PER EN CARLES

Temes que fa més de dos mesos que no tenen activitat.
base
St. Vicenç
St. Vicenç
Entrades: 79
Membre des de: 28 set. 2005, 10:49

PER EN CARLES

EntradaAutor: base » 22 des. 2006, 12:38

carles penso que li has donat el poder de kikeja a massa gent, el altre dia i tinc testimonis vaig crear una partida van entrar manillaman i rosebud ,com se com son el vaig fer fora avans de començar.. ells em van dir de tot al general yo ja i era jugant, i algu dels que tu dones la opcio en va kikejar, yo era jugant i ni els vaig contestar,aquesta es la teva web de tan bona gent que kikeja a algu sin previ avis sense ferne res? mu expliques sisplau, yo crec que tinc tot el deret del mon de decidi sobre qui juga a las mevas partidas i aquets dos no els vull,pero voldria sapigue qui es tan covard per kikeja sense avisar sense yo ferne res yo era jugant repeteixo. gracies per la contestacio.

rimbombante
St. Vicenç
St. Vicenç
Entrades: 77
Membre des de: 28 oct. 2003, 18:44

EntradaAutor: rimbombante » 22 des. 2006, 20:30

El senyor o la senyora BASE (en majúscules al xat, no fos que so se'l veiés) se'ns ofèn: l'han fet fora d'una partida! Les llàgrimes per tal greuge brollen dels meus ulls com una deu abundosa i llaguen la meva pell de vermell fosc pel profund sentiment de pena que tal afront em produeix.

Sí amics meus, sí Carles (a qui va dirigit aquest missatge), la patent d'expulsar, d'insultar, de menysprear el company o els components de la partida en la qual es té l'honor de la presència del gran, de l'excel·lent, de l'únic, del més gran jugador de botifarra del món, o sigui el senyor o la senyora BASE, és seva i només seva!

No cal dir que em compto entre els enemics declarats del gran o de la gran BASE. La seva conducta, el seu llenguatge groller, el seu menyspreu continu dels demés butinaires és total. Veig, però, que no sóc pas l'únic enemic que té al Butinet.

Continueu així sr. o sra. BASE, que aviat ningú voldrà jugar amb vós!

Els meus més agres desitjos per a vós, sr. o sra. BASE, una lliçoneta amb les mateixes armes que vós feu servir no us farà cap mal, i potser d'aquesta manera us baixaran una mica els fums.

Salut a tothom!

Rimbombante

base
St. Vicenç
St. Vicenç
Entrades: 79
Membre des de: 28 set. 2005, 10:49

rimbonbante

EntradaAutor: base » 22 des. 2006, 20:50

una aclaracion: a mi no me han hechado de ninguna partida ,pues la habia creado yo ,que te quieres hacer el listillo y metes la gamba , antes de hablar como minimo aprende a leer y saber de que hablas y no quedaras tan mal,ni saves lo que a pasado ni eras en la web cuando a pasado asi que mirate al espejo cinco minutos y luego habla.

mafalda
Botifarra
Botifarra
Entrades: 140
Membre des de: 22 set. 2002, 21:21

Per en Carles

EntradaAutor: mafalda » 23 des. 2006, 01:44

Base, tens la opció de crear partida privada i convidar gent del teu elevadissim nivell, com ja t'hem dit els @ reiteradament, es molt millor que crear partides publiques i fer fora a gent que tè tot el dret d'entrar (per algo es publica) i crear malestar i mal rotllo al xat, cosa que fas molt sovint. El teu historial de menysprear, molestar e insultar a gent, nomès pel fet de, supossadament, no tenir el teu nivell jugant a la botifarra, fa que perdis tota credibilitat i el que hauries de fer es tenir un nivell de comportament al xat amb un minim d'educació. Saps¿? aquet nivell es molt mes important que ell de jugar millor o pitjor a la botifarra, perque a jugar a les cartes s'apren amb el temps, en canvi a ser educat, si a la teva edat no has après dubto molt que ho fagis.
mafalda

base
St. Vicenç
St. Vicenç
Entrades: 79
Membre des de: 28 set. 2005, 10:49

PER MAFALDA

EntradaAutor: base » 23 des. 2006, 10:52

yo no tinc per que crear privada si vull que entri qui vulgui, pero si entra algu que yo no vull tinc tot el deret de ferlo fora,i si no te agrada treieu la opcio de fer fora la gent de partidas publicas que tambe es podria fer no? perque ja que tan dius que si es publica pot entrari totom ,si iha la opcio de fer fora ,tambe es pot fer servir no? i si no voleu que a las partidas publicas es pogui fer fora la gent treieu la opcio repeteixo.
En cuant al tema de insultar etc,, tu no ets dins de la partida per sapìguer que pase per tan no pots cualificar el comportament de ningu, yo sempre que he insultat a sigut perque primer me han insultat a mi,yo sempre he dit las jugadas sense insultar,et dono la rao que poguer avegades u he dit amb un to que no tindria que averu fet, amb aixo si et dono la rao,pero aixo estic intentan milloraru,pero insultar per las bnas mai,el que pase que hia gent que es pensa que sap mes que ningu i cuan li recrimines una mala jugada te insulta, posem algu devant que yo aixi insultat sense fero ell primer i li demanare disculpas sense cap problema. air mateix un em va dir que si era un paquet i mes coses per dirli i dirli be que amb las curanta es surt de cavall ,no li va agradar i em va insultar...pero clar tu aixo no u veus, perque no ets dins la partida, nomes veus cuan yo li dic de tot al general, donç normalment insultan i marchen com covards i falta de arguments que tenen.
En cuant a mi com jugador ,totom fa erradas i totom te un mal dia, pero, una cosa es una errada i altre ferne cada ma o cada dues mans i erradas de principiant, cuan han entrat a una partida que possa experts,yo no entraria donç penso que cadascu sap mes o meins el seu nivell, en cuan a aprendre et podria demostrar que iha gent que porte 40 anys i esta igual que el primer dia i ni han que en mol poc temps jugan mol be.
Espero haberte contestat amb educacio i respecte,perque axi yo insulti i falti a segons quina gent,que es donen de educats al general i que no u son tan,penso que ultimament no em foto amb ningu entro a jugar i si no es foten amb mi yo paso de la gent i si estas a la guait veuras que moltas vegadas son ells que es dirixeigen a mi no yo a ells, fixati i veuras.
Aixi que Bon Nadal i Bon any Nou ja que tu no me las felicitat tel felicito yo.


Torna a “Relíquies”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 48 visitants