Registrar

El registre d'un usuari es gratuït i obligatori per entrar al ButiNET. Això si, el usuari tindrà algunes limitacions. Si vols gaudir del ButiNET complert, hauràs de pagar una petita quota.

Informació obligatòria
Nick:
Contrasenya:
Repeteix Contrasenya:
Email:
Vols rebre informació relacionada amb el ButiNET?
Vols que la teva informació sigui publica?


Informació optativa
Nom i Cognoms:
Població:
Data naixement:
Dia:
Mes:
Any:
URL:
Telèfon Mòbil:
ICQ:
MSN:


Privacitat de les dades del registre d'usuaris

Les dades que se subministren en el formulari de registre s’inclouen en un fitxer de dades de caràcter personal de Butijocs SL, i s’utilitzaràn amb la finalitat de gestionar l’accés de l’usuari a l’àrea privada de la pàgina. Butijocs SL, vetllant en tot moment pels principis que regula la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, només recapta de manera obligatòria les dades imprescindibles per oferir els serveis contractats, i garanteix a l’usuari que s’han pres totes les mesures tècniques i organitzatives per aconseguir la seguretat i la integritat previstes legalment per a aquest tipus de fitxers. En cap cas les dades seran cedides o comunicades a altres empreses sense el consentiment previ de l’usuari.

En qualsevol moment, l’usuari podrà exercir els drets d’accés, oposició, rectificació i cancel·lació que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, accedint a l’apartat 'modificar dades' un cop iniciada la sessió; o bé a través de Butijocs SL, C. Pica d'Estats, 30, polígon industrial Sant Isidre, 08272 Sant Fruitós del Bages, Barcelona, Espanya.

El registre en aquest servei comporta la comprensió i l’acceptació d’aquesta política de protecció de dades de caràcter personal, com també l’autorització per al tractament de dades personals que s’explicita en aquesta política de protecció de dades.

El ButiNET es reserva el dret de anul·lar un nick si ho creu oportú.

Última actualització Wednesday 25th of May 2022 09:15:22 PM - Pàgina generada en 0.0021 segons.