Elo 2500

Per parlar i debatre sobre el rànquing.
cormenut
Contro
Contro
Entrades: 7
Membre des de: 27 des. 2004, 12:05

Re: Elo 2500

EntradaAutor: cormenut » 09 des. 2021, 12:25

No sé si te'n dones comptes però t'acabes de carregar el rànquing tu mateix.

En primer lloc, és el primer cop que dius que no fem trampa sinó manipulació.
Perquè com no n'hi ha hagut ni mitja trampa, ara em surts amb la manipulació. Massa tard.
Això ho has de deixar clar perquè cada dia que entraven ens titllaven de tramposos i tu ho has consentit, amagant el cap sota l'ala i no fent absolutament res i ara, a sobre i per acabar-ho d'adobar, ens fots fora del rànquing.
Permetre tot això no té nom i més quan sempre he anat de cara. Segons el meu parer, no és de persona honrada per dir-ho subtilment.

Anem a analitzar la suposada manipulació.

Així quin és l'Elo real del company? El fixes tu? Tens en compte les partides jugades?
No sé si t'has fixat però el nick 1000 és de fa molts anys i havia jugat molt poques partides.
Quina diferència de punts ha d'haver-hi entre nicks perquè tu no la consideris manipulació?
Aquí tu has deduït que el company és de nivell 1800 (sense tenir en compte les partides jugades) i ha jugat amb un de 1000.
800 punts de diferència és manipulació?
On està escrit això?
Així doncs cap usuari 1200 pot jugar amb un 2000?
Segons el meu parer, això no és manipulació, això és discriminació.
En definitiva, quants punts de diferència han de ser segons la norma que ara mateix t'acabes d'inventar?

Fins ara no he necessitat més de 1000 partides per arribar als 2000 punts en cap nick jugant amb més de 50 jugadors de parella. Jugant amb un company tan sols, possiblement es pot arribar als 2300 aprofitant les ratxes.

Si jugar de parella amb un nick molt més baix de puntuació de rànquing es considera manipulació, tot el rànquing està absolutament manipulat començant per jugadors com l'Angeles (sento fotra't al mig). Qui et penses que la va posar primera de rànquing amb relativament poques partides? Ja pots revisar tots els nicks que van jugar amb ella de parella el 95% de les últimes partides. Veuràs que tots són meus, no en vaig necessitar gaires.
Si la meva puntuació amb un mínim de 1000 partides jugades és o pot ser 2300 punts jugant amb un sol jugador de parella i entro amb un nick nou, estic entrant amb aquests 800 punts de diferència de menys. Perquè recordem, entrem tots amb 1500 punts de rànquing (cosa que també he dit que no s'hauria de fer però ja és un altre tema).
És a dir, jo entrava amb un nick nou amb 1500 amb quota d'un mes i al cap del mes tornava a entrar amb un altre 1500.
Així la vaig deixar a més de 2100. Continuant jugant possiblement podríem haver arribat a 2500. És senzill, dos jugadors 2000 sumen el mateix que dos jugadors 1500 i 2500.
Per tant, segons tu, això es manipular el rànquing.

Segons tu, jo no podria entrar a jugar amb cap nick nou perquè el rànquing ja estaria manipulat en 800 punts, o 700 o 650. Quin seria el límit no escrit segons tu? 800, 700, 500?

Hi ha algun nick que hagi jugat més de 1000 partides al butinet i no hagi jugat de parella amb algun nick amb una diferència de punts de 400 o 500 punts? No ho crec. Els de baix possiblement no podrien jugar només que amb ells mateixos . I jugadors com Tomak i roymakay365 no podrien jugar amb ningú. Una altra discriminació de les teves vaja.

Per tant Carles, t'acabes de carregar el rànquing. Molt et pesi, m'acabes de donar la raó. Com he anat exposant, és un rànquing absolutament manipulat amb els agreujants que la gent abandona partides impunement pel company del que abandona, fa abandonar els altres insultant-los i menyspreant-los, alenteix les partides a voluntat, consensua partides que no els agraden etc, i ara només faltava la primera norma Tizziano descrita més amunt aplicada sense estar escrita enlloc i ex professo per a perjudicar-nos.

En definintiva, noi, t'has lluït. Aquest cop t'has superat tu mateix malmetent contra el teu propi rànquing. Deixar-ho així és assumir i constatar que aquest rànquing està viciat i manipulat.

