Futur del Butinet

Temes que fa més de dos mesos que no tenen activitat.
Quiquet
Barretina
Barretina
Entrades: 165
Membre des de: 18 set. 2002, 15:55

Futur del Butinet

EntradaAutor: Quiquet » 08 juny 2005, 13:06

Aquest post estava originalment en el tema "Estic fart de la mala educació "
Com que el tema proposat transcendeix al de l'educacio, proposo obrir un nou tema. El copio literalment per que no es perdi l'origen, ja m'ha pasat alguna vegada. A mes aixi val per dos, coi de barretina, no l'aconseguire no....................................

Si però i ara que?.
Lo del nick es va permetre el seu registre............
hi han normes per acceptar-los o rebutjar-los?.
Tenen que ser-hi? I quines?.

Un nick com el de nimfòmana_nazi nomes, des de el meu punt de vista, ofèn al qui se’l posa i segurament qui se’l posa ho fa per ofendre; intent inútil.

Un altre problema, aquest grupet entra des de un lloc públic, si son bannejats ningú mes des de aquesta IP pot entrar.
Es just fer pagar justos per pecadors?.
Sense tenir en compte, a mes a mes, si es just utilitzar recursos públics pagats amb els diners de tots per el lleure personal. Es a dir, per a ser mes contundent, preguntem-nos com es possible que es permeti que en els ordinadors de determinades Universitats del nostre país s’instal•lin programes executables com es el cas del Butinet.

Però en fi. I per obrir un tema que algun dia s’haurà d’obrir.
Quines son les funcions de les arrobes?.
I per tan i augmentant el nivell de la discussió.
Estem en una tirania o fem “la Rebelión a la Granja”?.
Lo de tirania que ningú s’ho prengui malament, els grecs ho acceptaven com un govern legítim, no passa pas res http://155.210.60.15/HAnt/Grecia/tirano.html

Es a dir seguim un o altri argument:
A.- El Butinet el va fer el Carles, i molt poca gent mes, no en treu cap profit econòmic, tot el contrari, i per tan que faci el que vulgui.........................que per aixó s’ho ha currat.
B.- El Butinet ha trascendit al seu propi creador i ara ens el sentim una mica de tots, amb lo que queden tres alternatives
1.- Continuem fent de “Gorrons”, es a dir ens aprofitem del seu esforç i a sobre ens el fem nostre....................................
2.- El Carles crea un negoci i per tan converteix el Butinet en un lloc de pagament i s’estableix una relació, empresa vs. Client.
3.- Fem un regimen cooperatiu en el que cadascú aporta el seu treball, es a dir s’obre el codi font del programa, s’estableixen normes com les de Linux i cadascú aporta el seu esforç en les millores necessàries. I la resta ........pos col•laborem en lo que sigui, robots, arrobes, “cuadradillos” ( jo els i dic als que tenen el signe + ), forums, campionats, etc. etc.

No opino en aquest moment sobre les avantatges e inconvenients de cadascuna d’aquestes solucions, ( amenaço que ho faré ............) però si penso que es bo, en el entorn de respecte i per que no dir-ho admiració envers en Carles, per el seu treball i la seva generositat, que tots aquells que puguem estar preocupats per el futur d’aquest espai podem donar la nostre opinió.
Tenint molt en compte que avui per avui, l’únic que pot decidir el que fer es el propi Carles.
Quiquet l’ha editat per darrera vegada el dia: 08 juny 2005, 18:00, en total s’ha editat 3 vegades.

CarlesG
Barretina
Barretina
Entrades: 164
Membre des de: 19 set. 2002, 14:03

EntradaAutor: CarlesG » 08 juny 2005, 14:40

QQ, tu mateix dius:

"Tenint molt en compte que avui per avui, l’únic que pot decidir el que fer es el propi Carles."

Partint d'aquesta premissa (totalment certa, sens dubte), s'em fa difícil donar un consell o una opinió que no m'és demanada per l'únic que ho pot fer: el Sr. Carles Vallvé. (No sé si és únic: però si tu ho dius, ho deus saber millor que jo, i ho accepto). Em semblaria de mala educació anticipar-me a dir quin hauria de ser el futur del butinet segons el meu criteri si no s'em demana per qui, en definitiva, l'ha de decidir.

