Origen del nick

Temes que fa més de dos mesos que no tenen activitat.
Profeta
Botifarra
Botifarra
Entrades: 100
Membre des de: 18 set. 2002, 04:43

Origen del nick

EntradaAutor: Profeta » 07 des. 2002, 17:58

l'altre dia estava mirant el xat i em vaig fixar en els nicks. n'hi ha molts i de molt variats i em vaig preguntar com s'ho feia la gent per triar el seu nick (aquells que no opten directament pel nom, ...)

en el meu cas, us puc explicar que quan em vaig comenzar a connectar a xats a internet i tal i tal estava llegint un llibre de'n quim monzo (ara no recordo el titol i no tinc el llibre a prop) on hi ha un conte que es titula "el do profetic"que es la historia d'una familia de profetes (el conte en si mateix es molt divertit) i aixo em va motivar a adoptar aquest nom de guerra.

espero respostes
Profeta

noi_bo
Barretina
Barretina
Entrades: 155
Membre des de: 26 oct. 2002, 15:16

EntradaAutor: noi_bo » 07 des. 2002, 18:10

Bé jo en realitat utilitzava dos nicks ben diferents. Quan tenía ganes de "guerra" llavors era matador (Annesherly t'en recordes???? jajajajja). I quan estava ben tranquilet i relaxat dons noi_bo. Com que això de matador sonava una mica prepotent i "xulo" vaig acabar per decidir-me a utilitzar només noi_bo encara q no s'em escaigui gaire la veritat. Espero veure més respostes jo tb jejeje.

annesherly
Contro
Contro
Entrades: 12
Membre des de: 20 set. 2002, 16:03

nicks

EntradaAutor: annesherly » 09 des. 2002, 01:25

Holessss, (no sé com funciona mb això dels foros, però weno...)

La veritat és que el tema dels nicks, Profeta, el trobo força interessant, segur que més d'un deu tenir història.

El meu, encara que una mica modificat, per personalitzar-lo, el vaig treure d'una sèrie de TV que feien fa molt temps, i que m'encantava (tipus "casa de la pradera" jajjaja). La seva protagonista, l'Anne, era una noia amb idees pròpies que lluitava, entre moltes altres coses, per la igualtat. (Sempre que la mirava, em sentia com un cavall galopant sense que res ni ningú el pugués aturar). Uix, no era la meva intenció que quedés tan cursi, però weno, ja sabeu d'on ve l'annesherly. Petonetsssss

PD: I tant que m'enrecordo, noi_dolenttttt jajjajajjajaj

rous
Botifarra
Botifarra
Entrades: 124
Membre des de: 16 set. 2002, 23:43

EntradaAutor: rous » 09 des. 2002, 15:36

-El meu nick, ve de un derivat del meu nom roser, els amics uns me deien rus i altres rous sempre amb tó carinyos :lol: , i quan els feia emprenyar (carinyosament parlant), rous, era el mès adecuat perquè deien rous no me tokis els o..... :oops: , jejeje no te cap mès secret, el trovo familiar i entranyable ja que qui m'ho deia i diu son molt coleguetes meus :P :wink:
un petonarro a tots i totes molt fort !!!!!!

DeepButi
Barretina
Barretina
Entrades: 1385
Membre des de: 12 nov. 2002, 11:30

EntradaAutor: DeepButi » 09 des. 2002, 17:00

Doncs està força clar, no? ... si en DeepBlue era l'ordinador que jugava -i guanyava- a escacs contra el campió del món ... en DeepButi, quan en Carles acabi els retocs finals de la propera versió, serà el nom del robot amb qui us podreu enfrontar. I no us penseu pas que juga tant malament com l'Arale, Afrodita i companys actuals ... els que m'han anat testant/tastant en poden donar fe.

