Un click pel ButiNET

Temes que fa més de dos mesos que no tenen activitat.
Carles
Carles
Carles
Entrades: 2252
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

Un click pel ButiNET

EntradaAutor: Carles » 30 juny 2003, 11:58

Hola ButiNETaires!

La web del ButiNET té un banner publicitari, amb el qual per cada click que hi feu, ajudareu al ButiNET amb 10 pessetes. És tan senzill com entrar a la web del ButiNET ( http://www.butinet.org ), i apretar amb el botó esquerre del ratolí sobre la imatge publicitària situada a dalt a la dreta.


Segur que us preguntareu el nombre de clicks que podeu fer. Si us connecteu per ip variable (módem, Menta, ADSL nous, etc) podeu fer un cick cada cop que us connecteu a internet, i si teniu ip fixa (ADSL) podeu fer un click al dia aproximadament.
I en cada click, el millor és seleccionar, del desplegable (on diu: "Que necessita ?"), cadascuna de les opcions que hi ha (entre 8 i 10). Cada opció diferent que escolleixis serà comptada com un click, per tant 10 pessetes.


Per jugar al ButiNET no us demanem res a canvi, però no us costa res fer un click per ajudar-nos a seguir treballant. Amb això no ens farem rics, però tot s'hi val. Imagineu-vos que si per cada partida feu un click, l'esforç pot esdevenir mínim, i l'ajuda molt gran.


Es tracta d'una iniciativa de la Generalitat de Catalunya i Ulises-Cat per fomentar l'ús d'internet en la societat catalana.

No espereu més i feu un click pel ButiNET, i de pas, visiteu les nostres novetats!

Adéu!

jordi_de_la_nou
Contro
Contro
Entrades: 20
Membre des de: 21 set. 2002, 21:59

JO JA HE CLICAT, I TU?

EntradaAutor: jordi_de_la_nou » 01 jul. 2003, 18:31

Bona iniciativa

mauri
Recontro
Recontro
Entrades: 55
Membre des de: 11 oct. 2002, 17:44

EntradaAutor: mauri » 07 jul. 2003, 16:31

Ara entro poc i he col.laborat poc :cry: , però quasi a diari no marxo a dormir sense fer com a mínim una partideta encara que ara habrtualment siguin els robots els rivals.
Per clicar sobre l'anunci i col.laborar amb el Butinet, he d'entrar a la plana general, en canvi per jugar (ja sigui contra robots o al Butinet on line) hi accedeixo directe des de la pantalla (ho sento però no sé com es diu el cuadret que surt en pantalla) i des d'allà no puc col.laborar ja que no hi surt el banner de publicitat.

No sé si ho podeu canviar de lloc, ja que segur que son molts-es que entren directament sense pasar per butinet.org.

No sé si m'hauré explicat bé...

Salut i que pugui subsistir Butinet !!!


Torna a “Relíquies”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: Bing [Bot] i 59 visitants

cron