EntradaAutor: Visitant » 09 oct. 2003, 16:22
Ostres, Profeta, m'encanta que facis aquesta pregunta!
No sóc especialista, però he llegit molt sobre el tema.
I, sobre tot, he practicat.
Quan estudiava i vivia en un pis de barna (és a dir, a principis del segle passat), vaig sobreviure gràcies a la truita de patata. Els meus companys de pis i jo no li agrairem mai prou, al seu inventor.
Deixant de banda la falsa modèstia que em caracteritza, t'he de dir que la meva truita de patata i ceba era antològica, hauria de sortir en els millors tractats de cuina. No sé si la manca de pràctica haura disminuït els meus dots de "truiter", però quan vulgueu estic disposat a intentar demostrar-vos-ho.
La forma mateixa en que planteges la teva pregunta, Profeta, demostra la teva ignorància en el tema, perquè un dels secrets és fregir la patata i la ceba PER SEPARAT, fins que cada element arribi al seu punt just de cocció.
La pregunta de l'enquesta (com la majoria de les enquestes) donarà lloc a un resultat fals, enganyós i trampós, i per tant l'impugno anticipadament, perquè omet l'opció sens dubte més vàlida.
Bon profit!
CarlesG