Quan podrem disposar de la nova versió 1.0.8??

Temes que fa més de dos mesos que no tenen activitat.
noi_bo
Barretina
Barretina
Entrades: 155
Membre des de: 26 oct. 2002, 15:16

Quan podrem disposar de la nova versió 1.0.8??

EntradaAutor: noi_bo » 31 des. 2002, 11:14

Els butinaires estem esperant amb impaciència la famosa nova versió 1.0.8 de la qual els que l'han provat en parlen maravelles. Sembla ser que no és penja amb la facilitat de l'actual versió. Suposo que el nostre gran Carles deu estar retocant els ultims detalls. També trobem a faltar els nous robots (s'en va parlar a la trobada de Manresa) que també sembla que seran una passada. Res més i felicitar al Carles per haver creat aquesta joia.... Graciessssss de debó. Si necesites qualsevol cosa (diners apart jejeje) ja ho saps company. Estem per ajudar.

DeepButi
Barretina
Barretina
Entrades: 1385
Membre des de: 12 nov. 2002, 11:30

EntradaAutor: DeepButi » 07 gen. 2003, 13:22

Noi_bo,
no et puc contestar respecte a la versió 1.0.8 perquè això només ho sap en Carles ... tot i que em consta que està molt avançada a falta de petits detallets.
Pel que fa als robots ... la veritat és que ja juguen "raonablement bé", segur que hi ha una miqueta d'amor de pare, però els què els han tastat així ho certifiquen. Alguns dels petits detallets que esmentava abans impedeixen encara la seva distribucio pública. De moment l'inconvenient més gran és que, a diferència del seu germà gran, encara no aprenen i això els limita força. I de vegades s'els descontrola un xip i denuncien renuncios inexistents :? ... m'ho estic mirant però no hi ha manera ... deu ser un xip salvatge ...
Si necesites qualsevol cosa (diners apart jejeje) ja ho saps company.

mmm ... jo no sé com ho veieu, però fins a quant penseu que el voluntarisme i altruisme d'en Carles -i el petit equip que lidera- podrà mantenir un esforç com aquest que ademés costa diners? Els dominis no els regalen, els servidors i les línies tampoc ... però sobretot les hores de dedicació, tot i que el reconeixement constant de tots nosaltres respecte a una feina tant admirable ja deu "pagar" prou ... em temo que arribi un moment en què la versió 1.0.9 es quedi en el calaix de les intencions.
Perquè "diners apart"? Jo personalment crec que tot servei, si és de qualitat, si volem que sigui de qualitat, té un preu. Sóm més de 2000 usuaris registrats i segur que molts encara no ho estan. Una petita contribució econòmica seria tant descabellada? Si anem a jugar a un bar o a un club com a mínim ens prenem una beguda ... tampoc seria res de l'altre món pagar per un servei que apreciem.
Em consta que la creació del ButiNet no obeeix a criteris econòmics, però en algún moment caldrà triar: o paguem per un bon servei o no tindrem un bon servei. Valdria la pena anar-hi pensant, aportar idees, sugerències, ...

noi_bo
Barretina
Barretina
Entrades: 155
Membre des de: 26 oct. 2002, 15:16

EntradaAutor: noi_bo » 07 gen. 2003, 17:22

Estic totalment d'acord amb tu. Penso que una de les possibles maneres de "recaptar" una petita quota entre els butinaires sería que el nick és pogués registrar per un periode de 3 mesos renovables a un determinat preu (aqui ja n'hi entro ni surto). Aquest pagament ens donaría l'exclusivitat del nostre nom (a tots ens el han pres un cop o altre) i a més ens permetería fer una petita colaboració perque el butinet continui per molts anys (a ser possible per sempre).

mauri
Recontro
Recontro
Entrades: 55
Membre des de: 11 oct. 2002, 17:44

EntradaAutor: mauri » 07 gen. 2003, 20:54

Jo també estic d'acord en pagar una aportació, però a ser posible anual, crec que si la quota no es alta no hi ha d'haver problemes.

Salut !!!


p.d.: Carles al final no t'hauràn de pagar internet els papas :wink:

.eiG
Contro
Contro
Entrades: 6
Membre des de: 18 set. 2002, 21:25

EntradaAutor: .eiG » 08 gen. 2003, 00:30

Crec que el tema que planteja l'Enric_cp es prou important, per que
s'en parli, pero crec que,
**1er
Hauriem d'escoltar al @Carles i els @'s
**2on
S'hauria d'aprofitar una trobada per veure les diferentes opinions
** 3er
Pendre les decisions, que poden ser múltiples, pero que crec que han d'anar encaminades a sentar les bases per que el Butinet duri molts anys.

Que haurem de pagar es indiscutible :D :D , pero es bàsic saber que pensan els Deus :shock: :shock: :shock:

Totalment d'acord amb les opinions del foro

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2252
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

EntradaAutor: Carles » 08 gen. 2003, 13:33

Hola !

Doncs ja que ho demneu, dirè la meva opinió.

Sempre he volgut (i vull), que el ButiNET fos lliure.
Que qualsevol persona hi pugi jugar, per això el ButiNET es gratuit.
Inclus he estat pensant de fer el codi lliure, per que qualsevol persona pugi ajudar, però hi ha el problema que algun "listillo" amb facilitat podria fer trampes.

