voleu l'ajuda a la propera versio?

Temes que fa més de dos mesos que no tenen activitat.
bruixeta
Barretina
Barretina
Entrades: 205
Membre des de: 18 set. 2002, 20:35

voleu l'ajuda a la propera versio?

EntradaAutor: bruixeta » 30 oct. 2003, 11:58

Hola betes, m'agradaria saber a quants de vosaltres us agrada el tema de tenir una ajuda per jugar a la buti.

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2252
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

EntradaAutor: Carles » 30 oct. 2003, 14:56

Hola !

Bona enquesta bruixeta ....

Però ja que hi som, apart de votar, explikeu els motius !!!

Jo he votat que si (jejeje), i la rao, es que molta gent que comença amb el ButiNET no sap jugar. I molt poca gent te la paciencia d'ensenyar a jugar a l'altre gent, i la gent que ho fa, te els problemes de que no pot "veure" les cartes de a qui intenta ajudar, i a mes,.

Per exemple bruixeta, quan tu vas començar, no sabies jugar a al botifarra. No em neguis que si haguesis tingut la ajuda, no t'hagues ajudat a aprendre mes rapid ?

Per mi aquest es l'objectiu de l'ajuda, no que qualsevol pasarell que es pensa que en sap, fiqui a prova l'ajuda.

Adeu !

Deu_CAT
Contro
Contro
Entrades: 7
Membre des de: 20 set. 2002, 22:16

Ajuda SI pels novells

EntradaAutor: Deu_CAT » 30 oct. 2003, 14:56

Bones butinaires,

Crec que esta be que hi sigui l'ajuda. En primer lloc perque el sistema va prou rapid i no ralentitza la partida, per tant els que ja en sabem no patirem llargues esperes per aquest tema...

Tot el que sigui ajudar es sempre benvingut...

Per desgracia som pocs els que ajudem als novells i molts els que els insulten i no expliquen com millorar. Ki no recorda la Bruixeta als seus comencaments.... Potser amb l'ajuda akesta hauriem salvat alguna manilleta :D :?:

Considero que es una bona idea akesta ajudeta als novells, potser si que no estaria de mes afegir alguna opcio en la creacio de la partida on el creador avises del nivell de la partida i aixi tambe evitariem malentessos i els noms de les partides no serien tant poc originals. ADSL, NOMES CRACKS (sovint el mateix creador es un prigadet :wink: , etc... ).

Petonets, besades i pipius...
Deu_CAT

DeepButi
Barretina
Barretina
Entrades: 1385
Membre des de: 12 nov. 2002, 11:30

EntradaAutor: DeepButi » 31 oct. 2003, 16:46

El meu és un vot una miqueta especial ja que l'ajuda està basada en robots i, avui per avui, malhauradament :( , de robots només hi ha els meus (allò que va fer en Carles per la primera versió no mereix pas el nom de robot :P ).

En primer lloc, no crec que l'ajuda serveixi de res. Se n'aprèn jugant, rebent "bronques" més o menys amables, escoltant les explicacions ... i especialment dedicant-hi hores. Com diu la Sefa "Si a la facultat m'hi hagués dedicat ... no les veurieu passar!". Però mirant una ajuda automatitzada que en millor dels casos et dirà una frase simple de l'estil "tornem el pal al company ..."? Ho dubto molt.
Ara bé, si algú vol fer una ajuda no hi tinc masses motius en contra, al contrari, els meus robots esperen amb ànsia un rival robòtic :).

Pel que fa als Deeps fent d'ajuda ... doncs la veritat estic en un atzucac i com que no hi trobo sol·lució us agrairé els vostres comentaris sempre tant ponderats (o no! :? ).

Els Deeps són molt deterministes, davant de la mateixa situació sempre juguen igual (exemple de la Masos: amb As-petita sempre arrastren de petita). Detectar això no és evident, però si cada vegada amb les cartes a la vista pots preguntar-li què jugaria ... estas "despullant" totalment al robot. No és pas que siguin cap meravella, són "normalillos", simplement aprofiten els seus punts forts (memòria i concentració bàsicament) al màxim. I què voleu què us digui, jo els he fet perquè guanyin!!! :twisted: :twisted: , no pas perquè perdin, de manera que donar més avantatges dels que ja ténen als humans ... doncs ni hablar :? :!:

Em (què impersonal, oi això del "em"? 8) ) proposen que facin només les jugades bàsiques (Destrumfar, TornarPal, coses així) ... però llavors l'ajuda serà (encara més) fluixa i per tant tothom pensarà "vaja bírria d'ajuda" i tampoc servirà de res.

O sigui, que no hi veig sortida :?: :!: :?: :!: Fa dies que hi dono voltes i ja he trencat algún cor i tot ...