Aprofiteu ara que encara podeu ... simples mortals :D

CiutatDeSal
Barretina
Barretina
Entrades: 159
Membre des de: 18 set. 2002, 16:17

EntradaAutor: CiutatDeSal » 13 des. 2002, 13:59

Ostres ... i tant maco que és mantenir l'anonimat o que la gent et pregunti ... "d'on has tret el nick" ... sempre és un tema més de conversa.

Bueno, bueno ... va ... despullem-nos (parlant de nicks, clar ... pq físicament tampoc te gracia, estant davant l'ordinador ... :wink:).

El meu ja el sap molta gent ... és una mala traducció de la ciutat on visc actualment ... Salzburg. Com que no tinc ni "!%$ de alemany m'he fet la meva propia traducció, que + o - és aquesta ... la ciutat de la sal.

jiji
Botifarra
Botifarra
Entrades: 100
Membre des de: 18 set. 2002, 23:48

EntradaAutor: jiji » 19 des. 2002, 04:13

mmm... a ke nu sabeu d'on ve el meu?? :twisted: jejeje .. doncs us ho explikaré perquè la història es entranyable!! (ja us podeu assentar! jeje) Doncs...
...Hi havia una vegada que una noia va decidir entrar a un xat perque veia que hi havia molta gent que s'ho passava molt bé parlant amb amiguets i amiguetes que trobava dins l'ordinador i va pensar: calla!! que encara estarà bé això de l'interné! :roll: jejeje però... corxolis! no hi havia un sol xat!!!!!! :shock: n'hi havia un munt!!!!! :shock: sales i sales diferents! totes amb la seva temàtika particular que deixaven bastant pal·lesa en el seu nom (a títol d'exemple: #el_senyor_dels_anells, #solo_amigos, #Barcelona, #el_rincon_de_poesia, #solo_xicos, #mas_de_30, #sumisas_y_cachondas....) després de valorar de que em vindria de gust parlar en vaig escollir un (eiiiii eiiiii que costa lo seu eh?? que a mi em van ensenyar que cada elecció és important a la vida!! :lol: jeje) doncs això! un cop elegit el canal (pels mes tafaners la elecció va ser marcada per la meva edat i idioma o sigui el de 20 a 30 català que de sumisa res jo eh???? :twisted: juas) pensava que això ja seria bufar i fer ampolles i... RECORXOLIS!!!! grgrgrr :x ara em sortia una finestra que posava: ESCRIBA SU NICK :shock: mi ke????? mi nick??? ejem!!!!! JO NO POSU EL MEU DNI AKI NI DE CONYA!!!!!! (eiiiiii que ningú neix ensenyat eh????) al final vaig entendre que m'havia de posar un nom i.. quin nom em posaria???? jo sok de les que pensa que el nick diu molt del qui el porta (si si tinc tota una teoria dels nicks que ara no explikaré per no avorrir-vos però si mu demaneu... jejeje vaaaaaaaaaaaaa demaneu-muuuuuuuuuuuuu :oops: jajajaja) o sigui que el meu nick tenia que tenir caracter, personalitat, glamour, bon gust, savoir faire....és a dir un mirall de mi mateixa! i.. de cop!!!!!!! :o el vaig veure entre les lletres del meu teclat!!!!!!! :idea: estava allà.. kiet, posadet esperant a que algú se'l fés seu, algú l'adoptes! amb els seus quatre palets i els seus quatre puntets ben posadets a sobre de cadascun! ooooooooooooooooooh! era una munada!!!!!!! :oops: era un "ellmaihofaria" i... ves per on que me'l vaig quedar!!!!! :lol: j i j i !!!!!!! i a partir de llavors que sok la vostra jiji que hi farem! ja se que seriu seriu nu es, tampok te glamour ni tantsols akell caràcter que li volia donar però... a ke dóna bon rollet que cada vegada que obri la boka abans hi surti una rialleta pillina??? jijiji... i vetuakiungat vetuakiungos que...... EL CONTE SA FOS!!!!!! :roll:


Una abraçada!!!

jiji/montse

PD: Profeta bumbunet!! felicitats pel foro crec que ha sigut a part de original... divertit i GENIAL com tu! muack@@@

