Xerrades dins de la partida

Temes que fa més de dos mesos que no tenen activitat.
CiutatDeSal
Barretina
Barretina
Entrades: 159
Membre des de: 18 set. 2002, 16:17

Xerrades dins de la partida

EntradaAutor: CiutatDeSal » 20 oct. 2002, 00:39

Holes a tots,

Els comentaris d'en Quiquet sobre les xerrades fora de partida em van semblar molt ... com ho diria ... "a l'ordre del dia", i a base de jugar i xerrar he vist també que hi ha altres divergències de gustos (o motius pels quals la gent es connecta) pel que fa al xat de dins la partida.

He vist comentaris com "quina partida més aburrida ... ningú diu res :( " ... o al contrari ... "aquesta gent només fa que xerrar ... jugueu o xerreu????? les dues coses no es poden fer :evil: ".

És veritat, la butifarra la va crear un mut i el seu company era sord, però què en penseu vosaltres?. És veritat que no s'ha de dir absolutament res? no és cert que en les partides reals la veritat és una altra? comentem la jugada i fins i tot parlem d'altres coses mentre juguem.

Hi ha algú que hagi arribat al bar i no hagi dit ni hola, hagi jugat sense comentar la jugada o, simplement s'hagi immutat a dir "mmm, hola" i, després "mmm, adeu"?.

A mi, personalment m'agrada connectar-me perquè, apart de gaudir amb aquest magnífic joc, també m'agrada conèixer gent i xerrar (potser perquè estant tan lluny no puc fer-ho gaire sovint). I, a més, penso que no hi ha altra manera per aprendre que comentar la jugada un cop acabada. Altres vegades la partida és, simplement, una excusa qualsevol per xatejar amb un fil argumental fàcil de seguir per tots, i això també m'agrada.

I, simplement, tinc curiositat per saber cuanta gent es connecta per un motiu o per un altre.[/b]
CiutatDeSal l’ha editat per darrera vegada el dia: 26 oct. 2002, 09:48, en total s’ha editat 2 vegades.

Deu_CAT
Contro
Contro
Entrades: 7
Membre des de: 20 set. 2002, 22:16

EntradaAutor: Deu_CAT » 20 oct. 2002, 09:35

Ni haooo amic...

Hem sembla correcte la teva enquesta, pero et regalo una possible resposta que crec que manca, ademes es el que Jo triaria.

Nivell normal (comentar jugada a l'acabar la ma i xerrar amb moderacio...).

Petonets, besades i pipius...
Josep

mauri
Recontro
Recontro
Entrades: 55
Membre des de: 11 oct. 2002, 17:44

EntradaAutor: mauri » 20 oct. 2002, 15:01

Bones, jo la primera vegada em vaig conectar per jugar, pero he descobert que es mes diovertida si es parla. a més crec que he fet amistats d'arreu, inclús gent del meu barri que ni tan sols coneixia. Crec que hi ha gent, que gràcies al Butinet i poder xatejar, han fet amics, bons amics.
A part de tot aixó, vull felicitar al carles per crear-la i tots el jugadors pl bon rotllo que porteu.
Salut !!!

Melodia
Contro
Contro
Entrades: 19
Membre des de: 22 oct. 2002, 18:45

EntradaAutor: Melodia » 24 oct. 2002, 10:57

Holllllaa!! :D

Direm que d'acord, que la buti la va inventar un mut, però i els que no en som? potser ell hagués xerrat un munt si hagués pogut... Penso que per dir hola i adéu més val jugar contra la màquina que no cal ni saludar-la i a sobre segur que mai no s'equiboca. L'arale, l'Obocaman, el petiso...per als que no els agrada parlar són molt bons companys, però crec que ja que tenim la possibilitat de comentar, de passar una bona estona i riure una mica cal aprofitar-ho. Creem ambient! :wink:

Quiquet
Barretina
Barretina
Entrades: 165
Membre des de: 18 set. 2002, 15:55

EntradaAutor: Quiquet » 24 oct. 2002, 12:28

A vore Melodia, ja tenim les butifarres occidentals, les orientals; ara tu proposses les de crear ambient, podriem proposar les de lligar, les de riure, els consultoris sentimentals, els foros roses, etc etc.
En cap moment hem dit, o he dit, que saludar al que entra, comentar la jugada, explicar un acudit, sigui un problema. Es bo i crea bon rotllo.
El que he dit, es que ahir per exemple vaig estar per a fer una partida 1 hora 30' i no varem fer pas mes de 9 dats.
Caram.

Quiquet
Barretina
Barretina
Entrades: 165
Membre des de: 18 set. 2002, 15:55

EntradaAutor: Quiquet » 24 oct. 2002, 12:55

Ah i per cert Ciutat de Sal, enquesta molt politica amb respostes sesgades, que aportaran sens dubte un resultat previsible M'apunto a la proposta feta per en Deu Cat, es la mes raonable i no existeix a l'enquesta. I per tant no l'he pogut votar
Gluppps. Es que no ho habia vist al entrar.

Melodia
Contro
Contro
Entrades: 19
Membre des de: 22 oct. 2002, 18:45

Racionalitat

EntradaAutor: Melodia » 25 oct. 2002, 13:23

Home Quiquet, s'ha de fer un ús racional de la xerrera; trobo que sí, que una hora i mitja per fer una partida és desorbitat, però no hi ha cap mal en comentar mentre es juga; sóc comentaris, brometes...que no alteren el ritme del joc , ara, si la gent es comença a explicar la vida i miracles llavors ja és diferent. Penso que la gent que té més ganes de parlar que de jugar s'hauria de quedar en el general i no fer servir la buti d'excusa. Tot i que jo reconec que parlo una miqueta massa durant les partides :roll: però són paridetes que l'únic que fan és retrassar el final del joc cinc minuts que no és tan greu i en canvi es crea un ambient de bon rotllo. Això sí, s'hauria de tenir en compte quan hi ha algú dins la partida que li molesten els comentaris, perquè hi ha gent que no parla però deixa parlar i hi ha gent que fa callar, en aquest cas s'hauria de respectar.

No sé si surt el nom. Sóc la Melodia

CiutatDeSal
Barretina
Barretina
Entrades: 159
Membre des de: 18 set. 2002, 16:17

Més opcions

EntradaAutor: CiutatDeSal » 26 oct. 2002, 10:02

Holes, holes,

Doncs res, home ... que hi hagi un raconet per tothom. La opció proposada per Deu i recolzada per Quiquet ja està a l'enquesta. :wink:

Per cert, estic d'acord amb tu, Melodia, excepte en lo que dius dels robots ... no diré pas que s'equivoquin, però fan coses moooooooooolt rares :shock: ... trobo que sempre és millor jugar amb una persona de veritat, encara que s'equivoqui moltes vegades, que no pas amb els robots del ButiNET, amb els que no hi ha manera de comentar la jugada ni aprendre ni ensenyar.

rous
Botifarra
Botifarra
Entrades: 124
Membre des de: 16 set. 2002, 23:43

EntradaAutor: rous » 26 oct. 2002, 23:24

Me caxis la mar !!!. jo volia col.laborar a l'enquesta i ho vaig fer, pero no havia la nova opció que crec que es la més correcte!!!! :evil: , descompteu un vot de la de xerrar pels descosits i voto per la última, jjejje deuuuu :P


Torna a “Relíquies”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 31 visitants

cron