Dakar
Contro
Contro
Entrades: 4
Membre des de: 17 des. 2010, 22:47

Re: Elo 2500

EntradaAutor: Dakar » 09 des. 2021, 20:57

Carles ha escrit:Si es vol manipular el Ranking/ELO, sempre es pot i podrà fer ..... el problema no és el sistema, sinó la gent que li dona més importància de la que té i perd el temps (i el fa perdre) per manipular-lo.

De forma periòdica es van revisant: les partides, el rànquing, i altres. I quan es detecten manipulacions/trampes es fan fora els jugadors del rànquing.

Ja hi ha 24 usuaris que no poden jugar rànquing ..... i pujant.

Adeu!

corpetit ha escrit:Després d'unes quantes partides al Butinet, penso que hi ha més d'un jugador que té els punts de rànquing pujats al cap.
No tinc gaire temps i això acostuma a no ser gaire bo, però intentaré demostrar que, com diu algú per aquí, si podem triar company i contrincants, a la llarga, ens podem posar tranquil·lament al capdavant de la llista d'Elo.
Només és qüestió de ratxes, temps i paciència... molta paciència. Ho pot fer qualsevol. Simplement es tracta de triar un company amb Elo baix amb ganes i disposat a aprendre, i enfrontar-se a jugadors amb Elo semblant o més alt conjuntament.
I algú pot pensar: i què pretens amb això? Doncs encara que ningú en faci cas, mostrar l'absurditat, la fal·làcia d'aquest sistema de rànquing.
Bé, ja veurem si m'equivoco. Ara és parlar per parlar.
Això sí, insults, desconsideracions i crítiques en rebré a dojo. Com és habitual en aquest meravellós joc.



Com bé dius Carles, al primer post que Cormenut va compartir amb tu, no veig cap resposta per part teva. Anomenant-li que aixó no es podía fer, o que era una ilegalitat. Ahuríes pogut diguer-li: " el día que u fassis et faré fora del Ranking, o del Butinet, o aixó es il·legal, etc.". Enlloc fica que un jugador de un Ranking baix no pugui jugar amb un de un Ranking força més alt, (ja no fico punts).Es que no tenen dret a jugar amb algú que sap molt més que ell, per mirar de fer-lo millorar?. Si una persona té varios nikcs actius, crec que té tot el dret a jugar partides de Ranking amb el nick que li sembli, no?

Segon punt. Abans m'has donat a entendre que no sabíes qui era Dakar ni kutumi, i que mai has dit que jugabem fen trampes, oi?. Doncs, per que ens vas fer fora del Butinet i del Ranking ? si no sabies que kutumi era un jugador de 1800 (segons tu). Per que no et caiem bé ? o per que algú et va menjar el cap amb mentides i calumnies?.

Que pasa, que els que tenen el Elo més alt, tenen més drets que els que el tenen baix?. No paguem tots per igual?. Doncs una mica menys de discriminació, que crec que aquí tots som persones que ens encanta aquest joc, (a pesar d'alguns maleducats que roden per aquí que ens u vulguen fer aborrir).

I per últim, m'he quedat amb les ganes de veure el que li responíes a Cormenut.

corpetit
Barretina
Barretina
Entrades: 869
Membre des de: 31 des. 2004, 02:07

Re: Elo 2500

EntradaAutor: corpetit » 08 gen. 2022, 13:56

Bones,
Carles, no ens deixes jugar rànquing per ser una parella amb alta diferència de punts entre jugadors. T'inventes una norma totalment discriminatòria no escrita i l'apliques sense miraments. Tampoc dius quina ha de ser aquesta diferència de punts.
I després els que fan això que veuràs a continuació campen a "sus anchas".
Joc del que contra:
Contrador.png

Joc del company del que contra:
Company.png

Guanyant de 20 punts i estant a 58 et sembla un bon contro això Carles?
Au, explica'm quantes bases es pot fer qui contra?
I no s'acaba aquí, tota la partida amb contros i jugades estranyes. Afegiré l'última mà que no és tan flagrant però Déu ni do.

corpetit
Barretina
Barretina
Entrades: 869
Membre des de: 31 des. 2004, 02:07

Re: Elo 2500

EntradaAutor: corpetit » 08 gen. 2022, 16:42

Aquesta no és tan flagrant com l'anterior, es pot contrar sí, però mira com la juguen.
Joc del que contra a 86:
Tofonaire20.png