Arribat el cas, prometo reflexionar-hi (de fet, les idees ja les tinc prou clares) i exposar, pública o privadament, les meves modestes conclusions.

CarlesG


PD. Per l'amic Alp2500: Sigui quin sigui el resultat o conclusió d'aquest fòrum, segur que el 2.034 el butinet encara existirà i podràs aconseguir el teu símbol exclusiu.

Quiquet
Barretina
Barretina
Entrades: 165
Membre des de: 18 set. 2002, 15:55

EntradaAutor: Quiquet » 08 juny 2005, 16:08

Benvolgut CarlesG:
Es aixó un intent d'arribar a tenir la butifarra?
Per que mira que es gratuita la teva resposta, Es deformació profesional?.
Em sembla clar que obro dos vies possibles amb les sevs possibles variants. Per que avui per avui hi ha molta gent al Butinet que pensa d'una o altre manera o potser d'una altre que jo desconec. Tots ens em permes en una u altre ocasio opinar sobre qualsevol tema. Quina es la raó per no donar-la aqui. s'et ha de demanar expresament?. Pos meno i si consideres que no s'et demana per que la dones?.
En fi
La ment humana es complicada.

morfeo
Barretina
Barretina
Entrades: 164
Membre des de: 18 set. 2002, 18:02

EntradaAutor: morfeo » 08 juny 2005, 17:00

QQ es barretina, no butifarra :twisted: ....... i per cert, a tu ja te queda poquet poquet. 8)

A vore, jo vull posar un exemple de la vida real (que burro sona aixo) aplicat al butinet.

A vegades vaig a dinar a algun restaurant, si resulta que m´agrada el dinar, el servei, l´ambient dons un altre dia hi torno.Si resulta que hi ha algo del restaurant que no m´agrada no hi torno mai mes.El que no faig mai (i diria que no ho fa ningú) es anar a buscar el propietari del restaurant i donarli lliçons de com te que portar el seu restaurant.

Lease: quant faig alguna cosa per divertir-me, passar l´estona i distreurem si el lloc a on he anat no es del meu gust, sencillament marxo, educadament, i vaig a un altre lloc que sigui mes del meu agrad.( per cert crec que tots els restaurants tenen penjat un cartellet que diu "reservat el dret de admissió")

Sempre sense cap intenció de ofendre ningú.

Apa va, jugueu a la buti que per aixó estem aquí, i com a alicient afegit feu oposicions a barretines.




:mrgreen: :mrgreen:

noi_bo
Barretina
Barretina
Entrades: 155
Membre des de: 26 oct. 2002, 15:16

EntradaAutor: noi_bo » 08 juny 2005, 17:06

La meva modesta opinió és que perque el Butinet funcioni s'hauría de gestionar com a una empresa (per alló de que majorment el que és "públic" no sol funcionar). A més... per fer coses per amor a l'art ja tenim a las ONG's.

PD. Consti que això és el que jo faría si el Butinet fos meu pero com que no és el cas doncs que ho decideixi el gran jefe.

PERE
Contro
Contro
Entrades: 6
Membre des de: 17 gen. 2003, 15:09

EntradaAutor: PERE » 08 juny 2005, 17:32

be el futur del butinet

la meva opinió és que tindria que ésser un lloc de pagament on per entrar tinguis que pagar una quota, i gràcies això es pogués mantindra , renovar i actualitzar el butinet

Una altre forma de financiació es la publicitat pero aquesta no deixa de que la primera no tingui sentit, millor que la gent aporti alguna cosa encara que sigui testimonial ,

Cooperitivisme: uff treballen uns pocs perque visquin un mun , des de el meu punt de vista no es pas una idea massa enricadora

:Per cert amb dret d'admisió , encara que paguis una quota si el teu comportament es desvia de unes normes establerte i entregades en el moment de formalitzar la teva inscripcio quedes automaticament excuit

aixi ho veig jo, segur que m'equivoco pero es el meu punt de vista
siau

CarlesG
Barretina
Barretina
Entrades: 164
Membre des de: 19 set. 2002, 14:03

EntradaAutor: CarlesG » 08 juny 2005, 17:41

Benvolgut QQ:

Lamento que no hagis entès el meu post (no és que la ment humana sigui complicada: és que no m'he sabut explicar bé).