Necessito (necessitem) una :idea: o millor, vàries :idea: :idea: :idea:

Apa, tingueu criteri

Quiquet
Barretina
Barretina
Entrades: 165
Membre des de: 18 set. 2002, 15:55

EntradaAutor: Quiquet » 31 oct. 2003, 23:04

La veritat, ajuda a les partides amb els robots o a les partides amb humans o en cap cas, ni hi veig massa la necessitat del debat. A algú de vosaltres l’hi agrada quant jugueu en un bar que el fadrí que teniu a l’esquena del contrari li vagi indicant quina carta tirar.
Esteu absolutament segurs que així es com s’aprèn?, jo no.
Mireu tots ens hem fet farts d’ajudar a gent a mapejar ports els que ni tan sol s’havien pres la molèstia de deixar de jugar mentre li explicàvem com fer-ho. Tot a la vida necessita un aprenentatge i aquest ha de ser en primer lloc desitjat, desprès ha d’implicar un esforç personal i en un joc com el nostre, per molt que sigui a internet, una relació personal amb altra gent. No tan sols s’han d’aprendre les tècniques de un joc, també s’ha d’aprendre a guanyar i a perdre, l’aprenentatge fins que no hi hagi la IA es fa entre persones que transmeten la seva experiència de uns als altres i que d’alguna manera ens ha de permetre sumar a les seves experiències les nostres i així enriquir nos tots plegats els que ensenyant i els “ensenyats” ja que no alumnes.
El meu NO mes radical a l’ajuda oi tant mes si com diu el Carles es per afavorir l’aprenentatge.
La facilitat que ha creat Butinet de fer una i 500 i 1000 partides i tantes com vulguis fa que l’experiència s’adquireixi en funció del esforç que cadascú i posi oi tant mes si els “mestres” son diversos i els alumnes també. Pretendre fer una sola ajuda, una sola solució, una sola via, un sol estil, es quelcom que m’esborrona com a concepte.
En fi he “marxat per les branques” horrible utilització del castellà.
Ara “Litos” corregeix l’ajuda quant jugues amb humans, avui els “robotillos” de “marres” m’han recomanat passar-ho, bandarres que son, coi ni el plaer de pensar per mi mateix ens deixes ja.
Vinga, volies opinions no?
Pos ja en tens.
Una curiositat, la que proposa l’enquesta no es defineix, curiós...........................................
Au tingueu manilles , i deixeu els pobres robotillos en pau

DeepButi
Barretina
Barretina
Entrades: 1385
Membre des de: 12 nov. 2002, 11:30

EntradaAutor: DeepButi » 03 nov. 2003, 12:55

Lo meu són les estadístiques:

18 betes,
5 opinions (28%),
8 vots (44%)
... això s'anima :), serà que la benzina d'helicòpter és massa cara? :? Vinga un esforç, que s'acosten les eleccions i cal lluitar contra l'absentisme :wink:.

Així m'agrada, alegria :P :P que són dos dies i tres plou.
DeepButi l’ha editat per darrera vegada el dia: 05 nov. 2003, 09:21, en total s’ha editat 2 vegades.

julivert
Contro
Contro
Entrades: 3
Membre des de: 18 set. 2002, 16:41

Re: voleu l'ajuda a la propera versio?

EntradaAutor: julivert » 04 nov. 2003, 23:46

Hola a tots.

Ja que el Deep Buti anima a la participació, m'he decidit a posar cullerada en aquest tema.

Estic bàsicament d'acord amb el Quiquet en quan a que ningú li agrada que en una partida amb humans, els de darrera xerrin les possibles opcions de joc mentre s'està jugant. Altra cosa són els comentaris posteriors a la partida, que moltes vegades són la pròpia salsa del joc.

Per tant, tampoc trobo bé que aquesta ajuda la faci un robot dintre d'una partida en la que participen quatre humans. No tant per que indiqui possibles jugades de sortides, o altres criteris diversos com el contro o el fer turmfo, el que no trobo bé és que s'utilitzi la memória infalible dels robots (per saber si queda trumfo, si una carta -un sis per exemple- és ferma en un moment final de partida, etc...).

Per tant trobaria bé que només es pogues utilitzar l'ajuda jugant amb robots, i que no fós així en cas de que participin humans.

En tot cas, estaria bé de que t'avisés quan algú demana ajuda, si es decideix posar-la. Almenys que es sàpiga quan un altre la faci servir. D'altra manera seria fer una mica "joc brut".

Salut,

DeepButi
Barretina
Barretina
Entrades: 1385
Membre des de: 12 nov. 2002, 11:30

EntradaAutor: DeepButi » 07 nov. 2003, 11:51

julivert,
el que no trobo bé és que s'utilitzi la memória infalible dels robots (per saber si queda trumfo, si una carta -un sis per exemple- és ferma en un moment final de partida, etc...).

Per tant trobaria bé que només es pogues utilitzar l'ajuda jugant amb robots, i que no fós així en cas de que participin humans.


O sigui, que jugant contra humans aprofitar ajudes externes et sembla malament i jugant contra robots et sembla correcte.

Això és discriminació per raó de sexe, raça i/o religió!!! :twisted: :twisted:

Defenso el dret dels pobres Deeps a lluitar en igualtat de condicions 8).

Apa, tingueu manilles.


Torna a “Relíquies”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 49 visitants

cron