Joc del company:
Kaleto20.png

corpetit
Barretina
Barretina
Entrades: 869
Membre des de: 31 des. 2004, 02:07

Re: Elo 2500

EntradaAutor: corpetit » 08 gen. 2022, 16:56

Primera basa:
Tofb1.png

Segona basa:
Tofb2.png

En comptes d'anar de semi de copa contrant el seu company, arrastra de cara a qui canta.
No cal dir que pot aixecar-li as o rei si la manilla la té qui canta trumfo.
Si qui contra tingués manilla i rei, també el posaria al mig però casualitat que té la manilla pelada.
Tercera basa:
Tofb3.png

Qui es creu que amb tan sols cavall i as sortirà a defensar-se l'as amb el cavall si qui contra és ell?
No cal dir que si els contraris tenen manilla i rei perdrà tot el pal.
Apa Carles, torna'm a explicar com es menja això?

Que té joc per contrar? sí, el té. Però si el joc del seu company el tinc jo farà dues bases i si barrota la manilla de copa, en farà una. I no cal dir que recontrarem i guanyarem 80 punts i al carrer en una partida que tenen guanyada.

Molt bé Carles, tu fes fora els qui juguem legalment i continua mantenint aquests elements. Vas bé cirerer, que diuen al meu poble.

Angeles
Barretina
Barretina
Entrades: 934
Membre des de: 09 des. 2002, 11:36

Re: Elo 2500

EntradaAutor: Angeles » 08 gen. 2022, 22:50

Hola bona tarda,
No he llegit del tot els comentaris sencers d'aquest post però, encara que sigui per a treure el cap i saludar a tothom, em venia de gust comentar alguna cosa.
El rànking suposo que es va crear per a que, d'alguna manera estimativa, es pogués valorar la qualitat del jugador en cas de no coneixe'l i pogué crear partides amb nivells similar.
És cert que segons l'ELO de la teva parella condiciona molt els punt que pots guanyar o que pots perdre. Si els dos membre d'una parella tenen un ELO molt alt, si guanyen són pocs punts els sumats i si perden són molt els restats.
Jo vaig trobar a butinet a un gran jugador; cormenut. Jugador molt exigent, molt intel·ligent, molt legal, qui mai jugaria fent trampes, ni amb mi ni amb ningú. Mai intentaria guanyar un punt de rànking fent una sola trampa.
Però és va empenyar en ficar-me damunt de tot del rànking i he de dir que ho va aconseguir tal i com ha comentat ell. Jo jugava sabent que era ell i cada mes es canviava de nick.
No sé si és manipulació, potser si, però les partides guanyades van ser legalment guanyades.

Respecte la partida de Kaleto i Tofonaire jo la veig súper correcta, Contra Tofonaire amb marcador favorable i agafa a kaleto dues manilles. Kaleto pot arrastrar perfectament (tot trnfant el de la seva dreta) per a indicar-li que tè bon joc i el company pot defensar-se perfectament l'as sortint de cavall pk el company ha arrastrat i no va a segues.

Trobo a faltar les bones partides a butinet. Em sobren tantes discussions.

Però traure del ranking a persones que hi juguen sense fer trampes crec que és una decisió precipitada e inclús diria injusta coneixent als dos jugadors i sabent el nivell i legalitat que tenen.

Vinga gaudiu de la butifarra i no entreu amb tants dilemes. Salut i Bon any a tothom

digidu
Recontro
Recontro
Entrades: 40
Membre des de: 18 març 2008, 20:03

Re: Elo 2500

EntradaAutor: digidu » 10 gen. 2022, 02:05

S'hauria d'anar més en compte a l'hora d'acusar la gent de fer trampes. No tothom juga igual i el que a un li pot semblar lògic, un altre no ho aplica. Fa molts anys que no jugo rànquing i que gairebé només jugo amb robots sense ni entrar al xat però havia jugat força cops amb Kaleto de companys. El nostre estil de joc era completament diferent. El meu potser era massa prudent i el seu massa arriscat i potser feia jugades que jo mai no faria, però això són només maneres de jugar. Com diu l'Angeles, si el company no t'obre pal, pot estar-te indicant que també té manilles. I si tens 4 triomfs, arrossegar tampoc és jugar malament perquè si ja dedueixes que tots dos teniu manilles, vas a intentar salvar-les totes i intentes evitar que els que han cantat te les fallin.
Apa, bon any nou!

