Perque no puc crear partides?

Temes que fa més de dos mesos que no tenen activitat.
Carles
Carles
Carles
Entrades: 2251
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

Perque no puc crear partides?

EntradaAutor: Carles » 07 gen. 2006, 18:16

La pregunta del milió, amb resposta complicada.

El servidor de butinet no s'encarrega de controlar/crear les partides, això ho fa el ordenador de la persona que crea la partida. Per tant aquest ordenador te que tenir el port 9113 obert a internet per que la gent s'hi pugi connectar.

Lo normal, aquest port sempre està obert, però en alguns casos, aquest port no es accesible i els altres jugadors no es poedn apuntar a la partida. El motiu de que aquest port no estigui obert depend de al configuracio del PC i de la connexió a internet de cada úsuari.
Algunes de les posibles causes i les seves solucions son:

- El ButiNET et diu que "La teva direcció IP (X.X.X.X) és una direcció d'intranet ....": Això es degut a que el ButiNET ha detectat una IP que no es valida per poder crear partida.

Solució: Un cop apretes el boto de crear partida, a al finestra que es diu: "Configuració servidor partida ButiNET.", has d'apretar la casella "IP", i del llistat de sota, seleccionar els ultims numeros de la llista.

Amb això, el ButiNET ja no t'avisarà que tens la direcció IP d'internet. Però segurament seguirem sense poder crear. Ara hauràs de seguir els seguents pasos d'aquest minimanual.

- Et connectes a internet amb un router ADSL: Els routers ADSL per defecte venen configurats de forma que tenen tots els ports tancats.

Solució: Has de configurar el router per obrir el port 9113 (TCP) del router i dirigir-lo al teu PC.

Per fer això, la forma mes fàcil es la d'utilitzar el configurador que porta el router. La majoria dels routers actuals, porten l'opció d'obrir ports de forma facil desde el windows amb el probrama de configuració instal·lat o que es trova al CD.

En cas de no trovar el programa de configuració, has de saber quin model de router tens, ja que en cada router es fa diferents.
En aquesta web http://www.adslayuda.com/ pots trovar manuals de com obrir els ports als diferents models de routers mes usuasus. Nomes cal que al menu de l'esquerra seleccionis el model del deu router.
Aquesta altre web http://www.portforward.com/english/rout ... rindex.htm també trovar manuals per obrir el port de molts modelts de routers, això si, en anglés.

- Tens windows XP SP1: El windows XP SP1 porta de serie un firewall incorporat que impedeix que la gent es pugi connectar.
Aquest firewall normalment està desactivat, però amb connexions amb modem (ja sigui modem ADSL o modem RTB) sol està activat.

Solució: Desactivar el firewall o obrir el port 9113 (TCP) del firewall.
En aquesta web tens explicat pas a pas com obrir el port 9113 del firewall del Windows XP SP1: http://www.adslayuda.com/Generico-15.html

Has de seguir el manual i obrir el port 9113 TCP.

- Tens windows XP SP2: El windows XP SP2 porta de serie un firewall incorporat que impedeix que la gent es pugi connectar.

Solució: Desactivar el firewall o obrir el port 9113 (TCP) del firewall.
En aquesta web tens explicat pas a pas com obrir el port 9113 del firewall del Windows XP SP2:
http://www.adslayuda.com/cortafuegos-fi ... p_sp2.html

Has de seguir el manual i obrir el port 9113 TCP.

- Tens algun firewall o antivirus que port un firewall incorporat: Alguns antivirus porten el seu propi firewall, i molts estan activats sense avisar. Exemple: panda, norton, mcafee, etc.

Solució: Desactivar el firewall o obrir el port 9113 (TCP) del firewall.
Això dependrà del antivirus/firewall que tinguis. En aquesta web pots trovar manuals de com configurar els antivirus/firewalls mes comuns:
http://www.adslayuda.com/cortafuegos.html

Nota: Algunes versions del Panda tenen un error que ni que el desactivis segueix actuant el firewall. Solució: Actualitzar la versió o desinstal.lar-lo.

Adeu !

Torna a “Relíquies”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 53 visitants

cron