 2003, 15:40

curiós, curiós ... gairebé per atzar he probat www.butinet.org/foros/ sense el index.php del darrera ... i oh! maravella!, pàgina principal dels foros actualitzada en data i hora d'avui. He pensat "ja està, arreglat, sóc un geni" :shock: ... però la il·lusió m'ha durat poc, ara tinc dues primeres pàgines, la del 9 d'abril si hi poso el index.php i la del 19 de maig si no l'hi poso, però cap de les dues s'actualitza per molts ctrl+F5 que hi posi :( .

Que em perdoni la Mare de Deu de les manilles, però en Bill Gates, Timofònica i la infumàtica són una colla de @#$$&@ :evil: .

Apa, tingueu manilles i que els foros us acompanyin.

PD. Últimes notícies: ja tinc tres primeres pàgines, cap d'elles sensible als meus intents d'actualització ... la tercera? ... doncs www.butinet.org/foros/index ... sense el .php ... seguiremos informando


Torna a “Relíquies”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 62 visitants

cron