corpetit
Barretina
Barretina
Entrades: 869
Membre des de: 31 des. 2004, 02:07

Re: Elo 2500

EntradaAutor: corpetit » 10 gen. 2022, 02:12

Bones,

Àngeles, es nota que, com bé dius, no has llegit tot el post. Mira el primer contro de tofonaire i després opina. Te'l torno a penjar:
Contrador.png

Dels centenars de partides que devem haver jugat junts no recordo cap contro teu amb aquestes cartes ni perdent. Aquí van guanyant de 20 a més de mitja partida.
Després mira les cartes que porta Kaleto, només cal que tiris una mica més amunt.
Tu només valores el segon contro on dic que sí que és contrable però curiosament agafa també dues manilles al seu company igual que al primer contro i, també curiosament, els dos ho juguem com si sabessin les manilles que porta l'altre.

Penso que ja m'hauries de conèixer una miqueta i que no penjo una mà aïllada sinó un seguit de decisions, una continuïtat. No ho volia penjar però, tret del primer joc passat que no té joc, aquí tens tots els altres jocs passats de tofonaire de la mateixa partida. No me'n deixo cap. No en contra cap i en tots hi perden punts perquè el seu company, curiosament no porta joc (si vols també et penjo els jocs del seu company). Ara compara'ls amb aquest primer contro.
Screenshot 2022-01-10 at 01-52-00 ButiNET per Web - 1 0.png

Screenshot 2022-01-10 at 01-53-45 ButiNET per Web - 1 0.png

Només deixa afegir 3 fitxers. Obro un altre post per afegir el quart.
corpetit l’ha editat per darrera vegada el dia: 10 gen. 2022, 02:17, en total s’ha editat 1 vegada.

corpetit
Barretina
Barretina
Entrades: 869
Membre des de: 31 des. 2004, 02:07

Re: Elo 2500

EntradaAutor: corpetit » 10 gen. 2022, 02:16

Screenshot 2022-01-10 at 01-54-23 ButiNET per Web - 1 0.png


A veure com em podeu fer entendre Angeles i digidu que ara no contra i curiosament kaleto no porta joc i acaben perdent punts i, en canvi, sí que contra els dos cops que el seu company porta dues manilles i carta?

I digidu, d'acord que tothom té el seu estil però, com molt bé tu dius, és el seu estil, arriscat, conservador o el que sigui. El que no pot ser és que un jugador sempre contri amb dos asos i mai contri amb dues manilles. I curiosament, quan contra amb dos asos el company porta bo i quan no contra amb dues manilles el company porta dolent o no tant bo.
Ara explica'm quin estil és el de tofonaire en aquests jocs que la parella contrària delega i quin criteri segueix?

I ja et dic que un servidor de vegades contra amb quatre canyes quan la partida està perduda però tampoc n'és el cas. Ans al contrari, van per davant sempre en el marcador.

Com que ja s'ha fet massa llarg aquest post i es fa tard, més endavant acabaré de comentar altres coses que fas notar.

digidu
Recontro
Recontro
Entrades: 40
Membre des de: 18 març 2008, 20:03

Re: Elo 2500

EntradaAutor: digidu » 10 gen. 2022, 03:48

Ja t'entenc perquè ho dius. I et podria dir que potser és pel marcador però, sincerament, el que penso és que vés a saber per què és. Jo he jugat amb molta gent que no entenia com jugava i que, en la meva opinió, contrava quan no ho havia de fer i no contrava quan ho havia de fer. Que feia butis que no ho eren i, a vegades, m'enxampava amb bo i jo pensava: ai, ara creuran que fem trampes! De fet, si et dic la veritat, a poca gent em vaig trobar que juguéssim de manera semblant. Tu esperaves que fessin una cosa i en feien una de completament diferent. Però on vull anar a parar és que això no vol dir que fessin trampes sinó que potser jugaven mentre feien altres coses i no paraven esment al que feien o que, directament, no analitzaven massa les jugades.
Amb Kaleto, encara que no ens posàvem d'acord amb tot aquest tema de contrar i fer buti, no em costava massa seguir la seva forma de jugar. Per això, no crec que sigui algú que es plantegi fer trampes, perquè no crec que li calgui.
Bona nit!

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2252
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

Re: Elo 2500

EntradaAutor: Carles » 10 gen. 2022, 18:55

Aquest no és el lloc ni el mitjà per denunciar que se sospita que algú fa trampes ..... és una falta de respecte, és de mal gust i mala educació.