Em moro de ganes d'explicar com hauria de ser per mi el butinet, i tinc moltes idees al respecte, però no em sembla de bon gust fer-ho sense que em doni peu qui, en definitiva, ho ha de fer. (Parlant en hipòtesi: tinc moltes idees sobre com has de gestionar els teus negocis, però no ho faré, i menys en públic, si no m'ho demanes tu personalment). No estem parlant de "qualsevol tema". De què serviria que el 99'99 % dels usuaris ens poséssim d'acord amb una idea si qui l'ha d'executar no hi està d'acord?

Doncs simplement és això.

alp2500
Barretina
Barretina
Entrades: 709
Membre des de: 02 oct. 2002, 12:00

EntradaAutor: alp2500 » 08 juny 2005, 17:49

Imatge

bé d'entrada voldria agrair a en Carles la seva idea de crear Butinet, ha estat des el meu punt de vista un lloc que a propulsat el coneixement de gent de totes les contrades dels paisos catalans , Espanya i altres llocs de mon amb una mateixa afició el jugar a la botifarra,

Però Clar el nen petit que va crear en Carles ha crescut i al fer-se gran es quan han aparegut els problemes,

Des de el meu punt de vista lo millor seria pagar una quota que podria eser mensual o anyal , la qual ens donaria dret a poder entrar al butinet sempre i quan estiguessin dins de unes conductes correctes ja marcades abans de començar

Buscar esponsors que ajudessin a sufragar les despeses del butinet , tant empreses privades,com publiques

Mirar de buscar subvencions a nivell de la Generalitat de Catalunya , Consell Comarcal o Municipals

bé potser perquè estic massa amunt ho veig tot distorsionat us demano perdó per les meves neures ,

La Cooperativa, QQ si aconsegueixes 15 persones disposades a treballar al butinet ja son 16 jo mi afegeixo

vinga a reveure
Psc

Quiquet
Barretina
Barretina
Entrades: 165
Membre des de: 18 set. 2002, 15:55

EntradaAutor: Quiquet » 08 juny 2005, 17:54

En primer lloc dir que no tinc cap intencio de respondre cap post, si he fet aquest apartat es per que tots els qui vulguin donin la seva opinio, o no la donin, en fi................. visca la democracia :lol:

En segon i excepcionalment per a la morfeo. Quan dic lo de aconseguir la butifarra em referia a CarlesG jo espero pasar a la barretina.

I referent a lo del restaurant, nomes dir que en un restaurant pagues un import, nomes faltaria que si a sobre no t'agrada continuis pagant.
Lo de donar llicons, no ho dirás pas per a mi, valguem Deu.................

Comparem-ho millor amb el "Linux". D'una banda un sistema obert, tothom te acces als codis font i tothom ho pot millorar, però a mes a mes hi ha gent que produeix software per el que obte uns quantiosos beneficis, gairebe tothom menys en Linus Torwald creador del Linux........................
A Butinet tots obtenim beneficis, uns el fet de jugar, altres el trobar bon rotllo, altres companyia i d'altres poder descarregar la seva ira i mala llet sobre la resta................... Tots i trobem alguna cosa......... menys.......... qui el va fer.
Podeu dir coi si ell ho vol pos ja esta be................ No ser però no hi estic massa d'acord........................
Si mes no, el coneixement de com es va fer i per tan el reconeixement a la persona que el va fer.

Res mes i res menys
:oops:
Quiquet l’ha editat per darrera vegada el dia: 09 juny 2005, 09:40, en total s’ha editat 1 vegada.

plana
Barretina
Barretina
Entrades: 903
Membre des de: 22 oct. 2002, 23:15

EntradaAutor: plana » 08 juny 2005, 18:46

Com moltes vegades, estic d'acord amb el meu amic QQ,....... pero amb matissos.