Quiquet
Barretina
Barretina
Entrades: 165
Membre des de: 18 set. 2002, 15:55

Origen del Quiquet

EntradaAutor: Quiquet » 20 des. 2002, 12:42

Va mes que res per ser solidaris, :)
Quant era petitet, marededeuuuuuu si en fa d'anys, el meu avi, el meu pare i jo ens dèiem igual ( Enric ) i es clar del Enric al Enriquet hi varen anar de seguida.
Al començar a treballar per diferenciar me del meu pare els empleats, amb gran cabreix per part meva em deien l'Enriquet, com podeu comprendre les emprenyades eren força importants i no passava res mentre jo posava pots a les prestatgeries, però es clar un progressa i es va fer Director General i es clar us imagineu un Director General que l'hi diguin ENRIQUET ....................... marededeuuu.
D'altra banda sempre he odiat els Quique's, m'ha semblat d'una pijeria escandalosa.
Per tant de la fusió de Enriquet i Quique va sortir el Quiquet el dos noms mes odiats per a mi.
I pq soc tant rar de posar me un nick odiat? Pos no ho se, no hem baix prendre el xat seriosament i jo me n’en fotia de mi mateix, posant me voluntàriament un nick com aquest.
Ara ja no el se treure, per lo bo i per lo dolent, soc el Quiquet, "la hemos jodido" :( . I mireu que ho he provat, però no es el mateix.
Em divertia el acopdegarrotix, però es clar la gent t'acaba dient acopde......... i el garrotix? que era el important s'el deixant.
En fi, la majoria de gent que no em coneix, només de llegir el nick es pensa que soc un fadrí del bar amb el Rossli a la boca i jubilat fa vint anys, Meno, avantatges que suposa el dia que em coneixen, sempre diuen ostres ets mes jove del que m'imaginava. Ala, "puta envidia", que fàcil que es fer se content a un mateix.
Vinga satisfeta la curiositat?
Pq si no algun dia us explicaré pq l'hi vàrem posar Olivia a la nostra filla..........................

martawei
Contro
Contro
Entrades: 23
Membre des de: 19 set. 2002, 21:15

EntradaAutor: martawei » 21 des. 2002, 18:31

Es diu que,
A Tarragona manxen i a Reus enganxen

En honor a aquesta dita, volia trobar un nick amb ganxo, d'aquí l'origen de martawei, Marta + wei. Que molt a pesar meu, no té res a veure amb el salvatge Orzowei (com molts creieu).

Per cert, en realitat em dic Genoveva. :shock:? Com? Què?
(jejeje... és conya).

<PELACANYES> Nosaltres kapital de provincia!
<GANXETS> Vosaltres el nostre barri marítim
<PELACANYES> "aquí SI hay playa.... vaya, vaya..."
<GANXETS> però nosaltres tenim els teatres
<PELACANYES> Tarragona Patrimoni de la Humanitat
<GANXETS> i aquí un aeroport internacional!!
<GANXETS> etc.
<GANXETS> etc.
<GANXETS> etc.
<GANXETS> etc.... jejejjeeeeee...
(Me'n moria de ganes d'escriure això :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Vinga, un petonas als tarragonins i una abraçada als altres!!!!!

martawei
Contro
Contro
Entrades: 23
Membre des de: 19 set. 2002, 21:15

EntradaAutor: martawei » 22 des. 2002, 15:11

eps.....
Per si no havia quedat clar, he de dir-vos que jo sóc GANXETA i a més a més.... OCCIDENTAL!!!! (jejejjejeeee).

