El joc del Barça aplicat al joc de la botifarra

Tàctiques simples de la Botifarra (per exemple sortida de 12)
droig
Botifarra
Botifarra
Entrades: 116
Membre des de: 26 nov. 2002, 18:39

El joc del Barça aplicat al joc de la botifarra

EntradaAutor: droig » 28 set. 2013, 15:48

Bones a tots,

Un dels temes més importants en la meva opinió del joc de la botifarra és establir un sistema guanyador. Un model, una filosofia, etc. Digueu-li com vulgueu.

Per explicar el que crec que és més important en aquest joc, no es podria fer sense escriure moltíssim. Espero que s'entengui amb la metàfora que s'exposa: "El Sistema Barça".

El significat, és tenir a favor quants més beneficis del joc millor i minimitzar els perjudicis. Jugar sempre de la mateixa manera tenint en compte que de vegades hi ha casos excepcionals que s'han de tenir en compte, però el company sabrà per què. Ell juga com nosaltres i per tant, la justificació ens portarà a entendre les jugades que s'han fet.

No crec que faci falta posar exemples de res, només dir que la majoria entendrà a què em refereixo. El pla A és indiscutible, la sal aleatòria que pugui tenir vindrà donada per excepcions clarament justificades.

Jugar igual, senzill, seguir el fil, entendre la partida, el company, el marcador, etc.

Per la seva complexitat no se'n parla, però és el més important i tothom en té un, més o menys definit.

Què penseu del Sistema? Creieu que hi ha idees fonamentals que ha d'incloure un sistema per ser millor? O creieu que tots et poden donar bons resultats?

Un sistema o filosofia Barça ajuda molt i més si el company parla en el mateix sistema.


Salut,
droig

noiremas
Recontro
Recontro
Entrades: 42
Membre des de: 05 maig 2007, 12:21

EntradaAutor: noiremas » 28 set. 2013, 16:32

Yo pense que ara mateix es dificil parlar del sistema/joc del Barça, ya que el Tata está provant diferents sistemes de joc i llavors, resulta una mica complicat, entrar en valoracions Droig .!

Un saludo TrenCaPer0ls!

droig
Botifarra
Botifarra
Entrades: 116
Membre des de: 26 nov. 2002, 18:39

EntradaAutor: droig » 30 set. 2013, 01:49

Jajaja, el joc del barça com tots evolucionen. El tata només afegeix el que tots faríem quan trobem excepcions. Un sistema ha de tenir justificades les excepcions tot i mantenir-se en aquest pla.

"He fet això en més del que seria normal perquè ..." Es demostra que era una excepció i cada dia t'hi trobes jugant a aquest joc. No estan al sistema perquè no es poden controlar/definir.

Espero que l'entrenador del barça no dubti del sistema i controli tant com pugui les excepcions per afegir-les al sistema. Evolucioni el que calgui ...

L'esport no té fòrmules i la buti si en té, deuen ser poques igual com altres jocs on no tot és atzar.

droig


Torna a “Normes del joc i tàctiques de primer nivell.”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 31 visitants