Poder si el ButiNET, agafés una formula...diguem mercantilista, perdria part de la seva esséncia al crearse, del seu encant ...de diferent

Afortunadament també tenim la "Botigueta", els que més ùs fem del ButiNET, tindriem de ser uns bons clients de la mateixa.... encara que no ens fés falta. D'aquesta manera, les persones que mes dedicació i esforssos hi possen, podrien tenir una compensació que només dependria de nosaltres mateixos que fòs suficient. Tantes coses comprem que no son imprescindibles!!!!!

Aquesta proposta, poder no es tant comercial, pero es més humana......... mes ButiNET!!!!!

Continuament el Carles es lamenta de falta de temps.....com tots. Pero si els ingressos de la Botigueta fosin més grans, poder podria dedicar mes hores a les propostes "raonables" que li fem....

amb la millor intenció:

plana (alfons)

pd: Jo ara mateix faré una comanda!!!!!!!!

morfeo
Barretina
Barretina
Entrades: 164
Membre des de: 18 set. 2002, 18:02

EntradaAutor: morfeo » 08 juny 2005, 18:47

A vore, anem per parts.

Has dit molt be QQ : en un restaurant pagues, aixó es el que jo volia precisament que sortis.
Fixat a butinet no pagues........ T´has preguntat com podrien arrivar a ser les critiques si paguesis?

Altre part, tu , QQ, si recordes, sabrás quina es la meva opinió respecta al tema de pagar.Sempre he estat dels que estan d´acord en pagar alguna cuota, però no soc jo qui te que decidir aixó.

Altre part, he arrivat a la conclusió que us agrada complicar-vos la vida en un tema que es (al menys a mi m´ho sembla) de simple distracció i entreteniment.I seguiu donan lliçons de com portar el restaurant (nomes cal llegir el post de Alp per ex.)

Mes parts, si el Carles no demana la nostre opinió sobre com portar butinet tots aquests escrits son una perdua miserable de temps i es mes, no se per que el Carles tindría de demanar la nostre opinió.

Definitivament jo ho vec clarisim , el Carles es el amo de butinet ( no em discutireu aixo oi?) i per tant pot fer amb butinet el que li dongui la real gana (tant si a mi i a tots nosaltres ens agrada com si no).O sigui el amo del restaurant el porta com vol i si als clients no els hi està be , pos allò que diuen..........

I ara parlan de coses mes interesants........ algú vol fer una partideta?

fritz
Barretina
Barretina
Entrades: 360
Membre des de: 22 set. 2003, 12:01

EntradaAutor: fritz » 08 juny 2005, 21:53

Bones,
Mai de la vida m'hagués pensat el següent: ESTIC D'ACORD AMB LA MORFEO. (no t'hi acostumis)

Siguem seriosos, si algú es pensa que pel fet de que el ButiNET fos de pagament solucionaria alguna cosa referent a la mala educació, per posar un exemple dels mooooooooooooooolts "problemes" que té el ButiNET, penso que s'equivoca. Dic "problemes" perquè en realitat no ho són tant, al meu parer. Us recordo que tot aquest tema, encara que sigui un post nou, vé precedit de tot un reguitzell de posts de suport o en contra de, tot plegat molt avorrit.

El futur del ButiNet no el sé, li desitjo un bon futur, aixó sí. Per la meva part faig tot el que puc, de moment, ser educat amb tothom, em refereixo que intento comportar-me com si estigués a casa d'un amic, i jo als amics no els hi faig putades, que no és poc.

Jo morfeo, jo en faig una...

morfeo
Barretina
Barretina
Entrades: 164
Membre des de: 18 set. 2002, 18:02

EntradaAutor: morfeo » 08 juny 2005, 22:19

Ondia ondia i ondia està d´acord amb mi....... marededeu el que es te de veure. :twisted: :twisted:

Pos mira el teu post fritz em recorda que oblidat dir lo dels "problemes del butinet".

A vore voldria que algú m´els expliques, per que jo no els se veure.