Però no tot es tant bonic.
El ButiNET suposa feina constant de manteniment i millora:noves versions, noves opcions, actualitzacions de la web, etc etc.
Ara mateix, aquesta feina la fem per "amor a l'art" uns quans amics i jo. Però no sempre tenim temps, i moltes idees estan al calaix esperant.

Un altre part es el tema económic. El ButiNET te molts gastos (i no entro amb les hores de feina). El servidor demoment es gratuit, però si es tingues que pagar, serien mes de 50.000 pts al mes.


Tot això, fa pensar que el ButiNET tindrà que ser de pagament algun dia o altre. (internet en pocs temps serà tot de pagament).

El problema es com.
A mi m'agradaria que el ButiNET segis sent lliure, i evidentment això es incompatible amb el ButiNET de pagament.

Se'm m'han ocorregut moltes formes, però encara no se quina es la millor:
- Continuar amb el butinet lliure, i si et fas "soci" del butinet amb una cuota anual, tindràs certes ventatjes. Com ara robots mes bons, registre de nick, poder veure partides, etc etc.
- Enviar un SMS al numero 6969 amb la paraula BUTI seguida d'un punt i del teu nick per poder entrar a una partida.
- Mantenir el ButiNET a base d'extres (pero no donen).

Segur que idees n'hi han moltes mes, però ara no em venen al cap.

Tambè cal dir, que un cop presa una decisió no hi ha marxa enrera.
Si es pren alguna d'aquestes mesures per fer diners, inmediatament el servidor pasarà a ser de pagament. Per tant, o es fan prou diners per pagar el servidor, o el ButiNET es tanca.


El unic que vull, el unic que m'agradaria, es que el ButiNET arribés a tenir totes les idees i projectes que em pasen pel cap.
I la forma mes inmediata, es que hi hagin diners radera.

Per avui ja n'hi ha prou, espero respostes, comentaris, sugeriments.

Adeuuu !

mauri
Recontro
Recontro
Entrades: 55
Membre des de: 11 oct. 2002, 17:44

EntradaAutor: mauri » 08 gen. 2003, 15:04

Crec que 6 € anuals no es un cost molt important pels usuaris de Butinet, i crec que amb això cobriríeu les despeses de servidor.

En quan als extres, podríeu fer més publicitat del material que feu, com samarretes (la tinc) i les cartes (no les tinc i no se on aconseguir-les). Com a idea també podríeu fer clauers, surten bé de preu i son pràctics (per les claus del cotxe, de casa, de l’armari....), també alfombretes pel ratolí...

Com a últim recurs un concerts amb els nois de l’acadèmia de OT :lol:

O una subhasta del Butipubill o Butipubilla, per pasar un cap de setmana.

jordi_de_la_nou
Contro
Contro
Entrades: 20
Membre des de: 21 set. 2002, 21:59

PROPOSTA

EntradaAutor: jordi_de_la_nou » 09 gen. 2003, 20:26

Amic Carles :

Jo estic d'acord en la proposta de mantenir-lo lliure, però que qui pagui tingui més avantatges.

He fet quelcom relacionat amb el tema i l'experiència és que la gent al final acaben pagant poc, ja que amb la versió actual ja els esatrà be a la majoria.

Una proposta podria ser ( versió lliure amb banners, publicitat, etc ), ( versió de pagament sense cap publicitat ).

Una altra proposta és permetre jugar un màxim de partides i després obligar l'usuari a pagar una cuota (petita) per seguir jugant, si li agrada que es registri i pagui la quota que permetria més coses (quota d'usuari registrat).

Ara bé una altra possibilitat és constituir una associació, i que aquesta demani a la Generalitat una "ajudeta" en forma de subvenció ( ara que t'entrevisten a la tele i et coneix 1/8 de Catalunya), que crec que seria senzil d'aconseguir ( cal saber quins consellers juguen a la buti ), sempre és bo saber si saben del què parlen.

Apa adéu.

Ep no que m'oblidava :lol: PER QUAN LA VERSIÓ que algú ja té i els altres no?????? :cry:

CiutatDeSal
Barretina
Barretina
Entrades: 159
Membre des de: 18 set. 2002, 16:17

EntradaAutor: CiutatDeSal » 10 gen. 2003, 14:55

No puc ajudar gaire en el tema de quin hauria de ser el mètode, però vull fer constar que em sembla absolutament imprescindible que el ButiNET sigui, al menys en part, de pagament. Que sigui lliure i el fer-se soci doni avantatges em sembla una bona idea, pero sigui com sigui és important que ens adonem que una cosa així no pot sobreviure de forma gratuita per sempre (i més veient les ganes que tenim de veure noves versions, tenir la web actualitzada, ...).

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2252
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

EntradaAutor: Carles » 17 gen. 2003, 11:33

Holes !

Jordi de la nou: La veriso 1.0.8 beta que corre per aqui, encara te problemes (malgrat no es pengi) com per fer-la publica.

I la nova versió, pera que miro la agenda ..... pos per finals de febrer, o sigui, pel març (a no se que algú soborni als profesors que m'intenten ensenyar per que no calgi que faci examens).


Pel que fa a la forma de "pagaments" el 99% de les que heu dit ja estan meditades. Igualment gracies per les aportacions, i aneu proposant, potser alguna no se m'havia ocorregut.

Adeu !


Torna a “Relíquies”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 9 visitants

cron