Així que si algú pensa que es fa trampes, s'envia un correu (en privat) amb l'enllaç de la partida i estaré encantat de revisar-ho!

corpetit
Barretina
Barretina
Entrades: 869
Membre des de: 31 des. 2004, 02:07

Re: Elo 2500

EntradaAutor: corpetit » 11 gen. 2022, 01:29

En primer lloc Carles, ets tu qui empra la paraula "trampa". Que jo recordi, no l'he feta servir en aquests contros.
Aquí s'exposa i es pregunta si hom veu raonable aquests contros de tofonaire que han tingut lloc en una partida de rànquing. Es discuteix, o almenys s'intenta fer-ho, en un post dintre de l'apartat de rànquing. Si tampoc ho trobes bé, doncs limita'm també l'accés als fòrums i llestos. Tampoc ho trobaria gens estrany venint de tu i ja no vindrà d'aquí.

En segon lloc, considero que aquí el primer que (com tu mateix dius) falta al respecte, és de mal gust i mala educació ets tu, Carles, en fer-nos fora del rànquing de manera despòtica aplicant una norma inventada a posteriori, sense previ avís i que encara no he vist enunciada ni escrita enlloc.

Per acabar, si s'exposa aquí sense amagar el seu nick és també per donar la possibilitat de rèplica als autors dels contros, de manera que puguin "defensar-se" o explicar-se sobre la idoneitat, conveniència o potser equivocació d'aquests. Qui sap, potser em convencerien? Si es fa per privat o d'amagat com fan altres, aquesta possibilitat és inexistent.

Per cert, encara ningú ha estat capaç fins ara d'explicar-me el primer contro, on recordem que guanyant 38 a 58 tofonaire contra un joc passat amb el següent arsenal:
Tres trumfos basto de cavall, sota i 3; cavall, sota, 8 i 5 d'espasa; 6 de copa i manilla, 7, 6 i 5 d'ors.
Ho he de dir així perquè no es poden veure les gràfiques. Qui sap si és temporalment o és una mesura tan democràtica com les que ens té acostumats el gestor d'aquests fòrums.

wakey
Recontro
Recontro
Entrades: 33
Membre des de: 28 abr. 2005, 12:29

Re: Elo 2500

EntradaAutor: wakey » 11 gen. 2022, 13:38

Bnes,havere anirem per la via rápida,pel meu punt de vista no ja ni tema de discusio,pk aket primer contru es inimaginable anant guañant de 20 punts,de fet no el faria ni nan perdent de 50 punts,si algu dels ke heu entrat a mirat les cartes en prou feines te una base ke seria manilla d'oru,punto i final no ja res mes a dir,

Dakar
Contro
Contro
Entrades: 4
Membre des de: 17 des. 2010, 22:47

Re: Elo 2500

EntradaAutor: Dakar » 11 gen. 2022, 19:27

Algú ha parlat de manipulació del Ranking, cert?
Doncs no deixar veure les captures de pantalla sobre aquestes jugades penjades per Corpetit, aixó si que es una manipulació del foro. Aquí no s'ha parlat malament de ningú, només s'han penjat una serie de jugades, per que les pugui veure tot-hom i pugui opinar per si mateix, si son jugades que un jugador de botifarra faría.
Només comentaré la partida que contra tofonaire.
Marcador Kaleto-tofonaire van guanyan 58 a 38, el triunfo es pasat bastos, surt Kaleto, tofonaire contra.
Joc de tofonaie:
Bastos 11 10 3
Oros 9 7 6 5
Espasa 11 10 8 5
Copa 6
Si algún jugador de botifarra vol cometar-la li agrairé.
La meva pregunta es: Aixó es un joc de contrar anant 20 punts devant ? Si algú enten d'aquest joc. Es joc per contrar ?. Si segons com ho agafe només pot fer una bassa.
Si l'altra parella agafa la meitat del joc que porta el seu company i li recontren , el poden der fora de la partida, (o en unes altres paraules li poden fer un 7).
Aixó es per flipar!!!!!!!

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2252
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

Re: Elo 2500

EntradaAutor: Carles » 11 gen. 2022, 19:30

Repeteixo, si teniu sospites que algú fa TRAMPES, perquè és el que esteu insinuant, ho feu en privat.

Tanco el fil!


Torna a “Rànquing”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 38 visitants