El programa em va perfecte.El xat quasi sempre tambe.A les meves partides ningú abandona i per descontat ningú insulta. ( Si algú ho vol provar será la primera i última vegada que jugui amb o contra meu).I que a butinet hi ha maleducats , pos si, es de calaix, hi ha maleducats a tot arreu, peró la meva opinió es que els hi feu massa cas, de fet els hi doneu vidilla fen tant de cas a aquesta colla i a mes jo no en vull ni parlar dels maleducats, opino que el millor es ignorarlos i oblidarlos completament.O sigui que oblidats estan.

Quin mes problema hi ha?

Ondia encara estic flipant en colors el fritz està d´acord amb mi........ espero que no estigui malalt............ :twisted: :twisted:

Quiquet
Barretina
Barretina
Entrades: 165
Membre des de: 18 set. 2002, 15:55

EntradaAutor: Quiquet » 08 juny 2005, 22:54

A vore, trenco la meva paraula de no respondre a cap dels posts, però es que coi m’ho poseu a güevo…………………
Tot i que l’origen del post pot portar a confusió, neix de un post en un tema sobre la mala educació. Ni pretén parlar d’aquest tema, ni en fa cap referència explicita.
En resumen pretenia fer reflexionar sobre varies qüestions bàsiques:

1.- De mes de 12000 nicks registrats nomes en penquen d’una forma mes o menys intensa 10 i exagero.
2.- Tota l’estructura software de Butinet, s’aguanta sobre tres persones: Carles, Nuka i Sonos. La dels robots en mans de Deepbuti.
3.- Tota l’estructura hardware, servidors, s’aguanta sobre una concessió gratuïta de Tinet i una altre gratuïta de Minorisa.
4.- Tota l’estructura de control cau en mans de 6 persones en funcions d’arroba i dues o les que designin els arrobes en funció de “cuadradillo”.
5.- Amb tot això totes les persones que treballen o han treballat per el Butinet mai han rebut ni una peseta ni un euro per el seu esforç.
6.- Tos els que entrem a Butinet en canvi rebem, per res a canvi, lo que entrem a buscar.

Que te a veure tot això amb que la gent sigui o no sigui educada.

Les preguntes que em faig, i potser nomes me les faig jo, potser la majoria nomes voleu jugar i per tan com deia un si no podem jugar a la Buti jugarem al tute.
Pos no senyor. No estic d’acord. El butinet ha suposat per a molta gent molt mes que jugar a cartes. A uns els ha ajudat a superar una depressió, als altres ha superar la solitud, a omplir hores mortes, a coneixer gent, a fer amics.

Qui digui que el Butinet nomes es un lloc per a jugar cartes, li manca el reconeixement de les amistats fetes.

Qui no es preocupi o no vulgui coneixer o reflexionar sobre els problemes de futur es pot trobar un dia que clicki a connectar al xat i aquest no existeixi. A on trobareu tota la gent .......................................

No tinc solucions. No vull suplir al Carles en el seu dret de fer el que vulgui, però no puc defugir la realitat, dient au juguem i Carpe diem.

fritz
Barretina
Barretina
Entrades: 360
Membre des de: 22 set. 2003, 12:01

EntradaAutor: fritz » 08 juny 2005, 23:55

Bones QQ,
Ais senyor, no volia contestar peró contesto, estic molt amoinat pel futur, que si 12.000 i només treballen tres, que si no han cobrat un euro, bla bla bla, tot aixó és veritat QQ, peró i què? Si un dia tanca el butinet, déu no ho vulgui, jo particularment ja sé on trobar els meus amics, dins i fora del butinet, espero que igual que tú. El butinet pertany al Carles, de moment ell em convida a entrar a casa seva a jugar a la buti, i per parlar sobre el que vulguem, per tant, espero que si algun dia necessita un cop de mà o bé decideix cobrar-me per entrar ja en parlarem. O és que al contrari del que penso un bon dia tancarà portes sense dir ni ase ni bèstia? i en aquests cas què? està en el seu dret, no?

El que no aconssegueixo entendre és el debat que has obert quan el propi amo no ha dit res...

Otia que el butinet no fa miracles, ha aparescut el noi_bo (pastoràs)

I que vol dir carpe diem?

Juguem o no?


Torna a “Relíquies”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 58 visitants

cron