CARLO Mª CIPOLLA

Temes que fa més de dos mesos que no tenen activitat.
fritz
Barretina
Barretina
Entrades: 360
Membre des de: 22 set. 2003, 12:01

CARLO Mª CIPOLLA

EntradaAutor: fritz » 14 oct. 2004, 16:44

Bones,
No sé si coneixeu la seva obra, jo no gaire, no sóc universitari ni tinc masses estudis. Peró bé, aixó d'internet és com un miracle, tu poses una parauleta al google i accedeixes a una cantitat d'informació "que lo flipas". Doncs mira, aixó, que a mi em sonava que un amic em va comentar en una nit de birres i substàncies tóxiques que hi havia un filósof que parlava de la estupidesa humana. Segur que ell es referia a temes molt més trascendentals que no un foro on quatre "pelacanyes" parlem de tot una mica i molt (o no) d'un joc anomenat butifarra peró en tot cas és aplicable al tema que ens ocupa.
En Carlo mª Cipolla descriu en la seva tercera llei com a una persona estúpida a aquella que és capaç de fer mal a algú o bé a un col.lectiu sense treure'n cap profit i inclús perjudican-se a ell mateix. No cal afegir rés més, no? o si?


Fuapa, els que t'apreciem som majoria absoluta. Somriu sempre!

doloretes
Contro
Contro
Entrades: 5
Membre des de: 08 oct. 2003, 13:40

EntradaAutor: doloretes » 14 oct. 2004, 19:13

Fritz m'ha semblat ben trobada i molt encertada la teva cita però m'hi falta un aspecte: La persona estúpida, a banda de fer mal sense sentit, vol imposar la seva raó , que habitualment són arguments insostenibles, cridant més que els altres i fent soroll.

Segur que una bona majoria pensem que hi ha gent del butinet , sobretot les arrobes, que fan una gran feina, del tot desinteressada , a costa del seu temps d'oci i sacrificant potser alguna partida o alguna conversa perquè tots els altres usuaris poguem trobar l'ambient tranquil i distès i esboirar-nos de les preocupacions quotidianes.
Passa però que ens costa manifestar-ho públicament, però és un sentiment que es nota generalitzat i compartit per tothom. No hem de permetre que un senyoret estudiant de la Universitat, que segurament no ha pencat gaire perquè d'altra manera valoraria més l'esforç dels altres, ens silenciï perquè crida més i és més groller.
Me permeto, doncs, prendre la paraula, en nom d'aquells que entrem aquí a passar l'estona, que venim a disfrutar, que hem conegut gent que val la pena i en nom de tots FELICITO ELS/LES ARROBES per la seva feina, per la seva dedicació i pel bon rotllo que fomenten.
Au adeu


doloretes

primavera
Barretina
Barretina
Entrades: 241
Membre des de: 01 nov. 2003, 19:32

EntradaAutor: primavera » 14 oct. 2004, 23:12

Fa uns dos anys, després d'una primera operació (a la que en seguirien dues més) un amic em va parlar del Butinet com un joc que em podia servir per a alleugerir la llarga convalescència que m'esperava.

Vaig jugar moltes (moltes!!!) partides amb els robots, dels quals vaig aprendre algunes jugades; altres les vaig aprendre llegint les polèmiques que els Butinaires mantenien als fòrums i que després practicava amb ells (gràcies amic deepButi per haver creat els teus "fills").

Fins que un dia vaig pensar que ja estava preparada per a jugar amb humans i, sota un pseudònim -el primer que em va passar pel cap- vaig entrar per primera vegada.

Benhaurat moment! Ràpidament vaig conéixer un munt de gent agradable, simpàtica, atenta, educada, pacient... gent de qui he après molt durant aquest temps i de la qual espero seguir aprenent, i no sols de Buti.

Persones (ara crec que ben bé puc dir amics) que m'escoltaven quan necessitava parlar (com la Cris); altres que perdien el seu temps i feien gal.la de la seua paciència i amabilitat instal.lant-me des de casa seua el messenger (oi, Fede?); que m'han fet riure i m'han donat ànims amb els seus missatges (com la doloretes); que han tingut tota la bona voluntat del món en explicar-me allò del vocabulari específic que, per ser d'una altra varietat lingüística, no entenia (com el noi_bo); que m'han ajudat a "baixar-me" les noves versions del Butinet i han satisfet els meus dubtes (com mafalda, Carles, bruixeta..... uff!); que han jugat amb mi partida rere partida ajudant-me a omplir aquell temps que aleshores em sobrava (com... aquí la llista seria inacabable!); que.... tantes coses i tants bons moments en aquests dos anys!!! Tant, com que crec que gràcies al Butinet i a la seua gent m'he estalviat una depressió...

Gent a la qual es pot aplicar la cita de Cipolla? Sens dubte! Però, afortunadament, són tan pocs....

És per això que, amb el seu permís, faig meves les paraules de la doloretes, i com ella i amb ella us dono les gràcies a tots, arrobes i no arrobes, per tot el que m'heu aportat i el que confio que em seguiu aportant.

primavera

primavera
Barretina
Barretina
Entrades: 241
Membre des de: 01 nov. 2003, 19:32

EntradaAutor: primavera » 14 oct. 2004, 23:16

Upps! Volia dir gràcies DeepButi (i no deepButi). Ja t'he tornat a canviar el nom. Excuses mils, company.

primavera

larvi
Botifarra
Botifarra
Entrades: 103
Membre des de: 20 des. 2002, 02:38

EntradaAutor: larvi » 15 oct. 2004, 11:23

nomes donar unes gracies inmensses, a tots els que correspon, per tot el seu interés------desinteressat

P.D. salut, pau, i manilles, aixi segur que la xerinola b soleta, joujuojuojujoujoujo

alp2500
Barretina
Barretina
Entrades: 709
Membre des de: 02 oct. 2002, 12:00

EntradaAutor: alp2500 » 16 oct. 2004, 10:04

Bé vist lo vist jo voldria afegir una altre frase en dedicatoria al Sr. Invitat de lleida

"La Verdadera sabiduria està en reconeixer la propia ignorància"

i això t'ho diu el mes gran ignorant de la muntanya (es a dir un servidor)

perquè les persones que volen imposar les seves idees aixecant la veu o en aquest cas insultant perdent tota credibilitat al ésser mancats d'arguments

vinga companys @ endevant , i que quatre critiques fruit del frustament d'algú sense arguments no us afecti l'afició del butinet

a reveure

psc

I


Torna a “Relíquies”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: Google [Bot] i 44 visitants

cron