Com vas conneixer el ButiNET ???

Temes de butikorasson, butidinios, butipubilles...etc.etc.
Carles
Carles
Carles
Entrades: 2252
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

Com vas conneixer el ButiNET ???

EntradaAutor: Carles » 03 des. 2009, 12:00

Doncs això, m'ha agafat curiositat .... com vau conèixer el ButiNET ?

A veure quina es la historia mes curiosa :-p

josep1945
Barretina
Barretina
Entrades: 872
Membre des de: 06 oct. 2005, 17:54

EntradaAutor: josep1945 » 03 des. 2009, 13:25

A l'estiu, em sembla recordar que del 2004, al poble comprava el diari El Punt i un dia hi havia una entrevista al Carles A. Vallvé i Guionnet on parlava del Butinet.
Com a Informàtic prejubilat i mínimament coneixedor del joc, malgrat que en aquells moments, al poble tant sols tenia una tarifa plana (d'aquelles que, si et trucaven es penjava Internet), vaig entrar-hi, vaig registrar un nick i ... fins ara.

peach
Barretina
Barretina
Entrades: 381
Membre des de: 27 juny 2004, 21:12

EntradaAutor: peach » 03 des. 2009, 14:40

Nosaltres jugàvem al pc amb el programa del Deepbuti i al 2002 ens va dir q provéssim el butinet. Vaig entrar –fins i tot me'n vaig registrar el nick mariella- i no em va agradar gens ni el interface ni la gent q et deixava penjada o li deia de tot al company així q no vaig tornar a entrar i vaig continuar jugant amb el programa del Deep.

No va a ser fins a l’estiu del 2004 q em va dir q havia canviat, q proves... Vaig entrar com peach i al poc temps, i sense saber molt bé com, me’n vaig trobar amb una + davant del nick i obrint ports per q poguessin crear partides a gent a la q li deies: quin router tens? i contestava: i això q és? O: Va, entra a "mi pc" i et deia: I com vols q entri a tu pc... però això és part d’altre història...

Al butinet li dec moltes hores de distracció, alguns amics q no hauria conegut d’altre forma i escriure (més o menys) en català (si serveixi per deixar de fumar seria la repera ja, tu!) :P



batet
Barretina
Barretina
Entrades: 184
Membre des de: 14 set. 2003, 21:53

EntradaAutor: batet » 03 des. 2009, 19:56

Per allà els últims anys del segle passat buscant jocs vaig trobar una pagina per descarregar un joc de Buti que si mal no recordo tenia el tapet de color blau. Era un pc que tenia amb el W 95 que va quedar penjat i vaig haver de passar al W 98 i no vaig poguer recuperar ni vaig trobar mai mes la pagina d'on havia descarregat. Vaig estar un temps jugant al domino fins que un dia vaig posar'' botifarra'' al buscador
vaig trobar-vos i fins avui.

marels
Recontro
Recontro
Entrades: 48
Membre des de: 30 març 2003, 15:36

EntradaAutor: marels » 07 des. 2009, 19:22

Hola, jo vaig coneixer el butinet per la meva filla, que estava registrada, quan ella no hi era, me ficava jo, primer vaig jugar una temporada amb els robots despres vaig començar a jugar amb persones, fins que un dia vaig trobar una esbojarrada que sempre cridava la ESPE, i per lo que deia al xat vaig veure que era la meva cunyada, ella me va ajudar a registrar-me al març del 2003 i anar a trobades i desde llavors aqui estic, unes temporades mes que unes altres. :wink:

gummo
Recontro
Recontro
Entrades: 36
Membre des de: 01 feb. 2008, 22:18

EntradaAutor: gummo » 08 des. 2009, 21:10

Què com vaig conèixer ButiNET? Ostres,intentaré explicar-ho sense fer-me massa pesat.
D’entrada, he de dir que soc un jugador de bar. Que recordi de molt jove ja tenia una gran afició per la botifarra, he gaudit molt d’aquest joc i sempre l’he viscut amb una gran intensitat.
Sabedor d’aquest fet el meu nebot farà uns 5 o 6 anys em va convidar a anar a casa seva per ensenyar-me alguna cosa que ell creia m’agradaria. Era el ButiNET. Vaig quedar sorprès que existís algo així, potser mi vaig passar dues hores jugant, no recordo amb quin nick, ni contra qui vaig jugar.
Aquesta va ser la primera aproximació que va morir allí al no disposar jo d’un ordinador.
Temps més tard, es a dir farà un any i escaig, tenint ja el meu ordenador i recordant aquell fet, entro altre cop a ButiNET. Aquesta vegada ho vaig trobar un desastre, partides amb gent que no sabien jugar, altres s' anaven a mitja partida, dins l’avorriment vaig buscar que més hi havia a ButiNET i, llegint els fòrums, vaig trobar un post que em va cridar l’atenció. Vaig pensar seria molt grat, conèixer la persona autora d’aquella resposta i tenir una llarga i disternida conversa amb ella. No sabia si encara entrava a ButiNET ja que no coincidíem mai. Vaig fer tot un seguiment de recerca.
He de dir que ens vam trobar, ens coneixem i em sento orgullós de tenir amistats com aquesta.
Durant tot aquest temps he entès que era ButiNET: la gent que està dins, les amistats que fas, les trobades a campionats. Se m’ha obert tot un món del que n’estic molt agraït, fins i tot m’atreviria a dir que molta d’aquesta gent és gairebé per mi una prolongació de la meva família.
I tot gràcies a un escrit, que la persona que el va fer poc s’imaginava en aquells moments el que representaria per a mi. Tal com he dit abans.... circumstàncies de la vida.
Salut a tots.

Aivlis
Contro
Contro
Entrades: 9
Membre des de: 09 feb. 2003, 20:51

EntradaAutor: Aivlis » 12 des. 2009, 00:52

Un dia un amic, sabedor que m'agradava jugar a la butifarra, em va dir que per Internet hi podria jugar, però en aquella època m'agradava tant poc tot el que tenia a veure amb la informàtica que me'n vaig desentendre i no vaig ni voler saber de què em parlava, però al cap d'un temps, el meu fill em diu "mira mare, això t'agradarà", ho recordo ben bé, era un dissabte a la tarda, miro a la pantalla i em trobo una partida de cartes, m'assec davant del Pc, i al contrari de la peach a mi em va agradar des del primer dia.
Al principi tots eren nicks, després van passar a ser coneguts, amb més temps, alguns, bons amics, i si, ho reconec, el butinet omple una part del lleure de la meva vida.
Ah! com a curiositat, al principi que hi jugava (no coneixia a ningu) em vaig fer una llista, una banda pels nicks de les persones que em semblaven agradables, per poder repetir partides i en l'altra banda els nicks d'aquells que pel què sigui no hi vols tornar a jugar.
Doncs bé, la llista dels que no hi volia tornar a jugar era tant, tant curta, que era més fàcil recordar un o dos nicks que no mirar el paperet.
Com bé diu el Gummo, butinet no solament són cartes i partides, són persones i per mi és un plaer formar part d'aquesta comunitat.


Torna a “La Buti en Rosa”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 0 visitants

cron