Crec que seria interesant.

Temes que fa més de dos mesos que no tenen activitat.
rimbombante
St. Vicenç
St. Vicenç
Entrades: 77
Membre des de: 28 oct. 2003, 18:44

EntradaAutor: rimbombante » 14 març 2007, 18:31

Bona tarda a tothom!

En primer lloc chapeau, CarlesG, amb mínimes esmenes subscriuria fil per randa el teu excel·lent escrit.

Per altra, i seguint l'exemple que donà fa uns dies l'usuari sangdelprim, la pàgina Ludoteka (que no és cap cosa de l'altre món) té dues menes de sales: una per a jugadors registrats "no pagadors" on tothom pot jugar, i una altra per a jugadors registrats "pagadors". Els jugadors de pagament gaudeixen de rànking i d'altres avantatges que ara mateix desconec (entre les quals hi deu haver una certa tranquil·litat davant les bretolades dels bàrbars de torn) ja que, certament, m'hi he connectat només encuriosit per l'explicació de sangdelprim.

Res, vosaltres mateixos, no sé si pot ser aquest el camí a seguir pel Butinet.

Una forta abraçada a la gent que fa tècnicament possible aquest meravellós entreteniment! Moltes gràcies pel vostre esforç i altruisme, i si per a alguna cosa em puguéssiu necessitar ja sabeu on sóc.

rimbombante. :roll:

Crusoe
Contro
Contro
Entrades: 4
Membre des de: 17 gen. 2007, 10:02

EntradaAutor: Crusoe » 14 març 2007, 20:05

DeepButi ha escrit:
Crusoe ha escrit:26.397 usuaris per 30 euros.... 791.910 euros
26.397 usuaris per 12 euros anuals... 316.764 euros :roll:

Però tú d'on surts? De l'hort?

De veritat et creus que hi ha 26.000 usuaris? Hi ha 26.000 nicks donats d'alta que no té res a veure.

Si mirem el nombre d'usuaris connectats i extrapolem una mica dubto molt que arribin a 1.000 usuaris reals amb una certa presència habitual.


Home, no pensaba que els 26000 usuaris o 27 que diu la web, en realitat en fossin mil. Anava ben venut... aixo ho cambia tot!

batet
Barretina
Barretina
Entrades: 184
Membre des de: 14 set. 2003, 21:53

EntradaAutor: batet » 15 març 2007, 19:46

Mira per on, ha sortit el que feia temps que estava pensant.

Com es possible que algú crei i mantingui un joc com la Buti estigui perdent cales, temps , paciència i no tregui cap profit econòmica per cobrir despeses?

Si fas pagar una quota ja tindràs un filtre magnific per tots els sabotejadors de partides ( Els que criticaran mes la iniciativa son
els sabotejadors de partides i mal educats al xat).

Hi ha pagines web que per descarregar programes es necessari enviar un msm i et donen la contrasenya ( primer filtre).Mira si aquest sistema el pots aplicar per baixar el programa i també per enviar contrasenya per entrar al xat,( segon filtre) Ànims i per pagar 1,2,....€ al mes ningú es farà pobre.

Abans en Jordi deia: Soms 6,000,000 milions ara en Pepe diu ja hem arribat a 7,000,000 milions o sigui que amb el registre de nicks un de cada 269 ''catalans'' juguen a la Buti comptant iaies ,iaios , nadons i gent vinguda de terra endins i mar enllà.

Apa ja he quedat descansat per tota la setmana¡¡¡ :D :D :D

sort.

abril74
Barretina
Barretina
Entrades: 322
Membre des de: 09 oct. 2004, 20:08

EntradaAutor: abril74 » 18 març 2007, 18:18

...
abril74 l’ha editat per darrera vegada el dia: 27 ago. 2008, 01:22, en total s’ha editat 1 vegada.

corpetit
Barretina
Barretina
Entrades: 869
Membre des de: 31 des. 2004, 02:07

EntradaAutor: corpetit » 14 juny 2007, 14:29

Els catalans som una colla de tanoques, una cosa bona que tenim de franc i volem fer-la de pagament.
Mare de déu senyor, tot el que ens ha passat és poc, i el que ens queda per veure amb la nostra mentalitat perdedora i de submissió.

