Sou valents quan jugueu a la buti?

Temes que fa més de dos mesos que no tenen activitat.
noi_bo
Barretina
Barretina
Entrades: 155
Membre des de: 26 oct. 2002, 15:16

Sou valents quan jugueu a la buti?

EntradaAutor: noi_bo » 27 maig 2003, 14:32

Bones butinaires:
Quantes vegades hem pensat... havía d'haver contrat o... si ho arribo a saver faig buti. En aquest joc com en la vida mateixa hi ha qui li agrada assumir més riscos i qui li agrada jugar d'una manera més conservadora. Jo em considero dels primers basicament pero dos motius: només és un joc i en el risc molts cops està el plaer pero voldría plantejar-ho en format d'enquesta a veure que opina la gent sobre ells mateixos. I tu... com et consideres?

DeepButi
Barretina
Barretina
Entrades: 1385
Membre des de: 12 nov. 2002, 11:30

Una miqueta més complexe, no?

EntradaAutor: DeepButi » 27 maig 2003, 15:44

noi_bo,
a risc de ser sempre els mateixos :? els que opinem ... em sembla que l'enquesta és massa simple. A mi m'agrada el risc per allò de "qui no s'arrisca no pisca", però també tinc sempre present el marcador, i procuro no saltar-me a la torera les estadístiques ni l'avaluació raonable de la mà ... a vegades faig servir allò de "si em fa el meu pal bó, encara que jo no tingui massa res més ... imagina't com deu tenir ell els altres pals, segur que el meu company remata" ... a vegades se m'en va la olla que dirien els meus fills ...

Ostres! :shock: ara què voto?

A què us agradaria saber l'algorisme dels robots per contrar? :twisted: Doncs ... nasti de plàstic, això és com la fòrmula de la coca-cola, una xorrada, segur, però secreta!

Apa, que no us contrin gaire

PD. Jo també he jugat a la botifarra "oberta".

noi_bo
Barretina
Barretina
Entrades: 155
Membre des de: 26 oct. 2002, 15:16

EntradaAutor: noi_bo » 27 maig 2003, 15:52

Bones DeepButi:
Ha estat un lapsus per part meva al enviar l'enquesta. Precisament volía parlar amb la Masos per a rectificar-ho. Hi havía una tercera opció que era... "si els podem fotre doncs.... som-hi!!!" que per culpa de les meves males mans no he sabut incloure snif... Evidentment sense aquesta opció l'enquesta no té massa sentit. A veure si ho puc arreglar i deixar-la tal i com havía pensat inicialment.

Masos
Barretina
Barretina
Entrades: 210
Membre des de: 16 set. 2002, 23:40

EntradaAutor: Masos » 27 maig 2003, 19:40

Hola noi..........no veig la manera d'arreglar-ho directament pero penso que podries obrir una altra vegada el tema amb la nova enquesta i jo despres hi passaria la resposta de Deep i esborraria tot el demes, ok?

Visitant

EntradaAutor: Visitant » 27 maig 2003, 22:09

Ostres, jo sóc dels que m'arrisco sobretot al principi del joc ... si la cagues sempre pots mirar de recuperar després. Val a dir que m'arrisco dins d'uns límits. Hi ha qui diu, per exemple, que tenint 3 de cada ... butifarraaaaa. Ho trobo una mica simple. Per fer buti cal, primerament tenir un mínim de bon joc, ja que una cosa és ser valent i arriscar i l'altre ser temerari (per no dir boig). Però és veritat que amb poc que tinguis i si no tens cap pal bo per cantar ... és més divertit arriscar-ho (sobretot si t'estan apallissant ... ja ho tens tot perdut ... millor perdre amb honor :lol: ... ejem .. per dir-ho d'alguna manera).

Respecte al contrar ... depèn també de si és directe o passat, i del marcador. Amb una marcador adversari sóc més valent. Si som nosaltres que guanyem 95 a 20 o algo així llavors sóc més conservador. Ara que a vegades no m'he pogut resistir a la temptació ... veient que em pujava un joc tant impressionant no m'he pogut resistir (per molt que anessim 100 a 95) ... i he contrat (pa chulo un servidó).

Per cert, abans, al menys, es podia editar l'enquesta i modificar-la ... afegir o treure opcions, el text, ...

Si proves d'editar el missatge que has escrit no pots modificar l'enquesta?

CiutatDeSal
Barretina
Barretina
Entrades: 159
Membre des de: 18 set. 2002, 16:17

EntradaAutor: CiutatDeSal » 27 maig 2003, 22:10

uis :oops: ... que no torna a funcionar lo de recordar el meu usuari?

El de dalt era jo

DeepButi
Barretina
Barretina
Entrades: 1385
Membre des de: 12 nov. 2002, 11:30

EntradaAutor: DeepButi » 28 maig 2003, 09:48

Ciutat,
per modificar els missatges has d'estar identificat amb el teu nom ... i ara això em temo que ja és pràcticament impossible!!! Aquest missatge (i tots els últims) els escric com a "no loginat" ... però si hi poso nom DeepButi em diu "aquest nom ja està agafat", llavors hi poso DeepButi_ (amb un subratllat al final) ... i tachaaaan!! apareixen com a DeepButi sense el subratllat ... però ja no els puc pas modificar perquè per fer-ho hauria de ser DeepButi i no estic loginat ... etc etc etc ... o sigui que noi_bo dubto que pugui modificar l'enquesta.

Tingueu manilles


Torna a “Relíquies”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: Bing [Bot] i 43 visitants

cron