Masos, carinyet..... ho havia d'escriure, no podia ser que em fessis pelacanyes!! :lol:

Vinga petonets a tots!!!!!

mauri
Recontro
Recontro
Entrades: 55
Membre des de: 11 oct. 2002, 17:44

EntradaAutor: mauri » 23 des. 2002, 01:19

Molt bona ganxeta! tot i que jo creia que wei wei era culpa del blanc del Penedes.

wei wei martaweiiiii

Akhenato
Contro
Contro
Entrades: 1
Membre des de: 23 des. 2002, 19:34

EntradaAutor: Akhenato » 23 des. 2002, 19:38

JÚLIA O LA ROSA (o nefertiti)
Et vaig conèixer un dia sortint de Saint-Lazare
i em vas fer pensar a l'acte en dones de nom rar
que foren grans amants en novel.les presents sense cap trava.
Com Àngela la Grega que a Hèrcules Rangon l'hi ben mamava
o Madame Linars i ses filles el sexe de les quals es desbotona
amb el record del ciutadà Restif de la Bretonne
tan excitat estava que en un edícul et vaig haver de cardar
entre el dipòsit d'aigua i el paper de fregar
a fregalls et pudia la xona pro vaig ejacular i tu oh porca meva
amb la trompa de Falopi tocaves la trompa sense treva
i al moment que et vas córrer Ai ai que bé em penetra
un reguitzell de pets vas engegar amb el cul carregat de salpetre
bo i remenant les anques en una deliciosa sarabanda
les anques poderoses com formatges d'Holanda
però avui les teves anques diuen una altra cosa
em penso que parlen de la roseta i de la rosa

*versió de Miquel Martí i Pol
d’un poema de guillaume apollinaire


hhehehee, ara ja sabeu d'on ve el meu nick
smu@ckkkkkssss :roll:

Visitant

EntradaAutor: Visitant » 27 des. 2002, 07:16

Recordeu el Barça de Cruyff? Segur que sí. Doncs va passar per ell (cal dir que en l'època de decadència) un jugador romanès que, vamos, com ho tocava!. Sí, el Gica Hagi, que tot i no connectar al 100% amb els culès, ningú em negarà pas el seu enorme talent. Així que un amic meu d'aquestos catxondos em va trobar lo de Gica Javi. Un dia vaig descobrir lo dels xats i vaig pensar: "entraré per riure un estona". Quan vaig trobar la pantalleta aquella que demana el nick em va passar una mica com a la jiji, però després de pensar una estona, vaig deduir que hi havia de posar el meu identificador. Ho vaig veure clar, el meu id. havia de ser Gika, sense Javi i amb k (per semblar més guai i aquestes coses). Vaig deixar lo dels xats de seguida (ningú em feia cas) i la cosa va quedar així. Un dia vaig descobrir el Butinet i, òbviament, vaig baixar-me'l de seguida. Com que sóc tan original, em vaig posar Gika de nick. I tot anava bé, anava entrant dia sí i dia també i anava jugant. Però un dia, em va passar una de grossa. Estava fent de les meves (jugades occidentals i abarrotades perilloses) quan el meu company, tot entusiasmat, va dir-me: "Gika, sí que ets valenta!!" M'havia estranyat el seu comportament fins aleshores: em preguntava l'edat, d'on era i aquestes coses... No em va arribar a preguntar si tenia nòvio o si havia fet plans pel dissabte, però crec que intentava lligar amb mi (potser, com a noia, seria creguda)... I, és clar, per aquí no passo. La culpa va ser meva ja que, en última instància, sóc l'únic responsable del nick que trio. Des de llavors sóc el GikaJavi.

P.S.: Per cert jiji, ets una passada. Llàstima que siguis oriental (per la distància).

Chester
Contro
Contro
Entrades: 7
Membre des de: 19 set. 2002, 15:01

El perque del meu nick.

EntradaAutor: Chester » 18 gen. 2003, 12:33

Amb dic aixins desde que era un filtre......petit, petit, petit.

Ara ja tinc paquet !!!!!!!!!!!

Chester

mauri
Recontro
Recontro
Entrades: 55
Membre des de: 11 oct. 2002, 17:44

EntradaAutor: mauri » 18 gen. 2003, 15:11

I jo que creia que eras sense "boquilla" :lol:


Torna a “Relíquies”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 46 visitants

cron