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2252
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

EntradaAutor: Carles » 14 juny 2007, 14:48

corpetit, m'ho prendré com una lloança 8)

rimbombante
St. Vicenç
St. Vicenç
Entrades: 77
Membre des de: 28 oct. 2003, 18:44

EntradaAutor: rimbombante » 14 juny 2007, 18:51

Bona tarda a tothom!

Segurament, corpetit, seguint la teva seqüència lògica en ser català sóc un tanoca, encara que hi deu haver tanoques que no són catalans.

Sí, efectivament, sóc un tanoca per pensar que no cal abusar de la bona voluntat de la gent i del seu altruisme. Sóc un tanoca perquè no crec en la cultura de la subvenció salvatge ni en el regal pietós, i estic a favor de la cultura de l’esforç. Sóc un tanoca perquè crec que no cal beatificar i posteriorment canonitzar els creadors del Butinet després d’haver-los arruïnat i martiritzat. Sóc un tanoca perquè crec que el Butinet genera unes despeses que hem de pagar els qui el fem servir. Sóc un tanoca perquè crec que ni els impostos ni el Butinet viuen de l’aire del cel, sinó dels qui ens aprofitem de la seva utilitat. Sóc encara més tanoca perquè penso que pagant hi podria haver una sèrie de millores i de serveis que ara potser no tenim. Sóc espantosament tanoca perquè penso que pagant sant Pere canta, i que sense pagar potser pot cantar, però no tant. Sóc un tanoca perquè estimo el Butinet i el vull veure viu, alegre, llampant, ben vestit, elegant, ... i això només s’aconsegueix amb diners. Finalment, sóc la persona més tanoca del món perquè penso que si pagués potser consideraria el Butinet una mica més meu.

Res més, després de ser tant tanoca dec ser més català que ningú!

Una abraçada de bon rotllo. :o :shock: :?
Josep (rimbombante)

corpetit
Barretina
Barretina
Entrades: 869
Membre des de: 31 des. 2004, 02:07

EntradaAutor: corpetit » 16 juny 2007, 05:55

Carles la teva interpretació és correcta, no hi ha altra manera de prendre-s’ho.

Pompós cada frase teva certifica, engreixa més la meva asseveració, i fa adonar-me’n que potser no sóc tant català com em pensava, o si més no (si és que algú es pot considerar més català que un altre) menys que tu. Digue’m idealista però encara penso que hi ha coses com la cultura, la natura, l’amistat, o l’estima vers la teva parella entre d’altres, en què no necessito pagar per sentir-les més meves (que quedi clar que estic parlant de sentiments, en cap cas de propietats). Diuen (per descomptat res més lluny de la realitat, aquestes coses mai esdevenen) que els “finos de la feria de abril” estan subvencionats per cultura (que consti que no tinc res en contra de l’esmentada “feria”), Butinet i el que representa és menys cultura?. Sí que anem fins, o com a mínim ens hi fan anar. No és el moment de demanar, així no anem enlloc, i encara que pensareu i direu que només són paraules impregnades de demagògia oportunista, és hora d’exigir. Si no defensem allò nostre, no vindran els de fora a treure’ns les castanyes del foc.

El fet de posar-ho de pagament no crec que esmeni el problema dels “impresentables”, fins i tot l’agreujaria, puix que només tindrien “dret” a ser-ho (o almenys a ser-ho més), els més adinerats.

No cal dir que de ser-ne aquesta la solució del Butinet pagaria com el primer i millor dels tanoques, i amb molt de gust, en definitiva és el que fem sempre.
Hi ha una dita que ho escenifica de primera: “cornuts i pagar el beure”, encara que hi afegiria: “ i a sobre els hem de fer barretada”.


Torna a “Relíquies”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 48 visitants

cron